• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok uyuyor neden acaba?

Karakuzucanan

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2007
72
2
611
41
Aksaray
arkadaşlar oğlum çok uyuyor gibime geliyor. akşam 10 da yatar, gece 3-4 kez uyanmak ve emmek kaydıyla sabah 9.30 a kadar falan uyur. kalktığında 2 saat zor dayanır tekrar uyur ve en çok 2 buçuk saat uyanık kalabiliyor. Bir de son zamanlarda uyanıkken hep uykusunu alamamış gibi mızırdanıp duruyor.ne yaparsam yapayım mutlu olmuyor, ağlıyor, bağırıyor. ay başım şişti valla. niye acaba?

keske bnmkıde oyle cok uyusa.uykuya hasret kaldım.o kadar ugrasıyorum uyusun dıye 10 dk uyuyup uyanıyo sora huysuzlaşıyor.bence hıc şikayet etme:)

önceden beridirmi böyleydi yoksa yenimi oldu. kişiden kişiye değiştiği gibi tabiki bebekten bebeğe de değişir.
canım önlem olarak tsh baktırmanı öneririm ve yaşıtlarına göre motor gelişimini takip etmeni.
belki onun normali odur. mesela benim tansiyonum 10/6 normali. 12/8 olursa rahatsız olurum. herkesin vücudunun bir ayarı var. sağlıkla inşallah,,,

canım benım bebegımde 7 aylık dogdugundan berı anlattıgın gıbı hepsı normal senın bebegınde benım oglum gıbı uslu galıba uykuyuda sevıyo benım oglum akşam 8.5 yatar gece 2 3 kez uyanır emer uyur sabah 8 de kalkar kahvaltı yerız oynarız 10 11 gıbı yıne uyuruz hep boyleydı bıde normalde bebeklerın 12 13 saat uyuması gerekıyor buyumelerı acısından cok onemlı endıse etme yanı

benim bebeğim henüz 2,5 aylık .gece emmeleride içinde 22.30 dan 6.30 a kadar 8 saat.gündüzde 1 saatlik en fazla 3 kez uyuyor. ama uykusuz gibide gelmiyor bana. aralarda emdikten sonra 15 dk kestiriyor. yerine yatırınca uyanıyor. gündüz kesintisiz 3 ssat uyuduğu artık olmuyor.işlerimi yapamıyorum bu yüzden anormalmi acaba

Back