- 16 Eylül 2014
- 99
- 69
- 33
- 36
- Konu Sahibi Anneyim Ben
-
allah bağışlasın tebrikler
yeni doğan meleklerin çok sık emmesi gerektiğini(yarım saatte bir) duymuştum... yani yetmiyor değilde doymuyor olabilir....
Her dakika emzirmeye raziyim yeterki iyi olsun. Fakat yanaklari sarardi sarilik olmasindan korkuyorum. Yarin kontrolu var umarim hersey yolunda gider.
Her dakika emzirmeye raziyim yeterki iyi olsun. Fakat yanaklari sarardi sarilik olmasindan korkuyorum. Yarin kontrolu var umarim hersey yolunda gider.
Ikinci cocugum bu benim.Ilki pramatüre dogmustu, sütüm yok denecek kadar azdi bebegim sarilik olup isin tedavisi gormustu. Yine ayni seyleri yasamak istemiyorum.inşallah iyidir ve birşeyi yoktur canım senin şuanda annelik radarların belki de en ufak şeye takılıyor olabilir sonuçta çıtır taze bir annesin daha sakin olmaya çalış
Ikinci cocugum bu benim.Ilki pramatüre dogmustu, sütüm yok denecek kadar azdi bebegim sarilik olup isin tedavisi gormustu. Yine ayni seyleri yasamak istemiyorum.
Iyi aksamlar hanimlar hayirlisi ile 3 gun once dogum yaptim v kizimi kucagima aldim. Çok şükür suan ikimizde iyiyiz. Belli araliklarla emziriyorum fakat doymak bilmiyor. Sürekli agzi ile esyalarini yada elini emiyor. Kucagima aldigim an yanaklarima yapisiyor. Acaba sütüm yetmiyor mu? Birde her emzirmem de kakasini yapiyor. Fakat bezi hep dolmuyor. Azar azar cikariyor gazi mi var diye dusunuyorum. Çünkü ayaklarini hep karnina topluyor? Sizlerden fikir almak istedim ne yapabilirim? 3 gecedir gozume uyku girmedi hep agliyor meme istiyor. Ardindan kakasi ve bez degisimi derken ister istemez stres yapiyosun. 1 saat bile olsa deliksiz bi sekilde uyudugu yok. Butun bebekler mi boyle oluyor acaba?
Saç kurutma makinası yüksek oranda radyasyon yayar. Telefondan bile daha tehlikeli şekilde hemde. Ses kaydediciye yada telefona fön makinası sesini indirin ve Bebeğin çok uzağına koyun sesi duysun yeter.ellerini ısırmaya çalışıyorsa gazı ve ağrısı vardır gazını çıkartmaya çalışın ılık zeytinyağıyla karnını ve ayaklarını ovun çok ağlıyorsa saç kurutma makinesini en düşük ayara getirip karnına ve ayaklarına gezdirip rahatlamasını sağlayın Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?