ailemle sorunlarım bi yandan kendi hayatımı kurmaya çalışırken herşey güzel giderken birden bire olan oldu ve tüm mutluluğum elimden kaydı gitti...ailem çocukluğumdan beri beni dışlar bense herzman kendime şunu sölerdim benim bir hayatım olcak ve çok mutlu olcağım...ve bundan 4 sene önce karşıma biri çıktı aşk sevgi nasıl adlandırırsanız birine aşırı derece bağladım onu kıskandım yeri geldi kendimden bile...annem babam abilerim hiç kimse benle zaten konuşmazken hayatımı kurcağım kişiyle sorunlu hayatımızı aşmış ve mutlu olmaya başlamıştık herşey çok güzelken birden bire annesi araya girdi ve ayırdı bizi 4 ay oldu 4 senelik ilişkim biteli...evde cehennem gibi hayat yaşarken onu çok arar oldum yanımda olsa diye...herzman beri arayıp ağlayıp duran bir ayrıldığım sevdiğim adam bir yanda ailem hangisini düşünceğimi şaşırdım ama ağırlık olarak sevdiğim adam yanımda olsa diyorum herzman geceleri uykularım kaçıyor sabahlıyorum yemek yiyemiyorum sigrayı çok içmeye başladım yaşım daha 24 diceksiniz ki piskologa git bunu yapacak imkanım bile yok inann evden dışarı adım atamıyorum çaresizim onu çok özlüyorum ya başkasını severse diye kokrkuyorum arıyor beni ağlıyor ama bu benim için üzücü oluyor sadce dualar ediyorum allahım bizi kavuştursun diye ama 4 ay oldu hala annesi nedense beni istemiyor ve annesi istemiyor diye ona karsı gelemeyeceğini sölüyor...asrımım var zaten bazen nefes alamıyorum gibi oluyorum ailemde baskılarına ve hakaretleriyle iyice yıkılıyorum dertleşebilceğim bir arkdaşım bile yok kim gelse eve evden kovuyorlar kapalı kutuda kaldım boğuluyorum sanki önceden ailemle sorunlarım varken en azından kahramın dedim erkek arkdasım yanımdaydı şimdi oda yok çaresizim hiç böle olmamıştım ne olursa olsun ayakta durup gülmeyi başarabiliyodum şimdi ise umutsuz çaresiz yıpranmış nefes alamaz hale gelmiş biri oldum...bunları yazarken ne yazdığımı bile kontorol edemiyorum okdar güçsüzüm işte...onu çok özlüyorum olmuyo yaşamayı baramadığım gibi ölmeyide başaramıyorum piskologa gidin yardım alın diceksiniz eminim onu yapacak durumum bile yok ailemin durumu süperken bile bir kurusa muhtac biriyim işte ben benim hayata bağlanmam için ne sebebim olabilirki kendim içinmi herşey zaten elimden gitmiş onlar yokken ben nasıl kendim için bişey yapabilim...allah kimseyi caresiz umutsuzluğa düşürmesinnn...okuyup dua etmenizden baska diyebileceğim bişey yok şimdiden dinlediğiniz için cok saolun herşey gönlinüzce olsun!!!