• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El çok ucuz bebek arabası salıncak ve playskool ilk arabam bursadan

çok özür dilerim herkesten geç oldu ama resimleri ekliyorum
DSC_1035.webp
DSC_1036.webp
DSC_1037.webp
DSC_1038.webp
DSC_1038.webp
DSC_1040.webp

ilk arabamı almak istiyorum ama kargo ücrt. ne kadar tutar acaba. asalında sıfırını almayıda çok düşündüm ama sevmeyedebilir emin olamadım bilmiyorum oğum 13 aylık ve hayla kendi başına yürüyemiyor faydası olurmu acaba kafamda bir sürü soru işareti....????

ilk arabamı almak istiyorum ama kargo ücrt. ne kadar tutar acaba. asalında sıfırını almayıda çok düşündüm ama sevmeyedebilir emin olamadım bilmiyorum oğum 13 aylık ve hayla kendi başına yürüyemiyor faydası olurmu acaba kafamda bir sürü soru işareti....????
Biraz hızlı gidiyor bence yani satıcıya engel olmak istemem tabiki ama oğlunuz Yürümekte zorlanıyorsa Chicco nun modellerine bakılmalı diye düşünüyorum birazda ağır bir bebekse sıkıntı oluyor ilk oğlumda aldık ama tehlikeli geldi kullanmadık açıkçası

elden alınırsa süper olur

Beşevlerde oturan bi yakınım için salıncak ve arabayı almayı düşünüyorum.fotolarını yakınıma attım cvp bekliyorum.ürünlerin bi sorunu,arızası yok değil mi?bir de varsa sallanan tipte park yatağınız mevcut mu:) olursa beğenirse süper olur.

bu ürünlerde gerçekten hiçbir sıkıntı yok isterse almadan önce gelip görebilir de. kutuları bile duruyor benim kızım 2 yaşında bunlar yeni hediye geldi :) bizim için anlamsız oldu o yüzden elden çıkarmak işimize yaracak birşey almak istedim. valla gelip alabilirse benim de çok işime yarar çalışıyorum ve uzun saatler çalışıyorum kargo işi bana çok yük olacak.

ilk arabamı almak istiyorum ama kargo ücrt. ne kadar tutar acaba. asalında sıfırını almayıda çok düşündüm ama sevmeyedebilir emin olamadım bilmiyorum oğum 13 aylık ve hayla kendi başına yürüyemiyor faydası olurmu acaba kafamda bir sürü soru işareti....????[/QUOT

bu bana hediye geldi. geldiğinde de kızım zaten yürüyordu hatta koşuyordu :) o yüzden ben kullanmadım. işe yarar mıydı bilmiyorum.satmak için yalan söyleyemem. ama bu kadar çok satan bir ürün olduğuna göre belki vardır bir hikmeti :):)

Bebek arabasi duruyor mu acaba ve kargosu ne kadar tutar? Ben alanya da yasiyorum da...

Biraz hızlı gidiyor bence yani satıcıya engel olmak istemem tabiki ama oğlunuz Yürümekte zorlanıyorsa Chicco nun modellerine bakılmalı diye düşünüyorum birazda ağır bir bebekse sıkıntı oluyor ilk oğlumda aldık ama tehlikeli geldi kullanmadık açıkçası
aynen oğlum 1 yaşında ve boyu kilosu 1.5 yaş seviyesinde maşallah doktorumuzda o sebepten dolayı yürümekte zorlandığını söyledi ayıca çok hiperaktif dediğiniz gibi güvenlide olmalı aldığımm ürün

Back