çok şükür artik herşey yolunda transfere hazirim

1 ay da geçer inşallah.seni çok iyi anlıyorum rüyameleğim bebişlere kavuşmak için sabırsızlanıyorsun.İnşallah sen de hamiş olup bebişlere kavuşacaksın canım...:CüvCüv:

Amin:Saruboceq: inşallahhhhh.a.s.

1 ay da geçer inşallah.seni çok iyi anlıyorum rüyameleğim bebişlere kavuşmak için sabırsızlanıyorsun.İnşallah sen de hamiş olup bebişlere kavuşacaksın canım...:CüvCüv:
:Saruboceq: allahtan beni burada anlayan sizler varsınız başkalarının anlaması çokzor be arkdaşım
buarada sen nasılsın nasıl gidiyoo:CüvCüv:

ruyamelegım cnm bnm allahım en kısa zamanda inş ıkız anası yapsın hersey gonlunce olsun rabbım sanı ve olmayanları bebısle sevındırsın ıns

Rüyameleğim canım ya sürekli girmediğim için sayfanı yeni gördüm gerçekten çok sevindim.....İnşallah herşey yolunda giderde bize müjdeli haberler verirsin.....Dualarım herzaman seninle canım rabbim teker teker hepimizin yüzünü güldürecek inşallah biraz daha sabret emin ol herşey istediğin gibi olacak......

ruyamelegım cnm bnm allahım en kısa zamanda inş ıkız anası yapsın hersey gonlunce olsun rabbım sanı ve olmayanları bebısle sevındırsın ıns
a.s.
canım benim amin sağolasın sen nasılsın neler yapıyorsun?

teşekkür ederim yağmurcum
sağolasın sen nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor az kaldı galiba meleğine kavuşmana rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallaha.s.

kızlar havalar çok sıcak günler geçmiyor ay ben çok sıkıldım patlıycam transferi böyle bekliyorum sonucu beklemeye dayanabilecekmiyim acaba:sm_confused:

Selam kizlar
3 gün önce spiral çikarildi transfer hazirliğina başladik kismetse 12 gün kaldi umarim bir problem çikmaz ve 10 aylik tedaviden sonra transferim gerçekleşir allah bu uğurda emek harcayan herkesin gönlüne göre versin emeklerini boşa çikarmasin inşallah

cnm hıc uzlme ınş allahın ıznıyle hrsey yolunda gıdecek ve sen burdan hamısım dıyeceksın inş dualarım senın ve dıger tum arkadaslarımla:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:

Allah hepinize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin öncelikle. Hepinize bol şans diliyorum. Yinede şanslı gruptasınız. Dondurulmuş embriyolarınız var. Tez zamanda hamile haberlerinizi alırız.

İnşallah hayırlısıyla mutlu sona ulaşıcaksın...Rabbim bu uğurda emek harcayan kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz İnşallah..

merhaba canım nasılsın

umarım herşey yolunda gidecek

hüç üzülme beklediğin için keşke ben de beklemem gerekseydi de bu yaşadıklarımı yaşamasaydım

3 embriyo kondu ikisi ikiz tuttu biri de rahmin arkasında dış gebelik

tuttuğuna mı sevineyinm yoksa şanssızlık yüzünden kaybettiğimemi üzüleyim

bu kadar yaklaşıp ta kaybetmek kötü ama nasip böyleymiş

umuyorum ki bu zun sürecin meyvesini rabbim sağlıcakla versin sana ve eşine

Herşey yolunda gitsin inşallah

canım benim inan ne diyeceğimi şaşırdım çünki bunun tesellisi kolay değil neolur üzülme ve umudunu yitirme peki neolacak şimdi ne diyo doktor tekrar deneyecekmisin canım öyle hemen yılmak yok bu yol uzun ve zahmetli bir yol meleklerimize kavuşmak için değer neolur umdunu sakın yitirmea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…