Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tebrik ederim.büyük ihtimalle ikiz.allah devamını sağlıkla getirsin inşallah. benim de 12.gün değerim 388 di.doktor testi tekrarlatmadı.doğrudan 2 hafta sonra ultrasona çağırdı. ve iki keseyi gördük. yalnız şöyle bir durum varmış.şimdi haftaya kalp atışı için gideceğiz muayeneye.ikinci kese kaybolabiliyormuş,bir anda tek gebeliğe düşüyormuşsun.zira doktorlarında tercihi bu yönde. allah nasıl kısmet ederse artık
senin de hayırlı olsun pınar. demek doktorların tercihi faklı oluyor. ben ikinci testi de yaptım. pazartesi tekrar yaptırmamı ondan sonra ultrason için gün vereceğini söyledi. bana da nasip olur inallah keseyi veya keseleri görmek. aslında gerçekten umutlanmamak gerekiyor sonuçta kaç tane olacağını, ne olacağını ALlah bilir. sonu hayırlı olsun inşallah