teşekkürler canm.senn bebeğin sanırım 5,5 aylıktı.eğer gaz sorununuz deam etmiyorsa hemen başla bence.çünkü zaman geçtikçe herşeyin daha çok farkına varıyorlar ve dahada zorlaşıyor.inan ben aylarca araştırdım.nerden başlayacağımı bilemiyordum.cesaret edemiyordm.hatta bi süre yanımda falan yatırmıştım.ama hepsi sıkıntıydı benm için.ha şuanda alışmış değil belki ama en azından sallamıyorum.ve ilk zamanlardakine nazaran gelişme var.
klasik olacak ama herşey tutarlı olmada ve sabr da bitiyor.eğer çalışmıyorsan büyümeden başla.tam zamanı.bak sende burdan destek alabilirsin.bana ebr78 yazdıkları yada kafama bişey takıldığında soracağım birinin olması çok cesaret verdi.
bide bi uzman tanıdığım ar.onun şu sözü(hiç bi çocuk bisiklete binmeyi dengesini kaybetmeden e düşmeden öğrenemez.uyku eğitimi verirkende gözyaşını aynı şekilde düşünmeliyiz.)ha ben oğlumu hiç kendinden geçecek derece ağlamasına izin vermedim.ama mızırdandığında almadım.her anne farklı şeyler istiyor eladı için burdaki diğer yaıları okuuştursun.herkes evladını düşünüyor.herşey bebişleriiz için.onlar sağlıklı olsundaay çok uzun yazmışım
çok haklısın benimde biran önce biryerlerden tekrar başlamam gerekiyor.aksi ve nazlı oğlum biberon emzik onu sakinleştirebilecek hiçbirşeyi almıyor.bende kendi kendine uyumayı öğretme çalışmalarımda kaldır/yatır,şşş/pat ve 3-4 dk da gidip sakinleştirme yollarını denedim fakat bizimki ağlamaya başladığında daha da zıvanadan çıkıyor.4 dk ağlıyor 30 dk sakinleştirmek için uğraşıyoruz.belki saçma gelebilir ama benim oğlum erken doğdu 15 gün küvözde kaldı orda doğar doğmaz anacığının sıcak koynu yerine kablolarla ışıklarla iğnelerle açtı gözünü.eşimle hep bunu düşünmüşüzdür ağlama durumu bizde anında ağlama krizine dönüyor sebebi belki de bunlar.şimdi çook iyiyiz çok şükür Allahıma ama işte hep onlar için en iyisini onların mutlu olacağı şekilde olmasını istiyoruz inşallah iyi anne baba olabiliriz evlatlarımıza.kucak meselesine gelince bizim ilk aylarda yapışık ikiz durumumuz vardı.bende yavaş yavaş onu unutturdum sayılır her mızırdandığında almıyorum yada alsamda oynayıp öpüp gönlünü yapıp geri koyuyorum oyuncağına ana kucağına nerede yatıyosa oraya.