Çok şükür

senkimsinki

Merhaba ben çaki nin gelini
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
434
540
18
Işe girdim bir tekstil fabrikası sabah 8 akşam 8 çalışacağım daha önce hiç çalışmadım gözüm korkuyor yapabilirmiyim diye:) çalışan arkadaşlar güzel yorumlarınızı görmek isterim

Ne iş yapacaksınız?

Hayırlı olsun işçi olarak çalışacaksınız değil mi anladığım kadarıyla Allah'ın izniyle tabii ki yapabilirsiniz, kendinize güvenin yalnız size naçizane bir tavsiyede bulunmak isterim orada daha önce çalışmaya başlayıp da şartlardan şikayet eden ancak şartların değişmesi için herhangi bir hamlede bulunmayan, çevresindeki insanları olumsuz etkileyen çalışanlara kulak asmayın . Genelde diğer çalışanlar işten çıkarken bu sürekli şikayet eden tipler çalışmaya devam eder bir de mümkün mertebe kimseye sırlarınızı, aile ilişkilerinizi ve dertlerinizi anlatmayın; kimse hakkında yorum yapmayın. Çünkü daha sonrasında anlattıklarınızdan çok farklı şekillerde söylediğiniz ya da söylemediğiniz şeyler ile karşılaşabilirsiniz.

Evet bu konuda annemde uyardı kimseyle fazla samimi olmamam gerekiyor ama 12 saat çalışmak beni korkutuyor asil mesele bu pazartesi işe kalite kontrolcü olarak başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…