- Konu Sahibi NAZLIBERRA
-
Evlenme o zaman, niye evleniyorsun? Mecbur musun?
Yazdıkların tam bir "neresinden tutsam dökülüyor" örneği.
canım ozaman konuş ailenle otur söyle bugün bunu bunu gördüm ben evlenmek istemiyorum bu adama güvenmiyorum de. ama sevdiğini düşünüyorsan çocukla konuş bence. isteklerini anlat eğer buna uyuyorsa devam et etmiyorsa ayrıl. ailene ayrıldık dediğinde sana ne derler ki. sonuçta evlenip boşanmıyorsun ki öyle olsa bile anormal bir durum yok bence çünkü senin duyguların senin düşüncelerin herkesden değerli olmalı bu hayatı sen onunla yaşayacaksın ailen değil. senin yapına uymayan bir çocuksa hiç düzeltirim diye düşünme evlenince dahada rahatlaşıyorlar
burada o kadar çok sorunumdan bahsettim eminim k.k üyeleri benden bıktılar fakat bir tek burada rahat rahat herşeyden bahsedebiliyorum....erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz benden önce amcamın kızıyla çıkmış 2 sene kadar 3 ay öncesi haberim oldu,daha önceleri de arkadaşlıkları olmuş anlatmıştı...ben bu cocuğa hiç güvenmedim bana kötü bir şey yapacağından değil benim arkamdan iş çevirme konusundan hiç ama hiç güvenmiyorum....1 ay öncesinde dedim benim sana güvenmemi beklersek bu hiç olmayacak ya babanla konuşursun ya da biter,babasıyla konuştu o da babama dedi..kendi kendime dedim babam beni vermez babama bıraktım o da ben bir şey demediğim için verdi...olmaz demediğime çok pişman oldum...mutsuzum...güvenemiyorum...aynı işte çalışıyoruz dışarı çıktı ben de tesadüfen masasından bulundum çekmecesini açtım eski kız arkadaşlarınla çekildiği fotoğraflar var...bir kağıda yazılmış 3-4 tane isimle beraber telefon yazılı...düşünüyorum da ben bununla nasıl evleneyim...evlilik bana göre değil galiba...siz olsanız ne yapardınız
evlenip hayatını mafetmen daha güzel ve dahamı kolay. umarım en iyisi ve en hayırlısı olur senin için bakalım sonucu ne olacak bu akşamki konuşmanın.
ya canım kusura bakmada sen baştan yapmışsın hatayı zaten güvenmedigin biriyle nası evlilik düşünüysun ki onla çıkmış bunla çıkmıiş sorun deil senleyken yaptıkları önemli ama sen daha en başta güvenmemişsin yok babana söle falan erkege göre babaya sölemeekte ne var al geldiler istediler seni ne oldu degiştimi sevgilin imam bildigini okuyor kusura bakmada ben burda erkekte aramam suçu sende ararım güvenmedigin birini kapına getirtmiceksin heleki evlilik çocuk oyuncagı deil ayrıcada istemiyosan da biter yani evlilikte hatır gönül olmaz yok babamla amcası arkadaşmışta falan filan senin canını acıtan babanın ogluysa bile sileceksin bu devir öle devir
anneme dedim istemiyorum vazgeçtim annem dedi ki madem istemiyordun neden kapıya getirttin....iki gün sustum ama bugün gördüğüm resim ve telefonlar tuz biber oldu
burada o kadar çok sorunumdan bahsettim eminim k.k üyeleri benden bıktılar fakat bir tek burada rahat rahat herşeyden bahsedebiliyorum....erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz benden önce amcamın kızıyla çıkmış 2 sene kadar 3 ay öncesi haberim oldu,daha önceleri de arkadaşlıkları olmuş anlatmıştı...ben bu cocuğa hiç güvenmedim bana kötü bir şey yapacağından değil benim arkamdan iş çevirme konusundan hiç ama hiç güvenmiyorum....1 ay öncesinde dedim benim sana güvenmemi beklersek bu hiç olmayacak ya babanla konuşursun ya da biter,babasıyla konuştu o da babama dedi..kendi kendime dedim babam beni vermez babama bıraktım o da ben bir şey demediğim için verdi...olmaz demediğime çok pişman oldum...mutsuzum...güvenemiyorum...aynı işte çalışıyoruz dışarı çıktı ben de tesadüfen masasından bulundum çekmecesini açtım eski kız arkadaşlarınla çekildiği fotoğraflar var...bir kağıda yazılmış 3-4 tane isimle beraber telefon yazılı...düşünüyorum da ben bununla nasıl evleneyim...evlilik bana göre değil galiba...siz olsanız ne yapardınız
cok yanls yoldasn derım ıyıkı yazmıssın bu konuyu buraya oyle bırıyle evlenılırmı yada amcann kızınn ınadına boyle bı yola basvurmstur senı kullanıodur belkı helekı o fotolarıda gorunce bndan senn emın olman lazımdı.yol yakınden at nısanı arkadsım basını yakma pişman olursun ıs ısten gecer.ondan sana hayır yok sakın derım sakın evlenme en kısa zamanda konus ve at nısanııııııı
bakalım baban konuşunca neler olacak sıkma canını sonuçta evlenipte ozaman böyle düşünüyordum söyleyemedim ayrılıyoruz demedin ki amacın evlenmeden bişeyleri düzeltmek babanda bunu anlayacaktır umarım.
canım kabahat sendeymiş bence en başından güvenmiyordum diyorsun fakat 2 seneni ona heba ediyorsun
dersenki seviyorum sevgi emek ister uğraş ister
ne adamlar yola gelir bu emekle çabayla ne adamlarda yoldan çıkar bu kafayla
bence sen şimdi al babanı karşına ben yanılmışım hata etmişim, seviyorum ama güvenemiyorum, bana bugünden böyle yapan evlendikten sonra nelr yapmaz,
hem şimdi ayrılmak başka evlendikten sonra ayrılmak başka canım, Allah yardımcın olsun eğer devam edeceksen, fakat yok yapamam diyorsan bian evvel noktayı koy, hayırlısı olur inşallah hakkında
Hala neden ''Allahım ne yapacağımı bilemiyorum '' diyorsun ki ;
Yapacağını yapmak için daha nasıl bir işaret bekliyorsun ?
Mesele çekmecede buldukların , konuştuğun eski kız arkadaşın söyledikleri falan da değil ....
Mesele sen bu kişiyi istemiyor ve güvenmiyorsun.Ömrün bir detektif gibi onun hayatını kurcalamakla mı geçsin istiyorsun ?
En büyük hatayı başlangıçta yapmışsın ; ben babama bıraktım , vermez dedim o da beni verdi(!)
Neyse ; yanlış başlamışsın bari artık doğru bitir.Ben bu kişiye güvenmiyorum , evliliğimin yürümeyeceğini düşünüyorum bu kişi ile diyerek daha fazla ilerlemeden bitir.
çok haklısın aslında yapmak istediğim belli ama babamı üzmek istemiyorum bu tarafı da kırmak istemiyorum bir şekilde bu işin içinden sıyrılmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?