• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Çok sorunluyum siz de sıktım biliyorum ama lütfen bana bi akıl verin:(((

geç kalmışsayılmam evet ama bu işi kimseyi üzmeden nasıl bitirebilirim

kimseyi üzmemek uğruna kendini harcama sonuçta hayırlı değilse olmaz zaten
net bir şekilde tavrını belli et babana daha sonra boşanırsan ya da allah göstermesin daha kötüsü olursa ailen baban senden çok üzülecek:50:

geç kalmışsayılmam evet ama bu işi kimseyi üzmeden nasıl bitirebilirim

Üzülürler ama şurada anlattıklarını onlarla paylaşırsan sana hak verirler. Bir süre sonra da unutulur ve doğru zaman geldiğinde doğru insanla karşılaşırsın. "Ama"ları olmayan bir evlilik yaparsın. Herkes mutlu olur.
Diğer türlü hayat geçmez.

yazınıza gerçekten üzüldüm.
Öncelikle bir karar vermelisiniz. Ama baştan böyle giderse sonra da böyle olacak.. Keşke demeyin ama bundan sonra hayatınızı ele almalsınız bence...Lütfen kendınıze önem verin siz daha mühimsiniz...
Ben de hayatımda adamakıllı biri olsun istiyorum ama böyle kotu gıden seylerı okuyunca hayırlsı dıyorum zamn belkı de

burada o kadar çok sorunumdan bahsettim eminim k.k üyeleri benden bıktılar fakat bir tek burada rahat rahat herşeyden bahsedebiliyorum....erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz benden önce amcamın kızıyla çıkmış 2 sene kadar 3 ay öncesi haberim oldu,daha önceleri de arkadaşlıkları olmuş anlatmıştı...ben bu cocuğa hiç güvenmedim bana kötü bir şey yapacağından değil benim arkamdan iş çevirme konusundan hiç ama hiç güvenmiyorum....1 ay öncesinde dedim benim sana güvenmemi beklersek bu hiç olmayacak ya babanla konuşursun ya da biter,babasıyla konuştu o da babama dedi..kendi kendime dedim babam beni vermez babama bıraktım o da ben bir şey demediğim için verdi...olmaz demediğime çok pişman oldum...mutsuzum...güvenemiyorum...aynı işte çalışıyoruz dışarı çıktı ben de tesadüfen masasından bulundum çekmecesini açtım eski kız arkadaşlarınla çekildiği fotoğraflar var...bir kağıda yazılmış 3-4 tane isimle beraber telefon yazılı...düşünüyorum da ben bununla nasıl evleneyim...evlilik bana göre değil galiba...siz olsanız ne yapardınız

yazınıza gerçekten üzüldüm.
Öncelikle bir karar vermelisiniz. Ama baştan böyle giderse sonra da böyle olacak.. Keşke demeyin ama bundan sonra hayatınızı ele almalsınız bence...Lütfen kendınıze önem verin siz daha mühimsiniz...
Ben de hayatımda adamakıllı biri olsun istiyorum ama böyle kotu gıden seylerı okuyunca hayırlsı dıyorum zamn belkı de

bu yazıyı nişanlanmadan önce yazmıştım 2 hafta önce nişanlandım...herkes benimle tek tek konuştu arkandayım gibilerinden laflar söylediler...bir kaç taneye hocaya istihareye yatırttım iyi çıktı...1 haftadır kendisiyle konuşmuyorum zaten kafam karışık bir şekilde bu yüzüğü taktırdılar bana düşünmüyorum artık inceldiği yerden kopar....şu 2 haftada o kadar laf duydum ki arkamdan konuşulmayan kalmadı....çocuğu ayarttığım söylendi.. çocuk falancının kızına teklif etmiş kabul etmemiş güya...cocuk mahallede arkamdan çok bakıyormuş belliymiş böyle olacağı...parası için evlenmişim güya vs.vs daha da bana söylenilmeyenler....parası için evlensem takmam ki böyle meseleleri keyfime bakarım parasını yerim o da ne yaparsa yapar ama işte arkamdan konuşanlar bunları düşünemeyecek kadar küçük beyinli....en son istihareye yatırttığım kadın dedi ki çocukla ilgili bir sorun yok çok iyi biri ama ailesi biraz karışık bir engel varonların tarafından bir de ara sıra tartışmalarımız oluyor dedi evet dedim...bir haftadır konuşmadıığımızı söyledim annesinin ismini söyledim bu akşam için ara dedi...bakalım ne olacak.....

