J Jessica11 Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2019 773 512 23 16 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ysmtslgn #21 Hayirli olsun insallah darisi bize . Nerde yaptirdiniz
Y Ysmtslgn Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2020 123 119 18 16 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ysmtslgn #22 Jessica11 .!.: Hayirli olsun insallah darisi bize . Nerde yaptirdiniz Genişletmek için tıkla... ALLAH razı olsun arkadaşım amin inşaallah. Medamerikan’da yaptırdım ama ben dışardan başka doktorla başladım opu ve transfer orda yapıldı arkadaşım
Jessica11 .!.: Hayirli olsun insallah darisi bize . Nerde yaptirdiniz Genişletmek için tıkla... ALLAH razı olsun arkadaşım amin inşaallah. Medamerikan’da yaptırdım ama ben dışardan başka doktorla başladım opu ve transfer orda yapıldı arkadaşım
J Jessica11 Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2019 773 512 23 16 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ysmtslgn #23 Ysmtslgn .!.: ALLAH razı olsun arkadaşım amin inşaallah. Medamerikan’da yaptırdım ama ben dışardan başka doktorla başladım opu ve transfer orda yapıldı arkadaşım Genişletmek için tıkla... Anladim canim saglikla kucagina al insallah
Ysmtslgn .!.: ALLAH razı olsun arkadaşım amin inşaallah. Medamerikan’da yaptırdım ama ben dışardan başka doktorla başladım opu ve transfer orda yapıldı arkadaşım Genişletmek için tıkla... Anladim canim saglikla kucagina al insallah