-
- Konu Sahibi umudumsunbebegim
benim arkadaşımın kuşuda intihar etmişti. ilgiden bir süre yoksun kalsınlar kuşlar intihar ederler.
alışmak zordur eminim, benimde evde kedim var şimdiden aklıma geldikçe bi gün öleceği kafayı yiyecekmiş gibi oluyorum. insanın çocuğu gibi oluyo bu hayvanlar. başın sağolsun..
İnsan hayatta en sevdiği insanları bir daha görememesine ve onların sonsuz yokluğuna bile alışırken , sizbir kuşun yokluğuna daha kolay alışırsınız sanıyorum, belliki çok büyük kayıplar yaşamamışsınız Allah daha beterinden saklasın ne diyim...
allah bundan sonra size büyük acılar yaşatmasın.alıntı yaptığınız susuz arkadaşımız,ben ve benim gibi düşünenler şunu demek istedi bir kuşun,kedinin,köoeğin yeri başka bir hayvanla doldurulabilir ama insanların yoklukları dolurulamaz çok hayvan besledim hayvalarıda çook sewerim ölen hayvanlarımda oldu hepsinide çook üzüldüm ama hiçbiri genç yaşta ölen dayım,dedem kadar beni sarsmadı,depresyona sokmadı.burada eleştirilen arkadaşımızın hayvanının ölmesini dert edinmesi değil yazdığı başlıktır belkide biran endişeye kapılarak açtığınız başlık böyle çıkıyor ondan.daha öncede dediğim gibi bu dert değil kötü anı yada tecrübe hiçbişey insanı amansız hastalık yada insan ölümünden fazla yoramaz......sizden alıntı yapıyorum ama birçok arkadaşla çok farklı düşündüğümüz için yazmak istedim sözüm direkt olarak size değil yani..
arkadaşımızı çok çok iyi anlıyorum ben.
size o kadar sıradan geliyor tahmin edebiliyorum
belli ki çok büyük kayıplar yaşamamışsınız diyebilecek kadar basit geliyor.
yada bende bişi oldu sandım ayol falan diyebiliyorsunuz
7 yaşında babamı kaybettim yeterince büyük bi kayıptır sanırım.
büyük ailemde kimse yok anneanne dede babaanne dede.
artı teyzemi kaybettim.
sanırım büyük kayıplar yaşamışımdır yeterince.
Allah korusun ama o kadar değer verdiğin bi parçan olmuş bişiyi kaybetmenin acısı o kadar büyükki. günlerce ağlayabiliyorsun.
bunu kimsenin anlamasını beklemicem.
konuyu açan arkadaşla birebir aynı şeyi düşünüyorum.
o resme bakarken de içim acıdı.
başın sağolsun arkadaşım. Allah sabır versin.!
allah bundan sonra size büyük acılar yaşatmasın.alıntı yaptığınız susuz arkadaşımız,ben ve benim gibi düşünenler şunu demek istedi bir kuşun,kedinin,köoeğin yeri başka bir hayvanla doldurulabilir ama insanların yoklukları dolurulamaz çok hayvan besledim hayvalarıda çook sewerim ölen hayvanlarımda oldu hepsinide çook üzüldüm ama hiçbiri genç yaşta ölen dayım,dedem kadar beni sarsmadı,depresyona sokmadı.burada eleştirilen arkadaşımızın hayvanının ölmesini dert edinmesi değil yazdığı başlıktır belkide biran endişeye kapılarak açtığınız başlık böyle çıkıyor ondan.daha öncede dediğim gibi bu dert değil kötü anı yada tecrübe hiçbişey insanı amansız hastalık yada insan ölümünden fazla yoramaz......
ilgisiz degildikki hep ilgilenirdik bazen işlerimi bırakır tüm günümü oğluşumla geçirirdim ama neden böyle yaptı bilmiyorumsenağlama inşallah ALLAH sizin kedinize çok uzun ömürler verir