canım yaa..çok utanıyorum yazmışsın ya başlıgasırnaşık şeybende kimbilir ne sandım ilaahi yani...bak tatlım yeni evli oldugun iiçin daha aynı evi paylaşmaya alışma aşamasındasınız...bu dedigin birlikte yaşadıgınız sürece şimdi başına gelmese ileride ve sürekli başına gelecek bir olay...kaçınılmaz birşey yani...bende evliligimin ilk zamanlarında hep düşünürdümm ayy nasıl olurr,öyle birşey olursa çok kötü olurum,utanırım derdim...
ama oluyor ister istemez binde bir de olsa...o yüzden bu konuyu aş canım...öyle gaz kaçırmakla cazibe gitseydiiiiikaydirigubbakcemile3takma kafana.birlikte yaşamaya öyle alışacaksınız ki birgün bu açtıgın konuyu okudugunda ne kadar önemsiz oldugunu görüp güleceksin emin ol...:teselli:
ama oluyor ister istemez binde bir de olsa...o yüzden bu konuyu aş canım...öyle gaz kaçırmakla cazibe gitseydiiiiikaydirigubbakcemile3takma kafana.birlikte yaşamaya öyle alışacaksınız ki birgün bu açtıgın konuyu okudugunda ne kadar önemsiz oldugunu görüp güleceksin emin ol...:teselli: