Çok üzgünüm ve sadece paylaşmak istedim

Ailemin evindeyiz. Hamileyken çok sarılıp, rahatça saçımı okşardı ailemin yanında. Çok mutlu olurdum. Ki evde yapmadığı şey. Biraz göstermelikcama mutlu olurdum işte. Şimdi ise buz gibi soğuk. Bende bıktım biraz. Ailemi sevmemek için sürekli açık arıyor. Okeyi de kahve de oynuyor.

Adam belli yol belli. Çocuk olunca eve bağlanır bana daha yakın olur sevgi şefkat gösterir demişsiniz ama çocuğun yükünü bile sırtlamıyor. Hayatınızın gidişatı size bağlı kocanıza değil. O kendi sosyal çevresi içinde takılacak süslenip püslenip sokağa çıkacak, çocuk sanki gökten gelmiş gibi gram ilgilenmeyecek. Değişir düzelir diye bekleye bekleye ömrünüzü mü harcayacaksınız? Hayatınız evliliğiniz bu şekilde de sürer çünkü kocanız evin oğlu modunda takılıyor. Giyinip süslenip arkadaşlarıyla buluşan yiyen içen genç delikanlı gibi. Konuşmak ağlamak yardım istemek bir işe yaramamış. Gerçekçi yazacağım kızmayın lütfen; yarın veya uzak gelecekte birine gönlünü bile kaptırabilir. Çünkü aşk sevgi bağlılık, eşine şefkat, zor zamanlarda yanında olma vs yok adam vefasız.
Önceden de çok çok ilgili sevgi dolu değildi ama galiba o kadar ihtiyaç duydum ki doğum,dogumda yaşadıklarım, ilk ayların o zorluğu. Çok fazla ilgi ve sevgi aradım.
Adam hep aynıymış, siz kafanızda iyi koca iyi baba diye kodlamışsınız. Siz de lütfen hatalarınızın sorumluluğunu alın.

Anlayamiyorlar. Duygular hormonlar hassasiyetler o kadar farklı ki. Açıkça dümdüz neyden rahatsız olduğunuzu anlatin.hani derler ya mala anlatır gibi hah aynen öyle.

Bi zaman sonra duzelir duzelmesine bebekte biraz ele geldikce gecer esinizin siniri stresi ama burada onemli olan tum o sureclerden sonra siz affedebilecek misiniz?? Ben acikcasi- bu kadar degildi ama- bazi hatalarindan dolayi (o surecte yaptigi ) esimi hala affedemiyorum. Bazen hala şu gün olmus hatirladikca adami şamarlayasim geliyor. Lohusayken yapilanlar unutulmaz. O yuzden bence imkan varsa ya uzman yardimi imkan yoksa da bir sekilde konusarak cozmeye calisin. Esinizden destek goremezsenizde yakininiz falan vardir umarim size destek olacak. Cunku mutlaka destek lazim. Fizikselden de ziyade psikolojik destek.

Malesef eşiniz evlilik insanı değilmiş başından beri sinyalleri vermiş size neden zorladınız böyle bi evliliği .. çocuk kurtarmaz ki böyle evlilikleri büyük cesaret ilgisiz erkeğe bir cocuk vermek..

Malesf aynı şeyleri yaşamış biriyim çok sevdiğim aşık olduğum adamdan ve üzgünüm ki kardeşim başı ne ise sonu da aynı oluyor çocuk için sabrettikçe daha kötü oluyor olan sana oluyor çocuğa oluyor daha küçük ken ayrılmak en iyisi oğlum 4 yaşında boşanalı 3 ay oldu hergun babasını soruyor eve gelsin istiyor ve bunu güzel dille anlatıyorum anlamıyor çocuk işte ben ondan sevgi beklerken kendimi yemişim üzüntüden ölümden döndüm kendine bunu yapma daha çok yeni herşey al karşına konuş seni kaybetmekten korksun ben bunu yapmadım sen yap severken ayrılmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…