- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
-
- Konu Sahibi ruyamelexgxim
TEŞEKKÜR EDERİMInşş herşeyy gönlnce olurrrrrrr
Amin:Saruboceq: inşallahhhhh.a.s.ruyamelegım uzun zamandır sana rastlamamıstım tup bebek bolumune gırmedıgımdendır belkı:uhm:
baslıgını gorunce cok sevındım ınsallah sonuc da guzel olur hamile haberini okuruz burdan:dance:Rabbim gonlundekini versin insallah
:Saruboceq: allahtan beni burada anlayan sizler varsınız başkalarının anlaması çokzor be arkdaşım1 ay da geçer inşallah.seni çok iyi anlıyorum rüyameleğim bebişlere kavuşmak için sabırsızlanıyorsun.İnşallah sen de hamiş olup bebişlere kavuşacaksın canım...:CüvCüv:
a.s.ruyamelegım cnm bnm allahım en kısa zamanda inş ıkız anası yapsın hersey gonlunce olsun rabbım sanı ve olmayanları bebısle sevındırsın ıns
teşekkür ederim yağmurcumRüyameleğim canım ya sürekli girmediğim için sayfanı yeni gördüm gerçekten çok sevindim.....İnşallah herşey yolunda giderde bize müjdeli haberler verirsin.....Dualarım herzaman seninle canım rabbim teker teker hepimizin yüzünü güldürecek inşallah biraz daha sabret emin ol herşey istediğin gibi olacak......
biraz ağrılarım var.henüz ultrasonda görmedim o yüzden inanamıyorum...
transfer oldumu sanabende öyle düsünüyordum ama bekleniyo zorda olsa ama cok zoor yaa öf
Selam kizlar
3 gün önce spiral çikarildi transfer hazirliğina başladik kismetse 12 gün kaldi umarim bir problem çikmaz ve 10 aylik tedaviden sonra transferim gerçekleşir allah bu uğurda emek harcayan herkesin gönlüne göre versin emeklerini boşa çikarmasin inşallah
Selam kizlar
3 gün önce spiral çikarildi transfer hazirliğina başladik kismetse 12 gün kaldi umarim bir problem çikmaz ve 10 aylik tedaviden sonra transferim gerçekleşir allah bu uğurda emek harcayan herkesin gönlüne göre versin emeklerini boşa çikarmasin inşallah
CANIM BENİM SAĞOLASIN İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI :1hug:a.s.cnm hıc uzlme ınş allahın ıznıyle hrsey yolunda gıdecek ve sen burdan hamısım dıyeceksın inş dualarım senın ve dıger tum arkadaslarımla:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba canım nasılsın
umarım herşey yolunda gidecek
hüç üzülme beklediğin için keşke ben de beklemem gerekseydi de bu yaşadıklarımı yaşamasaydım
3 embriyo kondu ikisi ikiz tuttu biri de rahmin arkasında dış gebelik
tuttuğuna mı sevineyinm yoksa şanssızlık yüzünden kaybettiğimemi üzüleyim
bu kadar yaklaşıp ta kaybetmek kötü ama nasip böyleymiş
umuyorum ki bu zun sürecin meyvesini rabbim sağlıcakla versin sana ve eşine
Herşey yolunda gitsin inşallah