Çok üzgünüm ve sadece paylaşmak istedim

Chills

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2024
688
395
18
28
4aylik bir bebeğim var. Eşimle gün gün uzaklaşıyoruz. Bebeğimizin en ufak bir suçu yok. Çok tatlı çok akıllı bir bebek. Ama eşim beni asla anlamadı. Lohusaligimda da şu an da da azıcık bile nazımı çekmedi. Çok ağladım ama hiçbir zaman okeyi ve işi kadar benimle ilgilenmedi. Önceden de çok çok ilgili sevgi dolu değildi ama galiba o kadar ihtiyaç duydum ki doğum,dogumda yaşadıklarım, ilk ayların o zorluğu. Çok fazla ilgi ve sevgi aradım. Önceden tolere ettiğim. Alttan aldığım, ilk adımı attığım durumlari tolere edemedim. İlk adımı da atamadım. O da daha fazla okey ve daha fazla arkadaş, telefon, uyku bağımlısı oldu. Bir haftadir annemlere geldim. Onlarda kalıyordum. Bugün eşim geldi. Hiç sarılmadı. Sadece oğlumuzu sevip, öptü. Bende sarılmadım. Bazen çok ama çok boşanmak istiyorum. Sonra oğluma bakıyorum kıyamıyorum. Eşimi de aslında çok seviyorum ama gittikçe sevgim öfkeye ve hayal kırıklığına geçiş yapmaya başladı.

Çok mu naz trip yaptınız acaba ?
Adam siz uzak durdukça üzerinize gelmek yerine uğraşmak istemiyor gibi davranmış sanki

Bence çok haklısın. İnsan sevdiğinin nazını çekmeli. Sevdiğine sarılır öper yani buzdolabı gibi. Eskiden nasıldı hiç bunu konuştunuz mu

Kendimi gördüm bir an. Bende cok bunaldim 3 aylik bebegim var.
Eşinle konustun mu peki? Rahatsiz oldugun seyleri dile getirip söylersen ona gore dikkat edebilir. Ben öyle yapıyorum. Ilgi istiyorsan ilgi istedigini belirt. Baska bir sey istiyorsan onu dile getir. Kendiliginden dusunmesini beklersen daha cok beklersin cogu erkek tipi boyle malesef. Benimki de dahil. Illa ki soylemek gerekiyor.

Kaç yıllık evlisiniz? İlk zamanlarda da telefon oyun bağımlısı mıydı hep okey oynayıp ilgisiz mi davranırdı yoksa çocuktan sonra mı öyle oldu? Aranızda soğukluğa sebep olacak büyük bir tartışma mi yaşandı? Lohusalık süreci eminimki zordur, bebekle tek başına ilgilenmek, ilgisiz ve sürekli uyuyan destek olmayan bir ev arkadaşı görünümlü eş.... Yorgunluğunuzu anlıyorum çok haklısınız

Çok mu naz trip yaptınız acaba ?
Adam siz uzak durdukça üzerinize gelmek yerine uğraşmak istemiyor gibi davranmış sanki
Hiç çekmedi ki. Dikişlerim varken defalarca ailemin yanında benden su, havlu falan isteyip durdu. Yani yürümek, oturmak, kalkmak aşırı zordu benim için. Ama anlamıyordu. Ve şefkatli olacağına sert sert konuşuyordu. Sürekli uyuyordu, eskiden suslenmedigi kadar süslenip ise gidiyordu. Telefona bakıyordu. Beni sürekli birilerine satıp okeye gidiyordu

Bence çok haklısın. İnsan sevdiğinin nazını çekmeli. Sevdiğine sarılır öper yani buzdolabı gibi. Eskiden nasıldı hiç bunu konuştunuz mu
Eskiden bu kadar soğuk değildi. Hep beklentimin altında tatmin olamadığım bir sevgi verme şekli vardı. Ama ne bileyim lohusalikta daha şefkatli olur diye düşünmustum.

