Nişan Çok şükür nişanlandık (nişan hazırlıkları ve nişan bohçaları) ♥

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

PembeLokum

♥♥♥
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
16.691
9.728
32
Nişanımız oldu çok şükür
Aynı gün içinde gündüz evde söz kesimi, akşam da salonda nişan töreni yaptık. Yaptığımız hazırlıkları paylaşmak istiyorum sizler için de fikir olur hem

Sözde akrabalar ve çok yakın birkaç aile dostumuz vardı tüm bayanlara hediye söz keseleri dağıttık gördüğünüz her şey el emeği göz nuru (sanırım 80 tane veya biraz daha fazla hediye kese hazırladık )

Her bir kesenin içinde:
-bir yemeni,
-bir havlu,
-bir dekupaj tekniğiyle süslenmiş sabun ve
-lavanta kesesi vardı.
Her birinin fotosunu tek tek çekemedim malesef elimde olan görüntüleri paylaşıyorum ama en sağda topluca halleri görünüyor

Sözde tak taşımı taktık ve nişanlım bir söz kelepçesi hediye etti Bohçalar da bu sırada getirildi (zaten akşama nişan olacağı için) Akşam da bir set ve iki bilezik takıldı ben de nişanlıma saat hediye ettim.

Biz nişan bohçalarımızı

-k.valide bohçası (kırmızı kurdeleli)
-k.peder bohçası (kırmızı kurdeleli)
-görümce bohçası (pembe kurdeleli)
-damat bohçası (mavi kurdeleliler + beyaz hurç + kişisel bakım sepeti) şeklinde ayrı ayrı hazırladık

Sandık yerine bavul kullanmayı tercih ettik gri olan nişanlımın kırmızı olan da benim bavulum (fikir bana ait) ve fotoda alttaki de bana gelen bohça (benim baya parmağım var ama hazırlanmasında).

Bohçaların içlerini de merak edersiniz belki diye biraz paylaşayım dedim her birinin fotosu yok ama var olanları paylaşıyorum

(yazı okunmuyor sağdan en alttaki de nişanlımın)

Nişan hatırası olarak salonda dağıttığımız lokumluklarımız, nişan davetiyemiz, yüzük tepsimiz, el emeği göz nuru takı kurdelelerimiz, nişan yüzüklerimiz ve nişan pastamız

Belki de daha paylaşacak şeylerim vardır ama aklıma gelenler bunlar
Teşekkürler zaman ayırıp okuduğunuz için

Herseyin dört dörtlük olmus canim, belli hersey pek özenli hazirlanmis (alyanslariniz çok orijinal, ben çok begendim)
Allah'im mutlulugunuzu daim etsin , devamini getirsin kuzum
MasaAllah masaAllah

Hayırlı olsuuun çok beğendim
Allah tamamına erdirsin aşkla dolu bir evlilik olsun ehhehe
çok beğendim

Ayy canimm şükürler olsun Rabbime bugünleri de gördük
Her şey çok güzel tatlimm,iyi günlerde kullanın inşallah eşinle beraber...

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah:)

Alyanslarinizi çok beğendim nereden ve kaca aldığınızı öğrenebilir miyim acaba?

Allah tamamına erdirsin canım benim topik süper olmuş

Amin sagol canımm

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah:)

Alyanslarinizi çok beğendim nereden ve kaca aldığınızı öğrenebilir miyim acaba?

Amin tesekkur ederim Atasay'dan aldık, modeli my love sanırım nisanlimin gumus oldugu icin cok tutmadı fiyat 750tl gibi bir rakamdı

Canım senin nasıl özenle hazırlandığını biliyorum karşılığını almışsın her biri ayrı ayrı güzeller çok beğendim.. Allah tamamına erdirsin tatlım

İyimiş aklimda bulunsun:) bizimkine kısmetse 6 ay var gerci ama fikir olsun. Cok hoslar gerçekten mutluluklar dilerim.:)

Tekrar tesekkur ederim cidden begenmene sevindim

Canım senin nasıl özenle hazırlandığını biliyorum karşılığını almışsın her biri ayrı ayrı güzeller çok beğendim.. Allah tamamına erdirsin tatlım

Canım benim aminn cok sagol

Allah tamamına erdirsin kuzumm. Çok emek var, çok çaba var, görünenden çok daha fazla hem de.
Her şeyin en güzelini hak ediyorsun güzel yüreklim

Herşeyin harika olmuş canım maşallah dolu dolu her bir detayı çok güzel Rabbim tamamına erdirmeyi nasip etsin mutluluklar dilerim

Allah tamamını erdirsin canım benim. Allah bu yola çıkan kimseyi utandırmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…