• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm

Eyozgurluk06

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
73
Puanlar
13
Eşimle boşanma aşamasında duygusal anıma denk geldi, ailemde çok üzülüyor diye mahkemeden dönmesi için onunla konuşmak istedim. Hatta onu ikna etmeye çalıştım. Devamlı suçu bende ve ailemde buldu. Sonra bütün mesajlarımızı ss alıp ailesine atmış. Peşimi bırakmıyor gibisinden. Ve benim akrabama da mesajların içeriğinden bahsetmiş. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Eşimle boşanma aşamasında duygusal anıma denk geldi, ailemde çok üzülüyor diye mahkemeden dönmesi için onunla konuşmak istedim. Hatta onu ikna etmeye çalıştım. Devamlı suçu bende ve ailemde buldu. Sonra bütün mesajlarımızı ss alıp ailesine atmış. Peşimi bırakmıyor gibisinden. Ve benim akrabama da mesajların içeriğinden bahsetmiş. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Gururlu davranın ,sizi istemeyeni siz hiç istemeyin.

Neden bosaniyorsunuz?

Kendisi boşanmak istedi. Ben sosyal biriyim o biraz asosyal seni zaptedemiyorum dedi. Ki evime de bağlıydım. Haftada bir ya da 2 haftada bir yakın arkadaşımla görüşüyordum sadece
Bence bu zihniyetteki adamdan kurtulduğunuza şükredin.

Bu nasıl bir karakter msjlari neden ona buna gösteriyor cocukmu yahu bu adam sizde hiç geri adım atmayın aileniz sizin kadar üzülemez sonuçta kendinizi düşünün boşayin gitsin boşanma aşamasinda bile size bi hayrı dokunmayacağını bir kez daha göstermiş

Kendisi boşanmak istedi. Ben sosyal biriyim o biraz asosyal seni zaptedemiyorum dedi. Ki evime de bağlıydım. Haftada bir ya da 2 haftada bir yakın arkadaşımla görüşüyordum sadece
Tamamen zıt karaktermişsiniz. Zapt edemiyorum nedir ya? Arkanızdan dedikodu yapıp bütün mesajlarınızı tüm aileye ve akrabanıza gösteren, mesaj detaylarından bahseden,sizi ve ailenizi suçlayan,sosyal hayatınızı kısıtlamaya çalışan birinden kurtulduğunuz için şükredin. Sakın boşanmaktan vazgeçmeyin. Kendinizi ezdirmeyin, dik durun.

Aileniz buna daha cok uzulmus olabilir. Ailem uzuluyor diye , duygusal anima denk geldi diye kendinizi zayif dusurup sonra pisman olacaginiz seyler yapmayin bundan sonra. Arkaniza bakarak yururseniz bir duvara daha carparsiniz. Onunuze bakin. Ustelik insan ayni insanla bosanip tekrar evlenebilir. Tekrar bosanip tekrar evlenebilir.Kacirdiginiz bir sey yok. Bir bosanin. Bir kendinize odaklanin. Bir kendinize gelin. Yeniden kendiniz olun. Gelin, gorumce, elti, evlat degil kendiniz olun. Dunyanizi genisletin. Dunyanizi genisletin ki su yasadiklarinizin dahi ne kadar kucuk oldugunu fark edin. Neyse. Duugusal sureclerden gececeksiniz. Yasayacaginiz duygularin neler oldugunu calisir, ogrenirseniz saglikli atlatirsiniz tum sureci. Aileniz de boyle deger yoksunu bir damattan kurtulduklari icin kurban kesse yeridir.

Siz ciddi misiniz? Bu sebep mantıklı mı? Hakim gülecektir.

Böyle boşanma gerekçesi mi olur başka bir şey yok muydu

Siz ciddi misiniz? Bu sebep mantıklı mı? Hakim gülecektir.
kavgalarımızda oluyordu haliyle ama bana göre aşılamayacak şeyler değildi. Koştur koştur dava açtı ve tanıdık hakim bile ayarlamış. Mahkeme gününü öne çeksin diye

Böyle boşanma gerekçesi mi olur başka bir şey yok muydu
Kavgalarımız oluyordu ama asla ihanet vs değil. Ben huzursuzluğa gelemiyorum dedi. Ben bazen instagramda sitemli şeyler paylaşıyordum. Onu da gerekçe gösterdi.

Back
X