sadce sana değil bütün kızlara söylüyorum..

hayatımızda bir erkek olmak zorunda değil..
bir sevgilimizin olması bir kişiyle evlenmemiz zorun deil.. buna önce kendimiz inanmalıyız.. inanmalıyızki karşıdaki erkeğin bize bakış açısıda bu şekilde olmasın..

ne uğraşıyosunki.. yani bu çocugun tek bir iyi tarafı varmı?
mesela diyelimki iyi biri. sadece dünyada omu iyi biri?

sana yalan söylemiş...

bak ben dün evlenme kararı aldım.. büyüklerimin bana dediğiki evliliğin temeli saygıya dayanır.. saygı oldumu ortada yalanda olmaz..

bence uğraşma evlenmede.. 2yıl geçirmişsiniz eywallah. çok güzel bi hikaye yaşadım ama bitti de.. dimdik ol ve yoluna bak..

sen kendine deger vermelisin önce.. kendine deger verip yalancı biriyle yol almamalısın..
sen kendine deger vermezsen karşıdaki insan neden sana deger versin

Hiçbir zaman kim olursa olsun kendi mutluluğnu başkalarının önüne sürme.

Yaşadığın bana göre kolay birşey değil daha yolun başında bu tür sorunlarla karşı kaşrıyayken geleceğini

bu kişiye adaman doğru değil(bence).Söylenenler değil sennin yaşacakların hissettiklern önemli.Sakin ce düşün ve karar ver derim

ilk kendini düşün çünkü bu senin hayatın.

Umarım doğru kararı verir çok mutlu olursun

Saygılar

Canım bence de evliliği düşünme evlendiginde hep aklında olacak evliliğin sarsılacak bide bahsettiğim kiz amcanın kızı kanından yani yediremezsin kendine bunu ileride kimse seni zorlamıyor ya aileler arasında da tartışmaya yol açabilir bu konu bence uzamadan en sağlıkli kararı ver canım

burada o kadar çok sorunumdan bahsettim eminim k.k üyeleri benden bıktılar fakat bir tek burada rahat rahat herşeyden bahsedebiliyorum....erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz benden önce amcamın kızıyla çıkmış 2 sene kadar 3 ay öncesi haberim oldu,daha önceleri de arkadaşlıkları olmuş anlatmıştı...ben bu cocuğa hiç güvenmedim bana kötü bir şey yapacağından değil benim arkamdan iş çevirme konusundan hiç ama hiç güvenmiyorum....1 ay öncesinde dedim benim sana güvenmemi beklersek bu hiç olmayacak ya babanla konuşursun ya da biter,babasıyla konuştu o da babama dedi..kendi kendime dedim babam beni vermez babama bıraktım o da ben bir şey demediğim için verdi...olmaz demediğime çok pişman oldum...mutsuzum...güvenemiyorum...aynı işte çalışıyoruz dışarı çıktı ben de tesadüfen masasından bulundum çekmecesini açtım eski kız arkadaşlarınla çekildiği fotoğraflar var...bir kağıda yazılmış 3-4 tane isimle beraber telefon yazılı...düşünüyorum da ben bununla nasıl evleneyim...evlilik bana göre değil galiba...siz olsanız ne yapardınız

Canm sen naptın yaa herşeyi sarpasaran sensin baksana en baştan yaptın hatayı ama neresinden dönersn kardır o yüzden aileni çevreni onu bunu bırak kendi hayatına bak ne kadar erken söylesen o kadar az zarar görür sen ve çevren arkanda olan kimse yok mu ya annen falan babanında vereceği tutmuş zaman kaybetmeden bişeyler yap babanla konuş anneni fln bırak gerekirse dövsün sövsün bndn söylemesi canm ..

Back