Amin canım inşallah :)Canim hayirli olsun gözün aydin, allahim saglikli sekilde hamilelik donemi gecirip hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin...minik fazla özletmeden gelivermis annesine ne guzel darisi tum isteyenlerin basina insallah :) hamileligin tadini cikar en kisa zamanda banada nasip olur insallah
Amin canim inşallah :)Hayırlı olsun tebrik ederim :) darısı bana inşallah
Dün yaptım canım 1668 çıktı sen yaptın miAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) bhcg yaptrdın mı?
Maşallah canım öık güzel yüksek çıkmış değerin :) canım ben de çarşamba yaptrdm 194 çıktı, bat günümdü, bugün bi daha gidip yaptıracam bakalım inşallah gerektiği gibi artmıştır :)Dün yaptım canım 1668 çıktı sen yaptın mi
tebrikler, değerin de güzel çıkmış.Dün yaptım canım 1668 çıktı sen yaptın mi
Arkadaslar daha 5 aylık evliyim ama anne olmayı çok istiyordum. Doktora gitmiştim korunmadan önce rahmimin sağ tarafında bir parça olduğunu söylemişti o beni çok korkutuyordu. 2 aydır korunmuyoruz geçen ay olmayınca çok korktum olmayacak diye. Sürekli buraya bakarak belirti arıyordum saatlerce. Acaba ben de buraya yazabilecek miyim diyordum. çok şükür bugün çift çizgiyi gördüm.Hem de çok net çok şükür Rabbime.
Size söyleyeceğim hep dua edin gönülden isteyin. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah.
Maşallah çok sevindim :)Allah kucağınıza almayı nasip etsin :)14 Şubat akşamı oturdum aldım Yasin kitabımı elime ve okuyabildiğim bütün duaları okudum çok içten dua ettim beni evlat hasretiyle sınama Rabbim dedim Rabbim dualarımı kabul etti çok şükür
Amin İnşAllahMaşallah çok sevindim :)Allah kucağınıza almayı nasip etsin :)