Çok utanıyorum kendime engel olmalıydım

Hanımefendi hikayede kalan eksik parçaları tamamlayıp bizi aydınlatın gecenin bu vakti kafamızda binbir çeşit fikirlerle bırakıp gittiniz istediğinize cevap veriyorsunuz olmaz böyle ama.. ilk adımı ben attım dediğiniz adım tam olarak ne meraktayiz o an nasıl bir aydınlanma gördünüz beyefendide yüz maskesi dediniz ama havluyla kalmışsınız sizin adamın elleri kollarinizda boynunuzdaa veee en önemlisi memintolarda gezerken aslında siz zaten masaj için hazırlanmış olmayasınız 😏🤔
Bu sorunun cevabını kafamda kurdum aniden.))
Müşteri masada uzanmış adam yanında ayakta,elini uzatsan erişebileceği yer belli,adamda tabi aydınlanma olmuştur hatta alev almıştır tobe tobe:KK53::KK23:

Cilt bakımından taaaa oralara nasıl geldiniz ayol?Masaj salonu değil diyorsunuz niye masaj yaptı ki adam size?Hadi masaj yaptı sonra tatmin matmin filan ne biliyim..birde böyle kalitesiz bir adami arzulamışsınız bunu da anlamadım?
Hadi arzuladınız niye tatmin ediyonuz elin adamını?
Birde utanç duymuşsunuz bütün bunların arasında en mantık li olan buydu..

Aynen ya aradığım kelime "kalitesiz" idi
Adam da güzellik salonu da kalitesiz
Çok avam ya beğ

Vay anasını arkadaş, neler dönmüş ya. Sevgili üyemiz konulu film çevirmiş resmen.
Düşünüldüğünde güzel fantazi aslında itiraf edeyim ama sen neden tatmin ettin anlamadım. Çok çok lüks(!)müş ya merkez bırak çalışsın pis fakir. :temizlik::temizlik:

Sordum tabiki kamera olup olmadığını.hatta ilk adımı biraz da öyle atmış olabilirim.koridorlarda olduğunu ama odalarda olmadığını söyledi.zaten insanlar üstlerini çıkarıp havlu falan örtüyor üstüne kamera koymamamışlardır
tam olarak hangi vücut bölgesinin cildine bakım yaptırıyorsunuz da soyunuluyor orda? ilk başta yüz için anlamıştım ama değil sanırım o_O

Tamam da masaj salonu, spa falan neyse artık bunun ismi cilt bakımı değil yani.
Yüze maske diyor, yüze maske için neden komple soyunup havlu örteyim, o olsa olsa bali masajıdır
benim yüzümde maske varken kocam beni ciddiye bile almıyor o suratımla :halay: insanlar elleşiyo ovalaşıyo

Hanımefendi hikayede kalan eksik parçaları tamamlayıp bizi aydınlatın gecenin bu vakti kafamızda binbir çeşit fikirlerle bırakıp gittiniz istediğinize cevap veriyorsunuz olmaz böyle ama.. ilk adımı ben attım dediğiniz adım tam olarak ne meraktayiz o an nasıl bir aydınlanma gördünüz beyefendide yüz maskesi dediniz ama havluyla kalmışsınız sizin adamın elleri kollarinizda boynunuzdaa veee en önemlisi memintolarda gezerken aslında siz zaten masaj için hazırlanmış olmayasınız 😏🤔

Tam cevap verecekmişki birden uyanmış ay pardon banlanmış

Bence masajla bakımla para harcamaya vakit kaybına gerek yok.

Adam gibi bi sevgili bul doya doya seviş.
Sevişmek güzel şey sana katılıyorum:)

X