cok telaslandım ya bakr mısınız

beyzsss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
45
12
19
sevgilim sabah beni dershaneye bırakmak için geldi kahvaltıya gidelim dedik burda ormanda bahceli bi kafe var erken geldiği için hemen karsısında acık otopark tarzı araba icin yerler vardı acılmasını bekliyorduk işte birden polis geldi cama vurdu kimlik istedi baktı geri verdi ehliyeti sordu baktı sonra burdan ayrılın dedi 20 yasındayım ikimizde reşitiz ilk defa basıma böyle bi is geldi sucluymusta sanki baskın yemisim.. yaptıgımız yanlıs bir sey de yoktu ailemin haberi yok burdan basıma bir is gelir mi acaba telaslandım

asayiş polisidir araçta iki kişi görünce tedbiren kontrol yapmak istemişlerdir, ailenize bir durum bildirimi gitmez.
Benimde benzer bir durum site kapısının dışında başıma gelmişti yıllar evvel arkadaşlarla gezmeye gideceğiz 2 erkek 1 bayan ben araca biner binmez polis geldi kimlik kontrolüne bizde çok şaşırdık hatta aldı baktı gitti rutin kontrol demişti gözüne kestirdiği kim varsa kafalarına göre yapıyorlar öyle kontroller.

Senin sürtünme konundan sonra rahat durmadığınız için polisin gelmiş olabileceğini düşünüyorum Bu tarz kontroller eğer bulunduğunuz yer mimlenmiş değilse genelde çevreden birinin görüp polise şikayet etmesi sebebiyle oluyor. Bölge mimli ise genel her park halinde aracı bir gözle kontrol ederler bir kız bir erkek görünce ya da kalabalık erkek grubu görünce kontrol ediyorlar. Alkol tüketen ya da ulu orta yiyişenleri bastırma çabası kısaca.

Gelmez kendini strese sokma boşuna normal kontrol o GBT bakmıştır yapılması gereken o normalde yolda yürürken bile arada çevirip kimlik kontrol ediyorlar

bu olayla onun ne ilgisi olabilir gayet oturuyorduk

hiç denk gelmemiştim teşekkür ederim

Polis bastiginda sevisiyor dahi olsaniz, islem yapilmadiysa neden korkuyorsunuz ki? Fanusta buyumediyseniz, islem yapilmadigi takdirde velinize(!) ulasilmayacaginizi biliyor olmalisiniz ki 20 yasinda reşitsiniz kendinizden sorumlusunuz artık.

Polis bastiginda sevisiyor dahi olsaniz, islem yapilmadiysa neden korkuyorsunuz ki? Fanusta buyumediyseniz, islem yapilmadigi takdirde velinize(!) ulasilmayacaginizi biliyor olmalisiniz ki 20 yasinda reşitsiniz kendinizden sorumlusunuz artık.
islem o anda mı yapılıyor nasıl oluyor hiçbir bilgim yok ilk defa böyle bir sey gördüm duydum öyle baskın gibi gelince telaslandım

Öpüşüyorsanız falan kesin birileri şikayet edip polisi çağırmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…