- 23 Ağustos 2020
- 114
- 35
- 34
- Konu Sahibi Badecicek1
Merhaba kızlar. Burun nerdeyse herkesin sikayetci olduğu konu malesef. Benimde yillardir gözlük kullandigim icin burnumda kemer vardı aşırı göze batan. Sonra burnuma darbe aldım ve hafif kemik yamuldu. Bende firsat diyerek burun ameliyati olmaya karar verdim. Öncelikle ozellere baktim gecen ay temmuz ayı icin en uygun 11.500 liraya buldum. Sonra devlet hastanelerini arastirdim . Son karar Ankara Dışkapı hastanesine gittim. Öncelikle poliklinige gidiyorsunuz. Orda niye ameliyat olmak istiyorsun diye soruyorlar ben mutsuz oldugum icin dedim tamam dedi. Doktor sizin birden fazla açıdan resimlerinizi çekiyor ve bilgilerinizi aliyor. Kurula sorcam onay cikarsa ararlar sizi diyo gonderiyor. Beni aksam 19.30 gibi aradilar kuruldan onay çıktı ameliyatinizi yapacaklar randevu alip gel tahlil yaptirin diyorlar. Ben hemen ertesi gun gittim kan tahlili , EKG, ve akciğer filmi istiyor. Hepsini bir gunde halledebiliyorsunuz. Kanlarinizi sabah erken verin ogleye cikiyor. Tum sonuclar cikinca anestezi doktoruna gidip ameliyat onayi aliyorsunuz. Anestezi icin mhrs randevusuna gerek yok sabah engec 9 a kadar giderseniz muayene sirasi alabiliyorsunuz. Anestezi doktoruda onay verirse tekrar doktorunuza gidiyorsunuz ve ameliyat listesine adinizi yazdiriyorsunuz. Ve genelde 1 ay icinde ariyorlar gel yarın ameliyatin var diyorlar. ( Beni 4 ay sonra sikayet ettigim icin ancak aradilar cunku benim ameliyat adli vakaydi evraklari mahkemeye goturcem diye pek yapmak istemediler) orda ameliyat olan bi kizla konustum onu 15 gun icinde hemen aramislar. Neyse sizi aradiklari gun gidiyorsunuz hastaneye yatış yaptiriyorsunuz 55 lira yatis parasi veriyorsunuz. Yatış yaptiktan sonra ister hastanede yatin ertesi gun ameliyata girin isterseniz eve çıkma izni alin sabah engec 7 de hastanede olun o size kalmis.