Eskiden bu kadar soğuk değildi. Hep beklentimin altında tatmin olamadığım bir sevgi verme şekli vardı. Ama ne bileyim lohusalikta daha şefkatli olur diye düşünmustum.
Oturup konuşun eteklerdeki taşları dökün

Hiç öyle kendiliğinden düşünsün diye bekleyen biri değilim çok defa kendimi ifade ettim. Ağladım falan. Hep tamam dedi. Sonra yine aynı. Çok üzülüyorum. En son anneme geldim. Hiç konuşmadım onunla. O da zaten okeye gitmeden 30 dk önce ariyordu o kadar. Birkac mesajlaşma. Ama hiç.

Duygusal bir dusuncesizligin ötesinde birde iş yaptırıyor o halinizde bide
Öncesinde de böyle miydi ?
Doğumdan once sizi düşünür müydü? İlgisini belli eder miydi ?

Yani vardı o özellikler ama aşırı rahatsız edici seviye de değildi. Haftada bir çıkardı. Şimdi hergun gitmek istiyor. İşine bu kadar bağımlı değildi. Şimdi yatıp kalkıp çalışıyor.

Evdeki sorumlulugu totosu yemedi herhalde. Butun her seyi senin uzerine yikip sivisiyor gibi geldi bana biraz. Sinir oluyorum su lohusa eşinden daha lohusa olan adamlara su sureclerde hele ki..

Normal degil bence bu kadarı. Al karsina konuş amacin ne de? Hazir mi degildi bebek icin? Evliligin amacını hatırlat

Babalik sorumlulugu agir gelince sapitanlarda var bu arada gerekirse bi uzman destegi alin.

Aslında çocuktan önce daha çok yardım ederdi bana. Daha çok düşünürdü. Daha ilgili olurdu. Ben doğumdan sonra var olanın üstüne eklemesini beklerken, aksine var olan sevgiside gitti. Öyle diş görünüşe bakıp sevmeyecek biri de değil. Sanki beni çocuğa sattı ve kendi hayatına bakıyor

Okeyi kahvehanede mi evde mi oynuyor? Sizi görmediği 1 haftalık süreçten sonra özleyip sarılması gerekirken bebeği öpmüş sadece. Tuhaf davranıyor. Peki hâlâ annenizin evinde misiniz? Eşiniz oraya mı geldi, yoksa evinize mi döndünüz? Acaba eşiniz ailenizin yanında rahat davranamayan birisi mi ? Ailenizle arası nasıl?

Aslında çocuktan önce daha çok yardım ederdi bana. Daha çok düşünürdü. Daha ilgili olurdu. Ben doğumdan sonra var olanın üstüne eklemesini beklerken, aksine var olan sevgiside gitti. Öyle diş görünüşe bakıp sevmeyecek biri de değil. Sanki beni çocuğa sattı ve kendi hayatına bakıyor
Normal degil bence bu kadarı. Al karsina konuş amacin ne de? Hazir mi degildi bebek icin? Evliligin amacını hatırlat
Bebeği o istedi. Hemde çok istedi. Bebekten sonra evliliğimizin önceden anlamsız olduğunu bebekle anlam kazandığını falan söyledi. Ben buna da çok üzüldüm. Ya hiç Çocuğumuz olmasaydı? Anlamsız miydik?
Evdeki sorumlulugu totosu yemedi herhalde. Butun her seyi senin uzerine yikip sivisiyor gibi geldi bana biraz. Sinir oluyorum su lohusa eşinden daha lohusa olan adamlara su sureclerde hele ki..
Yok yemedi kesinlikle. Bir de sanki testosteron basti adamı. Erkeğim ben erkeğim moduna girdi. Eskiden bu tarz şeylere takılmazdi.

Sorumluluktan korkup size bırakıyor her şeyi sanki
Ama bunun için geç kalmış
Baba sorumluluğunu almak istemiyorsa neden çocuk yapmış ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…