• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok umutsuzum

nur1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
28
0
36
İstanbul
ailemle sorunlarım bi yandan kendi hayatımı kurmaya çalışırken herşey güzel giderken birden bire olan oldu ve tüm mutluluğum elimden kaydı gitti...ailem çocukluğumdan beri beni dışlar bense herzman kendime şunu sölerdim benim bir hayatım olcak ve çok mutlu olcağım...ve bundan 4 sene önce karşıma biri çıktı aşk sevgi nasıl adlandırırsanız birine aşırı derece bağladım onu kıskandım yeri geldi kendimden bile...annem babam abilerim hiç kimse benle zaten konuşmazken hayatımı kurcağım kişiyle sorunlu hayatımızı aşmış ve mutlu olmaya başlamıştık herşey çok güzelken birden bire annesi araya girdi ve ayırdı bizi 4 ay oldu 4 senelik ilişkim biteli...evde cehennem gibi hayat yaşarken onu çok arar oldum yanımda olsa diye...herzman beri arayıp ağlayıp duran bir ayrıldığım sevdiğim adam bir yanda ailem hangisini düşünceğimi şaşırdım ama ağırlık olarak sevdiğim adam yanımda olsa diyorum herzman geceleri uykularım kaçıyor sabahlıyorum yemek yiyemiyorum sigrayı çok içmeye başladım yaşım daha 24 diceksiniz ki piskologa git bunu yapacak imkanım bile yok inann evden dışarı adım atamıyorum çaresizim onu çok özlüyorum ya başkasını severse diye kokrkuyorum arıyor beni ağlıyor ama bu benim için üzücü oluyor sadce dualar ediyorum allahım bizi kavuştursun diye ama 4 ay oldu hala annesi nedense beni istemiyor ve annesi istemiyor diye ona karsı gelemeyeceğini sölüyor...asrımım var zaten bazen nefes alamıyorum gibi oluyorum ailemde baskılarına ve hakaretleriyle iyice yıkılıyorum dertleşebilceğim bir arkdaşım bile yok kim gelse eve evden kovuyorlar kapalı kutuda kaldım boğuluyorum sanki önceden ailemle sorunlarım varken en azından kahramın dedim erkek arkdasım yanımdaydı şimdi oda yok çaresizim hiç böle olmamıştım ne olursa olsun ayakta durup gülmeyi başarabiliyodum şimdi ise umutsuz çaresiz yıpranmış nefes alamaz hale gelmiş biri oldum...bunları yazarken ne yazdığımı bile kontorol edemiyorum okdar güçsüzüm işte...onu çok özlüyorum olmuyo yaşamayı baramadığım gibi ölmeyide başaramıyorum piskologa gidin yardım alın diceksiniz eminim onu yapacak durumum bile yok ailemin durumu süperken bile bir kurusa muhtac biriyim işte ben benim hayata bağlanmam için ne sebebim olabilirki kendim içinmi herşey zaten elimden gitmiş onlar yokken ben nasıl kendim için bişey yapabilim...allah kimseyi caresiz umutsuzluğa düşürmesinnn...okuyup dua etmenizden baska diyebileceğim bişey yok şimdiden dinlediğiniz için cok saolun herşey gönlinüzce olsun!!!

inşallah gönlünde dilediğin tüm güzellikler gerçek olur.Allahın güüne gider bukadar umutsuz olma.daima hayırlısını iste canım.bu okadar önemliki..bize hayır görünen şeyler aslında şer olabilir.
her insan kendi kendinin doktorudur.yarın sabah uyandığından itibaren başını gökyüzüne kaldır temiz havayı içine çek,gülümse ve dua et. okadar rahatlayacaksınki..
insan sıkıldığı şeyleri dile getirdikçe hayattan kopar.unutmuş gibi yap tüm olumsuzlukları. sosyal olmayı dene,ve kendine daha fazla bakım yap,kötü alışkanlıklardan uzak dur genceciksin.işe girme şansın varsa git çalış,arkadaşların olur çevren olur.sıkma kendini.bizler varız.

canım en umutsuz olduğumuz anda en büyük mutluluklar karşımıza çıkıyor
biz belki mutsuzken göremiyoruz güzellikleri
döktüğün her göz yaşı mutlaka mutluluk getirecektir buna inanıyorum
çok sevdiğim bir söz vardır

''Gecenin en karanlık anı, güneşin doğmasından hemen önceki andır''

Annesinin seni istememesinin sebebi ne?

