Çok şükür. İşte benim hikayem.

melake26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
75
2
86
Adana
Selam hatunlar. Okumak isterseniz işte burada benim gebelik hikayem. 28 yaşındayım ve 2.5 senelik evliyim. KK ile tanışmam da o günlere denk gelir. Kız isteme, söz,nişan. evlilik hazırlığı, çeyiz, cinsellik, evim güzel evim başlılarının ardından bu sene mart ayında anneannemizi kaybetmemizin üzerine kendimi gebelik başlığında buldum. Bu acıyı ve dinmek bilmeyen gözyaşlarını ancak iki tarafta da ilk olacak bir torun durdurabilirdi.Mart ve nisan ayındaki takvim tutmadan yapılan çalışmalar tabiki negatifti. Lakin ben yaptığım ilk testte pozitif görmüş, koşa koşa hastaneye gitmiş ama kocaman bir 0,1 ile karşılaşmıştım. Sanmıştım ki hemen olacak ve test de beni yanıltmıştı. O testi hala saklarım :) mayıs ve haziranda ovülasyon testini keşfettim. 2 ay da bu şekilde denedik. Tabi yine olmadı. Geldik temmuza. Dedim ki eşime sanırım bi sorun var çünkü sürekli kasıklarım ağrıyor. Gel vazgeçelim ben eylülde doktora gideyim. Tabi sen de. bebek fikrinden vazgeçtik. Orucumu tuttum. Haziranda Meryem Suresine başlamıştım. Onu tamamladım 21'e. Ve Allahım ne zaman hayırlıysa o zaman ver dedim. Temmuzun ortasında eşimle kesinlikle bebek düşünmüyorken olmuş. üstelik son 1 aydır folik asidi de bırakmıştım.
Tarih 1 Ağustos. Şimdiye lekelenmem başlamalıydı. Evde fazla test var. Hemen denemeliyim bir tane. O da ne. hayalet çizgi. Yok canım. Daha önce de yanıltmıştı. Olamaz. 2 Ağustos. Hala leke yok. Ama şiddetli kasık ve göğüs ağrısı var. Bir test daha yaptım ve hayalet çizgi yine orada. Sükünetimi bozmadım, kimseye söylemedim. Adet günümü beklemeliydim. KK2da çok okumuştum. Düşebilirdi. Ve 2 gün daha bekledim sessizce. Bu arada hafif, sadece peçetede görülecek kadar leke oldu. Dedim ki tamam reglim başlıyor. 5 Ağustos. 3. test. ve kocaman bir koyu çizgi.Aman Allahım. Olmuştu. Ve gerçekten beklemediğim ayda olmuştu. Hemen eşimle sağlık ocağına gittik. Ona şüpheleniyorum demiştim. Tabi sonucu alana kadar dayanamadım ve testlerimi gösterdim. İnanamadı. Çok şaşkındı. Malesef heyecandan o anı kaydetmeyi unuttum. Öğleden sonra sonucum 191 çıkmıştı. Ama yine de kimseye söyleyemezdik çok erkendi. Öyleydi ya.Bi test daha yaptırmalıydım çünkü düşebilirdi. 7 Ağustos. 2. bir kan testi ve sonuç 485. Olmuştu. Ertesi gün bayram sabahı herkese söyleyebilirdik ve çifte bayram olurdu. Lakin ablamın sürprüz yapıp arefe akşamı gelmesi üzerine dayanamadık. Eşimin aklına bi fikir gelmişti. Minik kağıtlara herkese özel notlar yazacaktık ve herkes birlikte öğrenecekti.( Ben bu fikri daha önce burda okumuştum ama eşim tamamen kendi buldu bunu:) ben yine heyecandan olsa gerek kaydedemedim o anı. Kimse beklemediği için herkes çıldırdı. Gülüşmeler, ağlamalar, kucaklaşmalar. Gece saat 1 ve eşimin ailesini aradık. Bir bayram havası da orada yaşandı.
Kızlar ben hala inanamıyorum ve korkuyorum. Doktora ne zaman gitmeliyim bilmiyorum. Vajinal muayenenin zararlı olduğu söyleniyor ve bu haftalarda başka yolu da yok. Bol bol dua ediyorum. Allahım kimseye aratmasın. Tüm hamişler hayırlısıyla bu yolculuğu tamamlasın inşallah. Yakında yeni haberlerle buluşmak üzere.
Bu arada geçen sene kadir gecesinde feci bir trafik kazası geçirmiş ve zor çok zor günler geçirmişti. Bu sene ise kadir gecesinden 1 gün önce çift çizgiyi gördüm. Allahımın bana çektiklerimden ötürü hediyesi diye düşünüyorum:)

Okurken gözlerim doldu canım hayırlı olsun umarım herşey yolunda gider..Darısı bizim başımıza :)

Hayirli olsun canim!! Rabbim sagsaglim kucagina almayida nasip etsin. InsalLah dogum hikayenide okuruz burada. Allah gonlune gore hayirlisini versin. Darisi isteyenlerin basina..(amiiiin)

Tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah, darısı benim ve isteyen herkese olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…