çok şükür yarın bebeğimle ilk randevum var

ayxixxsxxixxgxxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
244
9
45
arkadaşlar bhcg değerleri önce tam ikiye katlamamış çok korkutmuştu beni ama ALLAHIMA çok şükür sonra normale döndü yarın ilk kez keseyi görmeye gidicez inşallah bir sorun yoktur çok korkuyorum göremessek diye bide bugün sağ kasığıma ara ara bıçak saplanır gibi ağrı girip çıkıyor saniyelik olay ama korktum nedense ALLAHIM ne olur yarın bebeğimin kesesini sağlıcakla göreyim ve benim gibi bebek isteyen bütün arkadaşlarımada nasip et bu duyguyu sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah...

AYIŞIĞIM

yarın hayırlısı ile bir gör keseni insanın elinde olmuyor b u zamanlarda kendini biraz fazla dinliyor.
İmşallah sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebek olur.ekranda bile sevesi geliyor bu küçüçük incie çekirdeği kadar keseyi, ılık bir süt ve güzel bir uyku bekliyor seni bu gece.

canım hadi bakalım inşallah hayırlı haberler alır bize de verirsin

çok güzel ya..ben şimdilik sadece olgunlaşamayan yumurtalarımı,kistlerimi ve ters rahmimi görüyorum ultrasonda...ve sadece doktorun 'maalesef' sesini duyuyorum kalp atışları yerine....senin adına sevindim,Allah hayırlı evlat etsin....

Canım biliyorsun benimde seninki gibi olmuştu ama şükür normale dönmüştü küçük keseciği gördüm sadece bir karartı minicik ama heyecanı o kadar büyükki umarım sande görücen o heyecanı yaşayacaksın güzel haberlerle dön inşallah.

evet kızlar çooooook şükür bugün keseleri gördük evet evet keseleri 2 tane şok oldum ağlama krızine girdim ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin şimdi sıra 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya geldi inşallah bir proplem çıkmadan sağlıkla o günleride görürüz hepinize desteğiniz için çok teşekkürler

canım ALLAH İNŞALLAH tez zamanda sanada göstersin hem ne bu karamsarlık senin yaşadıklarını aynen bende yaşadım benimde rahmim ters pkoluyum eşimdede proplem vardı ama çok şükür ALLAHIM OL deyince oluyor herşeyin vakti saati vardır bence önce moralini yüksek tut ve bol bol dua et inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine

Cuma günü yapılan dualar kabul olurmuş, tüm hepimiz için ALLAHIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN, güle güle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah, hayırlı, uğurlu olsun, darısı buradan birbirine dua eden herkese olsun inşallah

Gözün aydın canım ne güzel ikizmiş hemde :)))

allah analı babalı büyütmeyi de nasip etsin.darısı tüm bebek isteyenlere

hayırlı olsun,çok sevindim bende...belliydi ikiz olacağı,maşaallah değerlerin çok yüksekti...şimdi o hayallerindeki hamileliği yaşa sonuna kadar,nazlan herkese,uyu istediğin kadar...hakettin...Allah devamını getirsin mutluluğunun...a.s.

arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkürler 3 gün annemde kaldım o yüzden geç kaldı teşekkürlerim kusura bakmayın bütün bebek isteyen arkadaşlarıma inşallah RABBİM TEZ ZAMANDA hayırlısı ile evlat sahibi yapsın şu an gebe olanlarada hayırlı sağlıklı hamilelelikler geçirip evlatlarımızı kucağımıza almayı göstersin inşalllah amiiiiinnnnnnn

ÇOK SEVİNDİM CANIM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

canım ne zamandır takip edemiyordum..şimdi gördüm çok sevindim...çokd aşaşkınım değerlen hakkınd ayorum yaparken ne kadar yükselecek azmı yükslemiş falanderken...mutlu son iki kese.... :sm_cool: ne güzel...allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...senin şimdi kendine daha çok dikkat etmen lazım nede olsa 3 canlısın.... :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…