Çok utanıyorum kendime engel olmalıydım

Bu sitede kızlık zarı diktiren,bebeğine annelik yapmak istemeyen taşlanmıyor neden sevişen taşlanıyor hep

Fake olduğunuz aşırı aşikar.

Bir kadın bunu yapmaz demiyorum tabi ki yapabilir ama yapsada buraya gelip bu denli rahatlıkla yazmaz.

Hadi fake değilsiniz diyelim, madem bu kadar normal bir olay siz niye utanıyorum diyorsunuz?

Gittiniz evinizde seviştiniz de millet neden sevişiyor musun dedi? Sevişmeme karışamazsın sloganı da popüler olduğundan beri her türlü yanlış davranış sevişme altında anlatılıyor.

Siz belki de evli biriyle seviştiniz, insanın her ne kadar libidosu olsa bile ahlak diye bir şey de var, seviştiğiniz insanın evli olmadığından emin olmanız lazım, o zaman asansörde gördüğün adamla da seviş, ne de olsa libidon var.

Bir de insanların cilt bakımı yaptırmaya gittiği hijyenin sağlanması gereken bir ortamda, herkese açık bir ortamda yapıyorsunuz bu rezilliği.

Bu şekilde erkekleri masaj salonuna bağlayan sistem, artık kadınlara da el atmış görünüyor.

Bi ciddiyet beklemeyin, isteyen herkese yapıyordur mutlu son masajını size özel bir durum değil.

Yargılamak bizim haddimiz değil, herkes kendi mezarına girecek.

Adam bana boşandığını söyledi.ayrıca evliyse ve böyle söylüyorsa o onun problemi benden çıktığını düşünüyorum artık kendi yapmasaymış.

Yuz maskesi beklerken adam masaj yapayim demis. Kollar omuzlar derkeen gogsune gitmis eli. De Ben yuz verdim diyor ben onu anlamadim napti da adam cesaret buldu...
Himmm.
Bize ne ki yani dert neresinde bunun.ha ben olsam dert ederdim gerci goruntu mu aldilar santaj mi yapacaklar diye?her sey beklenir valla

Cilt bakımından taaaa oralara nasıl geldiniz ayol?Masaj salonu değil diyorsunuz niye masaj yaptı ki adam size?Hadi masaj yaptı sonra tatmin matmin filan ne biliyim..birde böyle kalitesiz bir adami arzulamışsınız bunu da anlamadım?
Hadi arzuladınız niye tatmin ediyonuz elin adamını?
Birde utanç duymuşsunuz bütün bunların arasında en mantık li olan buydu..

Adam bana boşandığını söyledi.ayrıca evliyse ve böyle söylüyorsa o onun problemi benden çıktığını düşünüyorum artık kendi yapmasaymış.

İyi de siz adamla konuştuğunuzu hiç söylemediniz ki konuda. Ben tahrik oldum başlattım, o da devamını getirdi dediniz.
Bu önemli bir ayrıntı yazmanız lazımdı.

Yalnız o kadar tahrik olduktan sonra tam harekete geçmeden önce, önce bir şey sormam lazım evli misin diye sordunuz da öyle mi harekete geçtiniz?

Şaka ise komik, gerçek ise daha komik

Hayır cilt bakımı yaparken sohbet ettik öyle açıldı konu

masaj neden yapiyor ki. bir kez cilt bakimi yaptirdim. sadece yuzume islem yapildi.

ustelik odaya giren de oluyordu. bazen baska personel geliyordu birsey almaya. sonuna dogru da baska bir musteri daha gelmisti ona da bakim yapmislardi. o kadar yalniz nasil kaldiniz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…