Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 yaşından küçük mü kızınız? Geçmiş olsunArkadaşlar kızım aşksız di ve cok agir atlatti. Doktorlar tam birsey diyemediler. O kadar korkuyorum ki ilerde yavruma birsey olacak diye uykum kaçtı. Kizamik atlatan var mi aranizda.
Döküntüler kaşıntı li mi oluyor lütfen çaresizim.
3 yaşında1 yaşından küçük mü kızınız? Geçmiş olsun
Anladım, geçmiş olsun.3 yaşında
Geçmiş olsun.Arkadaşlar kızım aşksız di ve cok agir atlatti. Doktorlar tam birsey diyemediler. O kadar korkuyorum ki ilerde yavruma birsey olacak diye uykum kaçtı. Kizamik atlatan var mi aranizda.
Döküntüler kaşıntı li mi oluyor lütfen çaresizim.
Kalbime oyle aci oturdu ki anne olarak uyuyamıyorum. Agir bir enfeksiyon gecirdi ama tani konmadi. Benim merak ettigim kizamik geciren her çocuk 7 8 yaşından sonra vefat mi ediyor arastirdim cok beyinde bir hastalık olustugunu okudum cok üzgünümGeçmiş olsun.
Nerden kaptı? Eskiden bebeklere kızamık aşısı 1 yaştayken yapılıyordu artık yapılmıyor mu? Bizim sıradan virüsse ağır etkisi olmaz, çünkü toplumun çoğu aşılı. Ama çevrenizde ülke dışından gelen insanlar ağırlıktaysa zor geçebilir.
O döküntüler için de kremler jeller vardı ben çocukken şimdi de vardır.
Yooo yapılıyor (g*ogle bilgisi ektedir)Geçmiş olsun.
Nerden kaptı? Eskiden bebeklere kızamık aşısı 1 yaştayken yapılıyordu artık yapılmıyor mu? Bizim sıradan virüsse ağır etkisi olmaz, çünkü toplumun çoğu aşılı. Ama çevrenizde ülke dışından gelen insanlar ağırlıktaysa zor geçebilir.
O döküntüler için de kremler jeller vardı ben çocukken şimdi de vardır.
İnşallah bebekte bir etkisi olmaz. Diğer tüm aşılarını düzenli yaptırın geç olmadan. ☹Kalbime oyle aci oturdu ki anne olarak uyuyamıyorum. Agir bir enfeksiyon gecirdi ama tani konmadi. Benim merak ettigim kizamik geciren her çocuk 7 8 yaşından sonra vefat mi ediyor arastirdim cok beyinde bir hastalık olustugunu okudum cok üzgünüm
30 yasinda kardesim var, sapasaglamKalbime oyle aci oturdu ki anne olarak uyuyamıyorum. Agir bir enfeksiyon gecirdi ama tani konmadi. Benim merak ettigim kizamik geciren her çocuk 7 8 yaşından sonra vefat mi ediyor arastirdim cok beyinde bir hastalık olustugunu okudum cok üzgünüm
Burada kimse bunun cevabını veremez iyi bir doktora götürün araştırma hastanesine... aşı karşıtı mısınız?Kalbime oyle aci oturdu ki anne olarak uyuyamıyorum. Agir bir enfeksiyon gecirdi ama tani konmadi. Benim merak ettigim kizamik geciren her çocuk 7 8 yaşından sonra vefat mi ediyor arastirdim cok beyinde bir hastalık olustugunu okudum cok üzgünüm
CanımsınBen ve abim ikimiz de kızamığı aşırı ağır atlatmışız. Hatta annem abim ölecek diye kendini hazırlamış artık. Şimdi sapasağlamız.
Iste bu sorunun yanıtı yok ve açıkçası ben sormaya çekindim ama öyle olduğunu düşünüyorum, öyle düşününce de sinirleniyorum, herkesin evladi cok kıymetli ama bu sitede ne kavgalar verildi aşı için, işte bu korkular yaşanmasın diye.Burada kimse bunun cevabını veremez iyi bir doktora götürün araştırma hastanesine... aşı karşıtı mısınız?
Aşı olmusmuyduuzBen ve abim ikimiz de kızamığı aşırı ağır atlatmışız. Hatta annem abim ölecek diye kendini hazırlamış artık. Şimdi sapasağlamız.
Bunu bilmiyorum.Aşı olmusmuyduuz
Bahsettiği hastalığı okuyunca benim bile kalbim acıdı , bebek inşallah sağlıklıdır... çok üzüldüm ya keşke aşı karsitlari karşıt olmadan önce bunların bilincine varsa her çocukta oluyor mu diye sormuş 300binde birmis..milyonda bir bile olsa bu ihtimal göze alınmamali aşı zorunlu olmalı .. "....Kızamık enfeksiyonunun nadir görülen geç dönem komplikasyonudur (1/300.000)" SSPE (Subakut Sklerozan Panensefalit) HastalığıIste bu sorunun yanıtı yok ve açıkçası ben sormaya çekindim ama öyle olduğunu düşünüyorum, öyle düşününce de sinirleniyorum, herkesin evladi cok kıymetli ama bu sitede ne kavgalar verildi aşı için, işte bu korkular yaşanmasın diye.
Yani enfeksiyon olup olmayacağını anlayamayiz simdiden dimiBahsettiği hastalığı okuyunca benim bile kalbim acıdı , bebek inşallah sağlıklıdır... çok üzüldüm ya keşke aşı karsitlari karşıt olmadan önce bunların bilincine varsa her çocukta oluyor mu diye sormuş 300binde birmis..milyonda bir bile olsa bu ihtimal göze alınmamali aşı zorunlu olmalı .. "....Kızamık enfeksiyonunun nadir görülen geç dönem komplikasyonudur (1/300.000)" SSPE (Subakut Sklerozan Panensefalit) Hastalığı