• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üşüyorum

Ben de çok üşüyen insanım yaz kış ayaklarım buz gibidir bütün değerlerim de normal annem hep der kalk azcık iş gör de ısın cok kızardım ama haklı biraz hareketlenince normale dönüyorum acaba siz de benim gibi fazla hareketsiz misiniz ? Bir de bütceniz kısıtlıysa ben de sıcak su torbası alın derim

Yatarken bile yun yelek ve polar esofmsnlardan şaşma derim.bende focada yaşadım.izmirde usudugum kadar hic bir yerde usumedim.isinma buyuk problem oralarda.klima isitmiyor bende dondum senin gibi.odaya elektrikli battaniye al 30tl filan galiba.onunla uyu.elektrikli isitici al paran oldugunda.ordaki nemden dolayi termometre 10derece olsa sen nem var diye daha soguk hissedersin.yazin tam tersi nemden dolayi 38dereceyi 45 hissediyorsun.ben nefret ettim rabbim bir daha oralari gostermesin bana ve aileme.tum kışı hasta gecirmistim

Bende kansızlık var aylık iğne vurduruyorum ama üşümem hiç geçmez, hele ayaklarım hiç ısınmaz

Öğrencisin büyük ihtimalle salonda klima olduğuna ve odanda da ısıtıcı olmadığına göre
İzmir soğuk gene yani evler güneş görmeyince hele buzhane oluyor

kışın yanına koca alacaksın :KK70: :KK70:
şey var kışın evi sıcak tutmanın 20 yolu diye bir haber var ona bakabilirsin .
kan değerlerin düşük olabilir keza ona da baktır :KK66:

Son düzenleme:
Sıcak su torbası alın bayağı faydası oluyor.

ince ama kat kat giyinin, yün ya da pamuk dokumayı tercih edin ve fanila giyin.
termal çamaşırlar var taytlar falan epey sıcak tutuyorlar.

BEN kalın pijama üstüne kalın yünlü ceket giyiyorum yanlış mı yapıyorum acaba? üç dört kat giymeyi deneyeyim bir de :)

Ev küçük, doğalgazı da yakıyorum. Ev ılık ama ben de geceleri çok üşüyorum. Titremede oluyor. Kansızlık var bende hep üşüyorum.

Sana tavsiyem polar pijama giy altına da sıcak tutan termal tayt. O zaman sıcacık oluyor. Bir de battaniye şart. Yorgan tek başına yeterli değil :KK66:

polar pijamam var altına paraya kıyıp termal takım alayım bari yoksa kış geçmez bu öğrenci evinde :(

Canim elektrikli battaniye alsana :(
Ne zamana kadar 43 lira var cebinde ..
Ailen alsin yollasin kargoyla .
Ya da madem klima salonda alana kadar saLonda uyusan olmuyo mu ?

Şoka mı bime mi ne elektrikli battaniye geliyor bu hafta. Ona bi bak istersen.

Bir de ailen falan hakiki yün yorgan gönderebilirse iyi olur. Hiç sevmem derdim de kaynanam evlenirken yaptırdı işe yarıyor valla.

Ben de cam kapı açık şortla oturuyorum. Kalorifer yakamıyorum çünkü bariz yanıyorum yani. Sanırım hamilelikten. Eşim hasta oldu soğuktan ama bana hala temmuz gibi.

Yatarken ısınmanın güzel yolu sıcak su torbası... Yoksa da evde illa cikar boş şişeleri sıcak suyla doldur at yatagin icine girmeden önce bak nasıl fırın gibi oluyor :halay:agustosta b...... donan bi insan olduğum icun iyi bilirim ısınma yollarını... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Dün gece onu yaptım baya faydası oldu hatta şu an kucağımda şişenin içinde sıcak su var :)
benimde yaz-kış ayaklarım üşür sizi çok iyi anlıyorum umarım kendinize kalıcı birçözüm bulursunuz :KK43:
umarım, çok teşekkürler.

Trioid sorunun var ise o d yapar , kendimden biliyorum millet yatarken soyunur ben kat kat giyiniyorum , kışın bir kazak alırken şık olmasndan ziyade kalınlıgına bakıyorum moğollar gb dolaşıyorum yani trioidne de baktır istersen :dondurma:

Trioid sorunun var ise o d yapar , kendimden biliyorum millet yatarken soyunur ben kat kat giyiniyorum , kışın bir kazak alırken şık olmasndan ziyade kalınlıgına bakıyorum moğollar gb dolaşıyorum yani trioidne de baktır istersen :dondurma:
aynen bende de tiroid var evin sıcak olsa bile üşüyorum.kansızlıkta var tabi ama biraz aştım artık.

Back
X