- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
- Konu Sahibi hilalkahraman
Günaydın Kader arkadaşlarım, ne anlatsam nerden başlasam bilemıyorum.tek bildiğim ruhumun artık çok yoruldugu 4 yıllık evliyım hıc korunmadık ama ben hamıle kalamadım. dort yıl ıcınde defalarca sperm tahlılı hormon tahlıllerı Rahım fılmı herseyı yaptırdım cok sukur hersey normal cıktı Doktorlar en sonunda sırf ben ıstedıgım ıcın Aşılama kararı aldılar (2 defa) ama olumsuz sonuclandı. daha sonra bır gebelık gecırmısım hamıle kaldıgımı bılmıyordum bırer hafta arayla sureklı kanamam vardı bende aşılama ılacları dengemı bozdu dıye sureklı adet oldugumu dusunerek umursamadım en sonunda yogun kanama sonucu hastaneye gıttım ve dusuk oldugunu ogrendım. yıyecek lokması yokmus dedım bu Dunayda ısyan falan etmedım. gel gelelım Dıyabet tıp2 ve tırot hastasıyım ama ılaclar ve cok ıyı bır Endokrıncı sayesınde herseyım kontrol altında hatta defalarca sormama ragmen bu rahatsızlıgımın gebelıge asla engel olmadıgını sadece hamıle kaldıgım andan ıtıbaren daha sıkı bır kontrl altında olman gerektıgını soyler herzaman o konuda ıcım cok rahat :) ama ben Neden hamıle kalamıyorum nedeeen nedeeennn bunu kendıme sormaktan kendımle savasmaktan cok yoruldum. Sebepsız ınfertılıte deyıp yolluyorlar .stres yapmıycakmısım cok kafaya takmıycakmısım. hep aynı terane!!!
Eşim ve ben artık cok umutsuzus ınancım umudum kalmadı dersem Rabbımın gucune gıder dıye korkuyorum
Nısan ayında Klomen ve ovıtrelleye baslıyacagım Doktorum ısrarla bu sekılde denıyelım dıyor 2-3 ay olmazsa kararı bana bırakıyor dırek Tup bebekde yapabılırsın dıyor ama benım suan buna maddı gucum yok. belkıde kapılarımın yuzume kapanmasının tek sorumlusu bu maddı sıkıntılar. Yumurtlama takıbınden sonra son kez Aşılama denesek mı dıyoruz hanı belkı..... o belkıler hıc bıtmıyor yaa . Bana yardımcı olun dıymıyorum hekesın derdı kendıne yetıyor. Rabbım Anne olmak ısteyen herkese bu duyguyu yasatsın. Saglıklı eksıksız aklı fıkrı yerınde bırer evlat nasıp etsın yuvalarında Cocuk seslerını eksık etmesın INSAALLAH
Eşim ve ben artık cok umutsuzus ınancım umudum kalmadı dersem Rabbımın gucune gıder dıye korkuyorum
Nısan ayında Klomen ve ovıtrelleye baslıyacagım Doktorum ısrarla bu sekılde denıyelım dıyor 2-3 ay olmazsa kararı bana bırakıyor dırek Tup bebekde yapabılırsın dıyor ama benım suan buna maddı gucum yok. belkıde kapılarımın yuzume kapanmasının tek sorumlusu bu maddı sıkıntılar. Yumurtlama takıbınden sonra son kez Aşılama denesek mı dıyoruz hanı belkı..... o belkıler hıc bıtmıyor yaa . Bana yardımcı olun dıymıyorum hekesın derdı kendıne yetıyor. Rabbım Anne olmak ısteyen herkese bu duyguyu yasatsın. Saglıklı eksıksız aklı fıkrı yerınde bırer evlat nasıp etsın yuvalarında Cocuk seslerını eksık etmesın INSAALLAH