- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
-
- Konu Sahibi healthandbreath
O zaman işini kötüye kullanıyor bu adam.Masaj salonu değil hanımlar baya baya elit pahalı bir yer polis falan da dolaşmıyor.merak etmeyin.ayrıca duyulursa bilinirse adamın işinden olacağından Emin’im
Masaj salonu değil hanımlar baya baya elit pahalı bir yer polis falan da dolaşmıyor.merak etmeyin.ayrıca duyulursa bilinirse adamın işinden olacağından Emin’im
Bise olmaz insaflidir:)O zaman eyyvaaah eyvahhhh
İnşallahBise olmaz insaflidir:)
Kim kiz adam mi ?Bise olmaz insaflidir:)
Bu sitede kızlık zarı diktiren,bebeğine annelik yapmak istemeyen taşlanmıyor neden sevişen taşlanıyor hep
Ya işinde baya başarılı olduğunu biliyorum o da etkilenmemiş olamaz mi erkek sonuçta elleri bi kadının boynunda kollarında falan geziyorO zaman işini kötüye kullanıyor bu adam.
Ay yok kız sen çok yanlış anladın ben bir arkadaşı etiketledim konuya oda mune'nin yasakladığını söyledi ban yemeyim diye ona insaflidir dediKim kiz adam mi ?
Mun e abla gullucumKim kiz adam mi ?
Adam bana boşandığını söyledi.ayrıca evliyse ve böyle söylüyorsa o onun problemi benden çıktığını düşünüyorum artık kendi yapmasaymış.Fake olduğunuz aşırı aşikar.
Bir kadın bunu yapmaz demiyorum tabi ki yapabilir ama yapsada buraya gelip bu denli rahatlıkla yazmaz.
Hadi fake değilsiniz diyelim, madem bu kadar normal bir olay siz niye utanıyorum diyorsunuz?
Gittiniz evinizde seviştiniz de millet neden sevişiyor musun dedi? Sevişmeme karışamazsın sloganı da popüler olduğundan beri her türlü yanlış davranış sevişme altında anlatılıyor.
Siz belki de evli biriyle seviştiniz, insanın her ne kadar libidosu olsa bile ahlak diye bir şey de var, seviştiğiniz insanın evli olmadığından emin olmanız lazım, o zaman asansörde gördüğün adamla da seviş, ne de olsa libidon var.
Bir de insanların cilt bakımı yaptırmaya gittiği hijyenin sağlanması gereken bir ortamda, herkese açık bir ortamda yapıyorsunuz bu rezilliği.
Himmm.Yuz maskesi beklerken adam masaj yapayim demis. Kollar omuzlar derkeen gogsune gitmis eli. De Ben yuz verdim diyor ben onu anlamadim napti da adam cesaret buldu...
Sevişmenin nesi yargılanır ki, merak ettim. Yani istemiş yapmıs ben pişmanlığını bile cok anlayamadım
Anam anladığım kadarıyla sızın iş masaj salonunda değil yatak ta bitecek sende etkilemişsin belli kiYa işinde baya başarılı olduğunu biliyorum o da etkilenmemiş olamaz mi erkek sonuçta elleri bi kadının boynunda kollarında falan geziyor
Evet, halinden belli adam işinde bayağı başarılı.Ya işinde baya başarılı olduğunu biliyorum o da etkilenmemiş olamaz mi erkek sonuçta elleri bi kadının boynunda kollarında falan geziyor
Adam bana boşandığını söyledi.ayrıca evliyse ve böyle söylüyorsa o onun problemi benden çıktığını düşünüyorum artık kendi yapmasaymış.
Hayır cilt bakımı yaparken sohbet ettik öyle açıldı konuİyi de siz adamla konuştuğunuzu hiç söylemediniz ki konuda. Ben tahrik oldum başlattım, o da devamını getirdi dediniz.
Bu önemli bir ayrıntı yazmanız lazımdı.
Yalnız o kadar tahrik olduktan sonra tam harekete geçmeden önce, önce bir şey sormam lazım evli misin diye sordunuz da öyle mi harekete geçtiniz?
Şaka ise komik, gerçek ise daha komik