• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok şükür bu değeri de gördüm

gazelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
31
0
86
Diğer
merhaba arkadaşlar.
ikinci tüp bebek denememde pozitif sonucu gördüm çok şükür. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. 12. gün değerim 476, bugün14. gün değerim 1005 çıktı. doktorum pazartesi testi tekrarlamamı istedi.
üç embriyo transfer edilmişti. sizce bu değerle ikiz veya üçüz olabilir mi?
bir de sorum olacak. iki gündür yemeklerden sonra göğsümün üstüne bir ağırlık çöküyor. nefesim daralıyor gibi. çok yemişim de midem bulanacakmış gibi. çok da yemiyorum ama dikkat ettim her yemekten sonra aynı şey oluyor. mide bulantısı için erken diye düşünüyorum. bir hastalık belirtisi mi acaba?? böyle bir şeyin neden olabileceği konusunda bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim. şimdiden çok teşekkür ediyorum. Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın. evlat hasretiyle kimseyi sınamasın inşallah

canım çok teşekkür ederim. hayırlısıyla inşallah ikiz olsa ne güzel olur. sağlıklı olsunlar da beni bırakmasınlar da başka bişey istemiyorum.
ama şu göğüs ağrım tedirgin ediyor beni yaa. inşallah kötü bişeye işaret değildir

merhaba arkadaşlar.
ikinci tüp bebek denememde pozitif sonucu gördüm çok şükür. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. 12. gün değerim 476, bugün14. gün değerim 1005 çıktı. doktorum pazartesi testi tekrarlamamı istedi.
üç embriyo transfer edilmişti. sizce bu değerle ikiz veya üçüz olabilir mi?
bir de sorum olacak. iki gündür yemeklerden sonra göğsümün üstüne bir ağırlık çöküyor. nefesim daralıyor gibi. çok yemişim de midem bulanacakmış gibi. çok da yemiyorum ama dikkat ettim her yemekten sonra aynı şey oluyor. mide bulantısı için erken diye düşünüyorum. bir hastalık belirtisi mi acaba?? böyle bir şeyin neden olabileceği konusunda bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim. şimdiden çok teşekkür ediyorum. Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın. evlat hasretiyle kimseyi sınamasın inşallah

Gözün aydin, dilerim saglikla, mutlulukla kucagina alirsin.
Hamilelik sirasinda salgilanan gebelik hormonu ve progesteron hormonu sindirim sistemini yavaslatip, hazimsizlik, siskinlik ve buna bagli yemek sonrasi sikayetlere yol aciyor olabilir. Ama nefes darligi sikayetin belirginse yine de bir doktoruna danis istersen. Senin su an gebelik hormonun da yüksek ciktigi icin ona bagli olabilir bence.

denizatı09 çok sağol. yazdıkların rahatlattı beni. hazımsızlık şişkinlik çok var evet. daha çok başında olduğum için olumsuz bir durum mu acaba diye korkuyorum.nefes darlığı aşırı değil. hamilelik belirtisidir inşallah. bunları yaşamak bile çok güzel. hep hayalini kurduğum dualar ettiğim şeyler bunlar. bebeklerim beni bırakmasın da her zorluğa katlanırım.
bebeklerim diyorum hep ikiz mi acaba. şu zaman çabuk geçse de bir görebilsem.

canım cok tebrik ederim hakkında hayırlısı olsun ins rabbim gönlüne göre versin galiba ikizlerin geliyorrr:emir_bebek::emir_bebek::teytey:canım ins bende ocakta ikinci tedavimi olucam ins bende burdan müjdeli haberimi veririm canım transferden sonra ne lere dikkat ettin anlatrmısın

tebrikk ederimmmm hayırlıı olsunnn...rabbim tamamına erdirisn inşşş....bencede ikizlerr geliyorrrr.......

Canim, rahatlamana sevindim. Mide bulantilari gebelikte BHCG ile alakali ve senin degerin yüksek oldugu icin erken baslayabilir. Endiselenme.

elgiz inşallah sen de yaşarsın canım bu duyguyu. Allah sana da nasip etsin.
bu tedavide birinciden farklı olarak çok heyecanlanmadım çok umutlanmadım dersem yalan olmaz.ilk tedavide lekelenmelerim oldu hatta 11. gün kanamam bile başladı ama sonradan değer yükseldi. hatta 4000 lere kadar yükseldi ama kanama tekrar oldu ve düşük yaptım. yine aynı şeyler olabilir düşüncesi aklımın hep bir köşesindeydi. o yüzden çok ümitlenmemeye çalıştım ama insan yine de aklının kalbinin köşesinden olmasını umuyor hep.
ilk tedavide hastanede 5-6 saat yatmıştım ondan sonra eve gelmiştim, bu tedavide 2 saat yattım sadece. ilk üç gün çok dikkatliydim. çok fazla kalkmadım yataktan. sonradan hareket etmeye başladım çok fazla yorulmadan.
değişik olarak bu sitede okumuştum ananas yedim her gün bir dilim.
5. gün işe başladım ama nezle oldum, grip olmaktan da korktuğum için rapor alıp dinlendim evde. hiç bir belirti yaşamadım 12 gün boyunca. ilkinde göğüslerim şişmişti acımıştı bunda olmadı. böyle işte aklıma gelenler bunlar.
soruların olursa cevaplarım canım. güzel haberlerini bekliyorum

hilaaaalll teşekkür ederim. ilk tedavimiz seninle aynı zamanlardaydı yanlış hatırlamıyorsam. senin de değer çıkmıştı sonra düşük yaşamıştın değil mi.
inşallah senin de ikinci tedavin son olur. Allah annelik duygusunu yaşatır canım inşallah

hilaaaalll teşekkür ederim. ilk tedavimiz seninle aynı zamanlardaydı yanlış hatırlamıyorsam. senin de değer çıkmıştı sonra düşük yaşamıştın değil mi.
inşallah senin de ikinci tedavin son olur. Allah annelik duygusunu yaşatır canım inşallah

amin canımmmm inşşş....ağustosun 14 de transferim olmuştuuu eylülün başındada kesin sonucu almıştımmm.....yani dediğin gibi bebeğim düşmüştüüü......ama benim değerim zatenn çok yüksek değildiii seninkii çokk iyiiiii tekrar allah tamamına erdirsin inşşş......

gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin inşallah

tebrik ederim.büyük ihtimalle ikiz.allah devamını sağlıkla getirsin inşallah.
benim de 12.gün değerim 388 di.doktor testi tekrarlatmadı.doğrudan 2 hafta sonra ultrasona çağırdı.
ve iki keseyi gördük.
yalnız şöyle bir durum varmış.şimdi haftaya kalp atışı için gideceğiz muayeneye.ikinci kese kaybolabiliyormuş,bir anda tek gebeliğe düşüyormuşsun.zira doktorlarında tercihi bu yönde.
allah nasıl kısmet ederse artık

Back