çok dua ediyorum ama bulunduğum ortam kendi evimde olsa hapis gibi hiçbir sosyal faliyetim yok hergün düzelecek diye umuyorum ama olmuyo sanki benim mutsuz olmam için planlanmış gibi herşey üstüme üstüme geliyor ...annesinin beni istemememesinin sebebi çok saçma bir sebep bana göre bilmiyorum yinede düğüne gitmiştik erkek arkdaşım ben annesi kardeşi çok yakın arkdasımdı düğünü olan kişi ve erkek arkadşım dahil benim tüm arkdaş cevrem kardeşim bile ordaydı düğün sahibinin ailesi beni cok sevip sayan bir aileydi ve hepsi tek tek masaya gelip bana hoş geldin deyip bana değer verdiğini sölediler annesi geldi ve elini öptüm masaya oturduğundan beri bana olan ilgilerimi kıskandı bilmiyorum sürekli oğlumu evlendirmicem tarzında konuşuyordu etraftakilerle ilk abisi var sırada diyordu erkek arkdasımda bana yüzük takmıstı daha önce bunuda gördü parmagımda aynı alyansın ötekiside erkek arkdasımda vardı tabi onuda gördü ve benimle cok ilginedi erkek arkdasım dügüğnden erken kalktım sora eve geldim msj geldi annemın yanında lanlı lunlu konusmusun cok zoruna gıtmıs kaldıramam böle seylerı demıs annesi ve sora butun sorunla basladı zaten annesi benim öyle bir gelinim olamaz demeye başladı benimle güler yuzlu konusrken hala daha baskalrına böle dıyordu...anlamadan bitti şimdi ise arada arıyıor beni erkek arkdasım sarhos halde yada ıcmedende arıyor senı cok sevdım artık evlenmem kımseyle ben söle bir adammım böle adamım diyip duruyor...msjlarına cvp atmadığımda bana kontor atıyor kontor olmadıgını dusup annesine karsı gelemıyor mus annesi ise benı 4 sene ne istediyse yaptıgım benı sevdiğini düsündüğüm annesi ise artık beni istemiyor herkes beni örnek olarak gösterirken cocuklarına o neden beni böle kötü oldugumu düşüyor anlmadım dogrusu ve her yerde beni kötlüyor

lanli lunlu konustunmu peki annesinin yaninda?

lanli lunlu konustunmu peki annesinin yaninda?

ağzımı açık tek kelime etmedimki kimseyle gerisini düşünün erkek arkdaşım uzun süredir calışmıyodu onu motive etmek için bazen ona hediyeler alırdım maddı anlamda degeri yüksek diyelim ozman ben çalışıyodum...annesiylede çok iyiydik sora erkek arkadaşıma iş bulduk ve işe girdi ondan sora bana maddi anlamda değeri baya yüksek hediyelr almaya başladı istemediğim halde işten çıkmıştım her buluşmamızda zorla para verirdi bana bunları annesi biliyordu yani aldığı hediyeleri ondan sora beni aramdı hiçç ben aradım msj attım kısa cvplar verip başından savıyomuş gibiydi sora düğüne geldi oda böle birşey attı ortaya...kısaca sunuda söl erkek arkdasımın annesi babası ayrı 8 yasındayken ayrılmıslar ne anne ne baba abisiyle bunlara bakmamış buda abiyle cocuk yaşta ayrı ev tutup gecinmeye başlamışlar anne baskasıyla evlenıyor hemen babada bosandıktan 3 sene sora evlenıyor...ben 4 senedir annesinin ona bişey yaptığı görmedim evine gidip yemek bile ben yapardım ama annesi severdi ne olursa olsun onuda biliyordum şimdi çalıyor gecen kredi cekti araba alcaktı hayalıydı o parayda annesi elinden aldı borclarına say diye acıl paraya sıkıştım dedi ya bilmiyorum ama benim düşüncem annesi oglu işe girdi diye birde bana hedşyeler almasını çekemdi birde ayrımasaydı şimdi nişanlanmıştık planımız öleydi yazada düğün yapıcaktık bunlarıda biliyodu annesi ona karsı hiç saygısız olmadım annemden daha çok sevdim çünkü benim annem hiç sevmedi beni bunuda hep söler zaten onu annem gibi görmüştüm ama o ne yaptı

