Bebek İkinci El Çok temiz hem sallanabilen hem sabitlenen bebek beşiği

Busemelek

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
21
0
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Oğlum için aldığım bebek beşiğimi satıyorum. Beşik oldukça temiz ve az kullanılmıştır. Beşiği komple uyku seti ve yatağı ile birlikte 350 TL'ye satıyorum. İlgilenenler ile görüşelim. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.

benim böyle bi beşiğe ihtiyacım var alında ama bi kaç sorum olacak ilki kaç aya kadar kullanılır.bide oğlum normalde park beşikten falan tutunup kalkıyo ondan bile atlamaya çalışıyo şuan 8 ayılık.beşik çukur gibi değil.yani uyandığı an tutunup kalksa düşermi acaba.bide ahşap beşikmi buı

Evet beşik ahşap beşik. Modoco'da Heidi Baby mağazasından almıştım. Kullandıkları boya dahi çocuklar için uygun olan boyalardan. Beşik aslında daha çukur ama ben beşiğin içine biraz yükselmesi için yatağın altına ilave yorgan katlayıp koydum. Normalde 13-14 aylık olana kadar yatırabileceğimi söylediler ama ben çocuklarımın odalarını 6 aydan sonra ayırdığım için denemedim. Yani çocuğum 6 aydan beri kendi odasında yatağında yatıyor. Şayet İstanbul'da ve Anadolu yakasındaysan gelip beşiği inceleyebilirsin. Ama bana sorarsan senin biraz daha büyük bir yatak almanda fayda olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü oğlun 8 aylık olmuş maksimum 6 ay daha bu beşikte yatabilir. Yazık boş yere para verme derim.

NURTİ arkadaşım merhaba özelden mesaj göndermeye çalıştım ama sitede yeni olduğum için izin vermedi. Şayet mail adresini verebilirsen mail adresinden yazışabiliriz.

_nur rumuzlu arkadaşım. Özel mesaj gönderemiyorum. Şayet özelden mail adresini gönderebilirsen oradan yazışabiliriz. Evet beşiğimiz güncel olarak satılıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…