Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasipin bugüneymiş canım hayırlı olsun umarım sağlıklı olsunda cinsiyet farketmez
Allah sağlıkla getirsin bebeğini kollarına...Çok sevindim senin adına canım...Alah evlat sevgisini anne olmanın güzelliğini isteyen herkese yaşatsın inşallahh[/QUOTE
Amin canım , isteyen herkese versin yarabbim, çok teşekkürlerŞeniz
cnm tebrik ederim seni hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin
fundacım seni de sevgiyi de kutluyorum. Allah ikinize de sağlıklı bebekler nasip eder inş.. , rahat hamilelikler geçirirsiniz umarım. ikinizide öpüyorum.. a.s.
Gözün aydın herşey gönlünce olur inşallah bebişini sağlıklı kucağına alır analı babalı büyütürsünüz. Çok duygusalım bugün gözlerim yine doldu valla
Ayyy Ne Mutlu Sana Tatlim ... Hayirlisi Olsun Inşallah... Tebrik Ederim Canim.....
tebrikler canım...
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel rabbim...darısı isteyenlerin başına...a.s.
bende tebrik ederim.yeni uyeyim.ilk tebrik ettigim kisisiniz.allah kucagina almayida nasip etsin.darisi biz olmayanlarin basina.
hadı gozun aydın rabbım ısteyen herese versın kısmenın kcagını bıs bırakmasıjn
tebriklerrrrrrrrrrrrrr cnm Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına
Tebrik Ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin!.. a.s.