Çok ucuza özel ingilizce ders devri!!!

arimes1905

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
5
0
36
Merhaba Arkadaşlar,

Dilko'dan almış olduğum özel ders hakkımı devretmek istiyorum.Speaking konusunda yabancı hocalarla pratik amaçlı almıştım bu kursu ancak yurtdışına gitme durumum olduğu için kalan haklarımı devretmek istiyorum.Yabancı hocalarla birebir ders alma hakkına sahip olabileceksiniz.Konuşma kulüplerine de ücretsiz katılabilirsiniz.Özel ders hakkınızı tofel ya da ielts olarak da kullanabilirsiniz.
Normalde 80-100 lira altında bulamayacağınız yabancı hocayla birebir özel ders 29 saat saati 35 liraya devretmek istiyorum.
İlgilenenler lütfen benimle iletişime geçsin.

Teşekkürler

Merhaba, devrettiniz mi birine yoksa arayışınız hala devam ediyor mu? devam ediyorsa biraz ders sürecinden bahseder misiniz nasıl işleniyor dersler ve eğitim veren hocanın yaşı ve deneyimini merak ediyorum. Teşekkürler.

Merhaba, devrettiniz mi birine yoksa arayışınız hala devam ediyor mu? devam ediyorsa biraz ders sürecinden bahseder misiniz nasıl işleniyor dersler ve eğitim veren hocanın yaşı ve deneyimini merak ediyorum. Teşekkürler.
selin hanım merhaba,
Henüz devretmedim, arayışım devam etmektedir.
Benim dersleri satın almaktaki amacım özel olarak hocayla birebir konuşma pratikleri yapmaktı. İşimden dolayı yurtdışı ile çok fazla telefon görüşmesi yapacağım için almıştım. Şu anda işimde ingilizce kınusunda problem çekmediğim ve yurtdışına çıkma planları yaptığım için devretmek istiyorum.
Dersler yabancı hocalarla ya da isterseniz türk hocalarla yapılıyor.ders programı ve saatleri sizin isteğinize göre belirleniyor ve müsait olmadığınız günlerde başka güne erteleyebiliyorsunuz. Dersi yalnız alacağınız için sizin istek ve eksik hissettiğiniz konularda ders talebi yapabiliyorsunuz. Ben topluluk içinde ingilizce konuşmaya çekindiğim ve özgüven kazanmak için aldım bu özel dersleri. Ama isterseniz grammer listening writing de yapabilir ve kursun konuşma ve diğer kulüplerine de ücretsiz katılabilirsiniz.
Ya da ielts ve tofel sınavlarına hazırlansbilirsiniz.
Hocalar deneyimli ve eğitimli kişiler.
Sormak istediğiniz birşey olursa cevapalayabilirim.
Teşekkürler

selin hanım merhaba,
Henüz devretmedim, arayışım devam etmektedir.
Benim dersleri satın almaktaki amacım özel olarak hocayla birebir konuşma pratikleri yapmaktı. İşimden dolayı yurtdışı ile çok fazla telefon görüşmesi yapacağım için almıştım. Şu anda işimde ingilizce kınusunda problem çekmediğim ve yurtdışına çıkma planları yaptığım için devretmek istiyorum.
Dersler yabancı hocalarla ya da isterseniz türk hocalarla yapılıyor.ders programı ve saatleri sizin isteğinize göre belirleniyor ve müsait olmadığınız günlerde başka güne erteleyebiliyorsunuz. Dersi yalnız alacağınız için sizin istek ve eksik hissettiğiniz konularda ders talebi yapabiliyorsunuz. Ben topluluk içinde ingilizce konuşmaya çekindiğim ve özgüven kazanmak için aldım bu özel dersleri. Ama isterseniz grammer listening writing de yapabilir ve kursun konuşma ve diğer kulüplerine de ücretsiz katılabilirsiniz.
Ya da ielts ve tofel sınavlarına hazırlansbilirsiniz.
Hocalar deneyimli ve eğitimli kişiler.
Sormak istediğiniz birşey olursa cevapalayabilirim.
Teşekkürler
Özel mesaj hakkınız yok sanırım.Burdanda yazabilirsiniz

2 kur ingilizce kursumu devrediyorum kadikoy veya bakirkoy oxford street normalde fiyati 2200 ben 600 e devrediyorum ilgilenenler msj atsin 05360332026

X