• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları çok utanıyorumm

cnsylmz87

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2012
4
0
286
Bursa
slm bayanlar ben yeni üye:) sizlerle böyle başlamak istemezdim ama ben 25 yaşındayım ve geceleri altıma kaçırıyorum. bir türlü çaresini bulamadık. uykum ağır kalkmak zor geliyor ve tuvaletimin geldiğini hissetmiyorum. bana yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım

slm bayanlar ben yeni üye:) sizlerle böyle başlamak istemezdim ama ben 25 yaşındayım ve geceleri altıma kaçırıyorum. bir türlü çaresini bulamadık. uykum ağır kalkmak zor geliyor ve tuvaletimin geldiğini hissetmiyorum. bana yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım

doktora gittin mi hiç?

Öncelikle utanacak bir şey yok hastalıkta ayıp olmaz.. Nasıl ki gözleri iyi görmeyen milyonlarca kişi ayıp ya da kusur sahibi değilse sen de değilsin. Ve bu bence kesinlikle bir hastalık. En azından psikolojik alt yapısı vardır.

VUR diye bir hastalık var yeni duydum hatta az sonra anneme bu konuda ameliyat yapılıp yapılmayacağına dair konsey kararı açıklanacak... Bir yandan onu beklerken konuyu araştırayım dedim yazına denk geldim.

Vezikoüreteral reflü... Bunu araştır bence. Çocuklarda ve yaşlılarda oluyor genelde. Kısaca idrar torbasından böbreğe idrarın geri kaçmasıymış. Ama altına kaçıran çocukların çok büyük kısmı bu hastalıktan muzdaripmiş. Büyüklerde farklı tabi. Doku bozulması vs. ile oluyor. Tahliller temiz demişsin ama bunun tahlili için sondalı böbrek filmi çekiyorlar? Yaptırdın mı?

bizim bi tanıdığımızda da böyle bir problemi vardı gece kendi tuvalete kalkması gerektiğini söylemiş. artık saatini kendin ayarla alarmla kalk bari. eee doktor ne dedi en gittin mi ne oldu?

Back