Canim benim bu yazdiklarindan seninde erkek arkadasininda yaslarinizin kücük oldugunu anliyorum.
Bence daha ciddi islere girmek icin ikinizinde zamana ihtiyaci var.
Bir erkek evlenmek isterken ayaklari üstünde durmali.
Annesi istemiyor diye, gidip sevdigi kiza annem istemiyor ben ne yapayim derse bilki o erkek daha evlenmeye hazir degil.
Acele etme.
Isine bak, hayatini yasamaya bak, neden bu kadar acele evlenmek istiyorsun?
Ailenle güzel vakit gecir, bir gün olgunlasirsaniz iste o zaman evlenmeyi düsünün.
Erken evlenenlerin problemlerini burada okumuyormusun? maddi zor durumda olanlari?
Yapma derim, daha cok gencsin hayatini tani, kendini tani derim ben.
Inan bana erkek cok var bu dünyada o olmazsa baskasi olur. Ilk önce bir gencligini yasa. Hayat cok güzel.

ailemle sorunlarım bi yandan kendi hayatımı kurmaya çalışırken herşey güzel giderken birden bire olan oldu ve tüm mutluluğum elimden kaydı gitti...ailem çocukluğumdan beri beni dışlar bense herzman kendime şunu sölerdim benim bir hayatım olcak ve çok mutlu olcağım...ve bundan 4 sene önce karşıma biri çıktı aşk sevgi nasıl adlandırırsanız birine aşırı derece bağladım onu kıskandım yeri geldi kendimden bile...annem babam abilerim hiç kimse benle zaten konuşmazken hayatımı kurcağım kişiyle sorunlu hayatımızı aşmış ve mutlu olmaya başlamıştık herşey çok güzelken birden bire annesi araya girdi ve ayırdı bizi 4 ay oldu 4 senelik ilişkim biteli...evde cehennem gibi hayat yaşarken onu çok arar oldum yanımda olsa diye...herzman beri arayıp ağlayıp duran bir ayrıldığım sevdiğim adam bir yanda ailem hangisini düşünceğimi şaşırdım ama ağırlık olarak sevdiğim adam yanımda olsa diyorum herzman geceleri uykularım kaçıyor sabahlıyorum yemek yiyemiyorum sigrayı çok içmeye başladım yaşım daha 24 diceksiniz ki piskologa git bunu yapacak imkanım bile yok inann evden dışarı adım atamıyorum çaresizim onu çok özlüyorum ya başkasını severse diye kokrkuyorum arıyor beni ağlıyor ama bu benim için üzücü oluyor sadce dualar ediyorum allahım bizi kavuştursun diye ama 4 ay oldu hala annesi nedense beni istemiyor ve annesi istemiyor diye ona karsı gelemeyeceğini sölüyor...asrımım var zaten bazen nefes alamıyorum gibi oluyorum ailemde baskılarına ve hakaretleriyle iyice yıkılıyorum dertleşebilceğim bir arkdaşım bile yok kim gelse eve evden kovuyorlar kapalı kutuda kaldım boğuluyorum sanki önceden ailemle sorunlarım varken en azından kahramın dedim erkek arkdasım yanımdaydı şimdi oda yok çaresizim hiç böle olmamıştım ne olursa olsun ayakta durup gülmeyi başarabiliyodum şimdi ise umutsuz çaresiz yıpranmış nefes alamaz hale gelmiş biri oldum...bunları yazarken ne yazdığımı bile kontorol edemiyorum okdar güçsüzüm işte...onu çok özlüyorum olmuyo yaşamayı baramadığım gibi ölmeyide başaramıyorum piskologa gidin yardım alın diceksiniz eminim onu yapacak durumum bile yok ailemin durumu süperken bile bir kurusa muhtac biriyim işte ben benim hayata bağlanmam için ne sebebim olabilirki kendim içinmi herşey zaten elimden gitmiş onlar yokken ben nasıl kendim için bişey yapabilim...allah kimseyi caresiz umutsuzluğa düşürmesinnn...okuyup dua etmenizden baska diyebileceğim bişey yok şimdiden dinlediğiniz için cok saolun herşey gönlinüzce olsun!!!

Sevgili Nur, Olivia ne kadar güzel anlatmış size durumu.
Tekrar çalışmaya başlayın. Hayatta kurban rolü üstlenmeyin. Probleme değil, çözüme odaklanın.

Back