Çok üzgünüm nasıl dayanırım kuşumun yokluğuna

umudumsunbebegim

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
483
3
kızlar muhabbet kuşum vardı 1 yaş 6 günlüktü şımarıgım eve geleli 8 ay 2 gün olmuştu cuma günü kardeşim gelecekti memlekette okuyor hafta sonu diye gelecekti özlem giderecektik neyse biz annemle mutfakta yemek hazırlıyorduk telefon çaldı kardeşimle konuşuyodum annemde çorbanın kaynamasını bekliyordu oğluşum şımarıgım geldi çorbanın içine attı kendini intihar etti annemde hemen aldı içinden çorbanın ama tamamen öorbaya gömülmüştü haşlandı oğluşum annem hemen soguk suya tuttu bepanten falan sürdük Veteniri aradım hemen dediki yapacak bişi yok zaten siz gerekli müdahaleyi yapmışsınız yarın sabaha çıkarsa iyidir dedi neyse kardeşim gelene kadar can vermedi 1 saat kardeşimin gelmesini bekledi kardeşim geldi sevdi kokladı aradan 5 dakika geçti gözlerini yumdu çok agladım dayanamadım bayılmışım kendime geldim hala hareket ediyordu peşine kardeşim geldi can verdi işte daha olaylar bitmedi oğluşum öldükten sonra sofrayı kurduk malum kardeşim yoldan geldi aç neyse oturduk sofraya yiyemedik bişi neyse benim vakumlu dogum sonucu özürlü konuşamayan ablam var gitti odasına sonra bir ses geldi bir baktık ablamın yüzü gözü kan baktık hiçbir yerde kan yok nereye çarptı bilinmiyo neyse acile falan gitti dikişler atıldı sonra düşündükki kesin kötü bişi olacaktı ve oğluşum bizim için kendini feda etti kime söledikse hepsi öyle dedi oğluşum bizim için kendini feda etti canım oğlum seni çok özledim herşeyimdin sen benim aşkım cicikuşum babacıkım canımcanıımm yerimsenim benim şımarık söyledigin sözcükler kulagımda videolarına resimlerine bakıyorum oğluşum seni böyle görmek istemezdim aşkım kendi ellerimle gömdüm seni bitanem özlüyorum seni hüdhüdüm canım aşkıım kızlar başınızı agrıttım belki ama canım çok yanıyo dayanamıyorum onun yoklugu çok koyuyor bana çook okadar ilgilenirdik severdik oynardık ama neden yaptı bunu ne için yaptı bilemiyorum ama dayanamıyorum şımarıgım oğluşuummm

]ImageShack® - Image Hosting[img

:a015::a015::a015:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bende çok yakın birini kaybettiğinizi sandım ...
alla alla bendemi bi tuhaflık var acaba...
başınız sağolsun kardeş...

Bazen insan bir hayvana öyle baglanabiliyor demekki...bir aile ferti gibi oluyor...:nazar:

Her ne kadarda pek öyle hayvan sever biri degilsem ölüm sekline cök üzüldüm kusunun..yazik..:teselli:

başlığı okuyunca açıkça söyleyeyim
yok olan varlığın hayvan cinsinden olduğunu aklımın ucundan geçmezdi benneyaptımkibenneyaptımki
hayvanları sevmek lazım tabiki onlar bizim dostlarımız
altı üstü bir kuş diyemeyeceğim çünkü benimde dünyaya kazık çakmış
yedi yaşında yaşlı mı yaşlı uçmaya mecali olmayan bir kuşum var :1closedeyes::1closedeyes:
alışırsınız yerine yenisini alınca eskisini aratmaz korkmayın..

Allah sabır versin. Zordur bilirim insanın alıştığı güzel ilişkiler kurduğu bir canlıdan ayrılması yokluğuna alışması. Kardeşin nasıl o duruma gelmiş merak ettim. Büyük geçmiş olsun.

Kuş neden intihar etsin ki...:uhm:Kaza olmuş ne yazık ki...
Ben de çok severim hayvanları.Benim de var bir tane kuşum.Şimdiye kadar 10'a yakın muhabbet kuşum oldu.Hepsinin ölümünün ardından resmen yas tuttuk.Boğazımızdan yemek geçmiyordu.Yerleri,yoklukları öyle belli oluyor ki...Bir insanın yokluğundan farkı yok...:çok üzgünüm:
Ne diyeyim, başınız sağ olsun.senağlama

çok zor kızlar kafesine baktıkça aklıma geliyor mesela yemek yerken hemen gelirdi tabagımızdan yerdi sonra ben pcye oturdugumda başıma gelir konuşur bişiler anlatmaya çalışırdı uzandıgımda yüzüme konar öperdi şarkı söylesem başlardı kabarmaya ve benimle beraber konuşmaya okadar baglandımki oğluşuma ilk kuşumuzdu çok canım yandı :'(

ahh canım yaa
seni çok iyi anlarım
bu öyle herkesin anlayabileceği bi acı üzüntü değildir
seni herkes anlayamaz
o kadar çok hissediliyor kii o hayvanın eksikliği
sonuçta o da bi ruh o da bi can tek fark onun insan vücudunda değil hayvan vücudunda dünyaya gelmesi
onlar pek çok insandan daha insanlar
allah sabır versin sana :KK43:(

ablamın başına gelen kazada muhtemelen ayagı kayıp çarpmıştır biryerlere ama hiçbiryerde kanda yokki :S anlam veremiyorum 1 günde 2 üzücü olay

ahh canım yaa
seni çok iyi anlarım
bu öyle herkesin anlayabileceği bi acı üzüntü değildir
seni herkes anlayamaz
o kadar çok hissediliyor kii o hayvanın eksikliği
sonuçta o da bi ruh o da bi can tek fark onun insan vücudunda değil hayvan vücudunda dünyaya gelmesi
onlar pek çok insandan daha insanlar
allah sabır versin sana :KK43:(

inanırmısınız 1 haftada alışmıştı bize çok geçmeden konuşmayıda ögretmiştim canım oğluşuma evet oda can taşıo ve can verirken görmek çok kötü bişi ben oğluşumu kendi canımdan da çok seviyordum 8 ayda olsa okadar baglandımki anlatamamsenağlama

X