- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi alaimisemaa
-
merhaba arkadaşlar. Ben beş haftlık hamileyim. Bugun doktora gittim minik bir kese gözüktü. Fakat miyom da varmış. Şok oldum öğleden sonra ultarason doktoruna da ayrıca gitmemi söyledi doktor. Ne yapcam bilmiyorum çok üzgünüm ağlamak istiorumBenim gibi bunu yaşayanlar ya da yaşayanlara şahit olanlar var mı? Neler yaşadınız, gebelik zor geçiyormuş, bebeğe nasıl zararı olur Çok üzgünüm ağlayacağım yaaaa Bebek sevincimi yaşayamadım
bı akrabam yasamıstı canım baya buyuk bı mıyom du. bebege bı zararı olmadı ama dedıgın gıbı hamılelıgı bıraz problemlı gecti ama dogumda mıyomuda aldılar su an bebekte kendısıde gayet saglıklı uzulupte kendını yıpratma cnm ultrason doktorunada gorun dedıyse onada gıt ..
Ağrısına sızısına razıyım yeter ki bebeğe zararı olmasın. Bir de üzüldüğüm nokta sezeryan olma olasılığı yüksek
merhaba arkadaşlar. Ben beş haftlık hamileyim. Bugun doktora gittim minik bir kese gözüktü. Fakat miyom da varmış. Şok oldum öğleden sonra ultarason doktoruna da ayrıca gitmemi söyledi doktor. Ne yapcam bilmiyorum çok üzgünüm ağlamak istiorumBenim gibi bunu yaşayanlar ya da yaşayanlara şahit olanlar var mı? Neler yaşadınız, gebelik zor geçiyormuş, bebeğe nasıl zararı olur Çok üzgünüm ağlayacağım yaaaa Bebek sevincimi yaşayamadım
arkadaşımda aynı sorun var.. 7 cm veya 8 cm lik bi miyom.... hamile şu anda 25. haftada progestan kullanıyor vajinal yoldan...sık sık da kontrole gidiyor....... miyomu ölçtürmek için.. daha önce bi kaybı var onda miyom büyümüştü ....ama bambaşka nedenle kaybetti kalp atışları durdu bebeğin yani miyom çok da korkulacak bi durum değil.............dr. değiştirdi bu gebeliğinde progestan sayesinde engellediler büyümesini herşey yolunda gidiyor gebeliğinde... seninde hiç bi sorun çıkmaz inşallah canım sadece sık kontrol mühim olanmerhaba arkadaşlar. Ben beş haftlık hamileyim. Bugun doktora gittim minik bir kese gözüktü. Fakat miyom da varmış. Şok oldum öğleden sonra ultarason doktoruna da ayrıca gitmemi söyledi doktor. Ne yapcam bilmiyorum çok üzgünüm ağlamak istiorumBenim gibi bunu yaşayanlar ya da yaşayanlara şahit olanlar var mı? Neler yaşadınız, gebelik zor geçiyormuş, bebeğe nasıl zararı olur Çok üzgünüm ağlayacağım yaaaa Bebek sevincimi yaşayamadım
Valla iki hafta evvel gittiğim doktor gebeliği sonlandıralım miyomu alalım miyom çok büyük demişti dünyam karardı... Bir kaç gün sonra başka bir doktora gittim bu doktor gebeliği sonlandıracak hayati bir risk yok dedi. Gebeliğin sıkıntılı ve çok ağrılı geçebilir ve erken doğum olabilir sadece dedi bunun üzerine içim biraz daha rahatladı. Şuan iyiyim bir sıkıntım yok çarşamba günü başka bir doktora gideceğim bakalım o ne söyleyecek. Zaten bu saatten sonra bebeğimi aldırmam kalbi bile atıyor yavrumun nasıl kıyarım. Allah büyüktür diyorum işte canım ne yapalım... Senin nasıl gidiyor umarım bir sıkıntın yoktur...ne oldu cnm sımdı nasılsınnn ne karar verdın merak ettım
Annem ben 13-14 yaşlarındayken kazayla hamile kalmıştı. Uzun yıllar 2. çocuk için uğraşıp olmayınca bırakmıştı korunmuyomuş bile artık meğersem :) Bir sürü miyomu vardı. Hormonları düzgün çalışmıyodu. Adet göremiyodu. Hipotiroit falan vardı. Artık rahmini aldırmayı düşünüyodu ama doktoru yaşın ilerlesin biraz daha diye bekletirken hamile kaldığını öğrendi. Hepimiz şok geçirdik tabi. Hamileliği mucize gibi bişeydi. :) Tabi doktor korkutmuştu çok dikkat et miyomların var düşük riskin fazla diye. Ayrıca göğsünde de fazla sayıda kist vardı. Sütüm gelir mi diye bile dert olmuştu. Ama hiçbir sorun yaşamadı ki çok koşturmalı yıllardı. Ben kızamık olmuştum boğmaca oldum annemin bana yanaşmaması lazım ama mecburen doktora götürüyodu. Okuluma gelip gitmek zorundaydı. Ben de çok aktiftim o yıllarda her yere annemle giderdim. Okul dersane spor kursları sosyal faaliyetler kadıncağızı çok yormuşum ama gerçekten hiç zorlanmadı. Doğumu da normal oldu. Doğumdan birkaç yıl sonra rahmini aldırdı o biraz problemdi. Miyom her kadında olan bir şey sen dert etme. Annemin o miyomlar muhtemelen benm doğumumda da vardı ama o yıllarda ultrasona girmediği için farkedilmedi. Çünkü ben kendimi bildm bileli annemle kadın doktorlarında geziyorum :))
Valla iki hafta evvel gittiğim doktor gebeliği sonlandıralım miyomu alalım miyom çok büyük demişti dünyam karardı... Bir kaç gün sonra başka bir doktora gittim bu doktor gebeliği sonlandıracak hayati bir risk yok dedi. Gebeliğin sıkıntılı ve çok ağrılı geçebilir ve erken doğum olabilir sadece dedi bunun üzerine içim biraz daha rahatladı. Şuan iyiyim bir sıkıntım yok çarşamba günü başka bir doktora gideceğim bakalım o ne söyleyecek. Zaten bu saatten sonra bebeğimi aldırmam kalbi bile atıyor yavrumun nasıl kıyarım. Allah büyüktür diyorum işte canım ne yapalım... Senin nasıl gidiyor umarım bir sıkıntın yoktur...
Valla iki hafta evvel gittiğim doktor gebeliği sonlandıralım miyomu alalım miyom çok büyük demişti dünyam karardı... Bir kaç gün sonra başka bir doktora gittim bu doktor gebeliği sonlandıracak hayati bir risk yok dedi. Gebeliğin sıkıntılı ve çok ağrılı geçebilir ve erken doğum olabilir sadece dedi bunun üzerine içim biraz daha rahatladı. Şuan iyiyim bir sıkıntım yok çarşamba günü başka bir doktora gideceğim bakalım o ne söyleyecek. Zaten bu saatten sonra bebeğimi aldırmam kalbi bile atıyor yavrumun nasıl kıyarım. Allah büyüktür diyorum işte canım ne yapalım... Senin nasıl gidiyor umarım bir sıkıntın yoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?