- 8 Şubat 2007
- 808
- 6
-
- Konu Sahibi ruyamelexgxim
Merhaba
taniyan arkadaşlar bilir çok uğraştim çok dua ettim ve rabbim duydu sesimi rahmim okadar kötü durumdaydiki 3 kez histeroskopi operasyonu geçirdim ve sonunda doktorlarimin sayesinde rabbiminde izniyle rahmim çok iyi durumda dokular yenilenmiş ve yapişiklik oluşmamiş 2 aylik bir dinlenme sonrasi transfer olacak inanin transfer yapilacak sözünü 8 aydir nasil hasretle bekliyordum çok şükür bunuda duydum sonunda pozitifide duyacağim bundan artik eminim ve bunlari benimle ayni durumu yaşayan arkadaşlarim varsa onlara umut olsun diye yaziyorum olmiyacak şey yok yeterki inanin ve yaradana siğinin inanin benim rahmin açilmasi mucize gibi doktorlar bile dokularin bukadar yenilenmesine hayret ettiler çok şükür rabbime.
İNŞALLAH CANIM SAĞOLASIN.a.s.canım umarım transferinde başarıyla geçer . yeni bir topikte bebişin için açarsın umarım hakkımızda hayırlısı hepimizin.
HAYIRLISI İNŞALLAH OGÜNLERDE GELECEK SAĞOLASIN CANIMa.s.canım hakkında hayırlısı olur inş pozitif sonucunuda alır böyle mutlulukla umutla paylaşırsın bizlerle
EVET CANIM HATIRLIYORUM SENİ İSBETLİ BİR KARAR ALMIŞSIN İNAN GEREKEN HERŞEYİ YAPIYOR ENVER BEY BENİM RAHMİN KALINLAŞMAMASI RAHMİN İÇİNİN YAPIŞIK OLMASINDANMIŞ ÇOK ŞÜKÜR MUSTAFA BAHÇECİ VE ENVER BEY SAYESİNDE TABİ RABBİMİNDE İZNİYLE BENDE ARTIK UMUTLUYUM.SEN NE AŞAMADASIN CANIMa.s.canım çok sevindim hayırlı olsun, güzel haberlerinide alıcaz inşallah. Olucak inanıyorum, buradan müjdeni vericeksin bizlere.
Yanlış hatırlamıyorsam endometrium duvarın inceydi değilmi? Kaça kadar kalınlaştı? senin tavsiyen üzerine bende Enver Beye bağlandım çok memnunum bende.
benimde aynı sorunum var hatırlarsan?
ÇOK ŞÜKÜR CANIM YA BU HABERİ ALADIĞIMA BUKADAR SEVİNDİM POZİTİFİ DUYARSAM KALBİM DAYANIRMI BİLMEM EYLÜL SONUNA KADAR RAHMİMİ DİNLEMEYE ALDIK EKİM BAŞI İNŞALLA TRANSFER SEN NASILSIN CANIM NASIL GİDİYORa.s.:sm_cool:Canımmm çokkk sevindim, hadi gözün aydın, sonunda heyecanlı gün geldi, inşallah bukadar şeyden sonra sağlıkla tutunur bebişlerin Allah yüzünü güldürür canım benim, transfer nezaman, gün saymaya nezaman başlıyoruz:1hug:
SAĞOL CANIM EVET SİZLER BİLİYORSUNUZ ÇOK EMEK VE ÇABA SARFETTİM AMA HİÇ YORULMADAN BIKMADAN USANMADAN DUALARLA RABBİME SIĞINARAK ÇOK ŞÜKÜR BU HABERİ ALDIM İNŞALLAH POZİTİF SONUCUDA ALACAĞIM İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR.süppeerrr rüyameleğim canım benim çok sevindim.bu duruma gelebilmek için çok gayet ettin biliyorum.Allah emeklerini boşa çıkarmasın.En kısa zamanda rabbim kucağını bebişle doldursun...
hayırlı uğurlu olsun canım...rabbim seni de rahmini de bebiş için hazırlamış..hiç merak etme..artık negatif günler geride kaldı...:))
Tez zamanda müjdeli haberi verirsin inşallah. Allah kolaylık versin.
allah yardımcın olsun rabbim kucagını ikizlerle doldursun
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAHhadi gözün aydın canım inşallah bu zor süreçten sonra işlerin hep yolunda gider ve pozitifi ilk denmende görürsün hayırlısıyla
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH
SAĞOLUN KIZLAR YA HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM BU KADARCIK BİR HABERE BİLE BENİMLE SEVİNMENİZ OKADAR GÜZELKİ POZİTİF OLURSA İNANIN İLK BURADAN SİZLERİN HABERİ OLACAK 4 TEYZESİ EVDE VAR AMA BURADA MANEVİ TEYZELERİ OKADAR ÇOKKİ NE MUTLU BANAa.s.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA HERŞEY GÜZEL OLACAK BUNDAN SONRA RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİNa.s.canım tebrik ediyoruma.s.,eminim sen tez zamanda pozitif haberinide alacaksın,çünkü çooooook büyük bi yol katetmişsin,tabi bizde buradan öğrenip mutlu olacağız.hepimize umut olacaksın inşallah,Allah gönlüne göre versin canım
Merhaba
taniyan arkadaşlar bilir çok uğraştim çok dua ettim ve rabbim duydu sesimi rahmim okadar kötü durumdaydiki 3 kez histeroskopi operasyonu geçirdim ve sonunda doktorlarimin sayesinde rabbiminde izniyle rahmim çok iyi durumda dokular yenilenmiş ve yapişiklik oluşmamiş 2 aylik bir dinlenme sonrasi transfer olacak inanin transfer yapilacak sözünü 8 aydir nasil hasretle bekliyordum çok şükür bunuda duydum sonunda pozitifide duyacağim bundan artik eminim ve bunlari benimle ayni durumu yaşayan arkadaşlarim varsa onlara umut olsun diye yaziyorum olmiyacak şey yok yeterki inanin ve yaradana siğinin inanin benim rahmin açilmasi mucize gibi doktorlar bile dokularin bukadar yenilenmesine hayret ettiler çok şükür rabbime.