• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama çok tatlı ve açık bir kahve elde ettim kızlar :))

seli54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
1.045
487
133
kızlar balköpüğünün içine %20 kadar bakır dore kattım(palette natural) çok tatlı açık ve bakırımsı bir kahve elde ettim resim koyacağım ama imageshackten nasıl yükleniyor yardımcı olursanız sevinirim ya da yapabilirsem avatara koyayım

kızlar balköpüğünün içine %20 kadar bakır dore kattım(palette natural) çok tatlı açık ve bakırımsı bir kahve elde ettim resim koyacağım ama imageshackten nasıl yükleniyor yardımcı olursanız sevinirim ya da yapabilirsem avatara koyayım
aaa süper tam aradığım şey canımm bende saçlarımı boyamak istiyordum.nasıl resim eklendiğini bilmiyorum ama:(( merakla bekliyorum...

galiba öğrendim bi dakka birazdan deneyeceğim

yapamadım malesef :( yardımcı olan olursa ekleyeceğim resimlerim büyük o yüzden imageshack oluyormuş heralde 2,5 mb falan

%20 oranında katmak nasıloluyor:))ben de 2 paket kahve köpüğüne 1 paket sarı katıp boyamayı düşünüyorumda acaba onda da güzel bir kahve çıkar mı?
imageshack konusuna gelirsek google'a imageshack yazınca direk çıkıyo,giriyosun orda browse yazan bir kutucuk var onu tıklayıp fotoğrafını seçiyorsun ve upload now yazısını tıklıyosun.o yüklüyo fotoğrafın altına linkler geliyor ordan Direct Link'in karşında olan linki kopyalıyosun.sonra buraya geliyosun,grafik ekle kutusunu tıklıyosun(bu cevap kutusunun üstündeki mektup işaretinin yanındaki kutu)kopyaladığın linki açılan pencere yapıştırıyosun.normal cevap veriyo gibi devam ediyosun fotoğrafın buraya yapışmış oluyor.

göz kararı canım sen de bozma işte :) valla o işi ben yaptım ama pek beğenmedim bence saçın alttan bi tutamında dene bal köpüğüne yakın bişey oluyo ama biraz garip oluyo bundan önceki öyleydi benim sarımtrak balköpüğü ben sevmedim

rnsozk326cropcrop.jpg

Son düzenleme:
rnsozk327crop.jpg

bu flaşlı hali flaş patlayınca karamelimsi durmuş ama o kadar karamel değil aslında hafif bir bakırlık var

fotoğraf yanıltıyor ama ilki daha orjinale yakın yani flaşsız çekim flaşla bildiğin karamel duruyor ama karamelle alakası yok oysaki, nasıl sizce kızlar benim göz ve kaş rengime birebir uydu ben beğendim valla..bu arada bir de o kahve köpüğüne sarı katan arkadaş için eski rengimi koyayım benimki kahve köpüğü + sarı boyalıydı bundan önce ıyyy hatırlamak istemiyorum o rengi

rnsozk313crop.jpg

bu da kahve köpüğü+altın sarısı ben kullanamadım bu rengi sevmedim belki beyazım diye yakışmadı bana belki ton garipti bilmiyorum yapacak olanlar iyi düşünsün

ooo baya açık oluyomuş ya,ben de güzel bir kahve yakalamak istiyorum.acaba senin dediğin renkleri mi karıştırsam bende?2 paket kahve köpüğü 1 paket bakır dore.ne dersin??bir de kahveköpüğüyle sarıyı karıştırdığında hangi oranda karıştırmıştın??1pakette ondan 1 paket bundan şeklidemi:)) işlerine bende ilk kez başlıyorumda:9:hee bir de altsaçınne renkti??yanioaçıkhalin üstüne mi boyamıştınbuen son rengi??

Son düzenleme:
çok büyük oldu bu fotolar bakarken %75 küçültünce ekranı resimler daha iyi anlaşılıyor bir de arkadaşlar RESİMLERİ ALINTI YAPMAZSANIZ SEVİNİRİM

ooo baya açık oluyomuş ya,ben de güzel bir kahve yakalamak istiyorum.acaba senin dediğin renkleri mi karıştırsam bende?2 paket kahve köpüğü 1 paket bakır dore.ne dersin??bir de kahveköpüğüyle sarıyı karıştırdığında hangi oranda karıştırmıştın??1pakette ondan 1 paket bundan şeklidemi:)) işlerine bende ilk kez başlıyorumda:9:hee bir de altsaçınne renkti??yanioaçıkhalin üstüne mi boyamıştınbuen son rengi??

bence 2 paket kahve köpüğüne 1 paket bakır baya koyu yapar bakır dore baya koyuluk veriyo renge açık istiyosan kahve köpüğü tek başına açık tutuyo zaten sarı katma yeter bakırlık istiyorsan biraz bir fırt bakır sık yani miktarı naıl tarif etsem 2 paket kahve köpüğüne bir çeyrek paket bakır bile yeter ama bence yapacağın her ne renk olursa olsun alttan bi tutamda dene riske girme benim bu karışımı yaptığım saçın altıda sarımtrak bir tondu koyu sarı gibi

bu arada bi sorunu unutmuşum kahve köpüğüne sarıyı az kattım ben zemin de açık olduğu için 1 paket kahve köpüğüne çeyrekten daha az sarı katmıştım zeminin rengi de önemli tabi mesela koyu ton saçta kahve köpüğü tutumuyo resimden çok koyu oluyo

benim şöyle bir durmum var;sarı balyajlıydı saçlarım,gittim çikolata kahveye boyattım güzel bir kahve olucak diye.zifiri karanlık tuttu ilk gün:S gün geçtikçe açılmaya başladı özellikle sarıların üstü ama diplerim koyu oldu.2 hafta geçince kahve köpüğüyle boyadım güzel bir renk oldu ama hala koyu gibi diplerim.uçlarım iyi ama diplerim açılsın istiyorum.acaba birkaç boyamaya açılır mı ki,sarı katmaya gerek yok mu acaba?benim profilden açtığım başlıklığa bakarsan saçımın ilk boyandığı hali vardı.

hıı sende koyu boya varsa açmadan açık bir kahveye dönmez kahve köpüğüne sarı katsan da dönmez kahve köpüğü zerre açmıyor boyalı saçı, bende de altın pırıltılı toffe vardı onu açıcıyla akıttım öyle boyadım açmadan olmaz seninki de boya boyayı açmıyor en iyisi kuaföre git ya da çok cesaretliyim diyorsan açıcıyla aç öyle boya

Back