• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Çok sorunluyum siz de sıktım biliyorum ama lütfen bana bi akıl verin:(((

NAZLIBERRA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
70
3
48
İstanbul
burada o kadar çok sorunumdan bahsettim eminim k.k üyeleri benden bıktılar fakat bir tek burada rahat rahat herşeyden bahsedebiliyorum....erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz benden önce amcamın kızıyla çıkmış 2 sene kadar 3 ay öncesi haberim oldu,daha önceleri de arkadaşlıkları olmuş anlatmıştı...ben bu cocuğa hiç güvenmedim bana kötü bir şey yapacağından değil benim arkamdan iş çevirme konusundan hiç ama hiç güvenmiyorum....1 ay öncesinde dedim benim sana güvenmemi beklersek bu hiç olmayacak ya babanla konuşursun ya da biter,babasıyla konuştu o da babama dedi..kendi kendime dedim babam beni vermez babama bıraktım o da ben bir şey demediğim için verdi...olmaz demediğime çok pişman oldum...mutsuzum...güvenemiyorum...aynı işte çalışıyoruz dışarı çıktı ben de tesadüfen masasından bulundum çekmecesini açtım eski kız arkadaşlarınla çekildiği fotoğraflar var...bir kağıda yazılmış 3-4 tane isimle beraber telefon yazılı...düşünüyorum da ben bununla nasıl evleneyim...evlilik bana göre değil galiba...siz olsanız ne yapardınız

canım ozaman konuş ailenle otur söyle bugün bunu bunu gördüm ben evlenmek istemiyorum bu adama güvenmiyorum de. ama sevdiğini düşünüyorsan çocukla konuş bence. isteklerini anlat eğer buna uyuyorsa devam et etmiyorsa ayrıl. ailene ayrıldık dediğinde sana ne derler ki. sonuçta evlenip boşanmıyorsun ki öyle olsa bile anormal bir durum yok bence çünkü senin duyguların senin düşüncelerin herkesden değerli olmalı bu hayatı sen onunla yaşayacaksın ailen değil. senin yapına uymayan bir çocuksa hiç düzeltirim diye düşünme evlenince dahada rahatlaşıyorlar

canım ozaman konuş ailenle otur söyle bugün bunu bunu gördüm ben evlenmek istemiyorum bu adama güvenmiyorum de. ama sevdiğini düşünüyorsan çocukla konuş bence. isteklerini anlat eğer buna uyuyorsa devam et etmiyorsa ayrıl. ailene ayrıldık dediğinde sana ne derler ki. sonuçta evlenip boşanmıyorsun ki öyle olsa bile anormal bir durum yok bence çünkü senin duyguların senin düşüncelerin herkesden değerli olmalı bu hayatı sen onunla yaşayacaksın ailen değil. senin yapına uymayan bir çocuksa hiç düzeltirim diye düşünme evlenince dahada rahatlaşıyorlar

bu akşam iş çıkışı konuşacağım ama kıvırmayı çok iyi bilir mutlaka bir şeyler uyduracaktır....erkek arkadaşımla aynı mahallede oturuyoruz komşuyuz üstelik aynı işteyiz üstelik ablamın eşinin akrabalarından daha da fazlası amcasıyla babam arkadaş...herkes birbirine giricek...her şey üstüme üstüme geliyor nefret ediyorum kendimden :(

evlenip hayatını mafetmen daha güzel ve dahamı kolay. umarım en iyisi ve en hayırlısı olur senin için bakalım sonucu ne olacak bu akşamki konuşmanın.

ya canım kusura bakmada sen baştan yapmışsın hatayı zaten güvenmedigin biriyle nası evlilik düşünüysun ki onla çıkmış bunla çıkmıiş sorun deil senleyken yaptıkları önemli ama sen daha en başta güvenmemişsin yok babana söle falan erkege göre babaya sölemeekte ne var al geldiler istediler seni ne oldu degiştimi sevgilin imam bildigini okuyor kusura bakmada ben burda erkekte aramam suçu sende ararım güvenmedigin birini kapına getirtmiceksin heleki evlilik çocuk oyuncagı deil ayrıcada istemiyosan da biter yani evlilikte hatır gönül olmaz yok babamla amcası arkadaşmışta falan filan senin canını acıtan babanın ogluysa bile sileceksin bu devir öle devir

burada o kadar çok sorunumdan bahsettim eminim k.k üyeleri benden bıktılar fakat bir tek burada rahat rahat herşeyden bahsedebiliyorum....erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz benden önce amcamın kızıyla çıkmış 2 sene kadar 3 ay öncesi haberim oldu,daha önceleri de arkadaşlıkları olmuş anlatmıştı...ben bu cocuğa hiç güvenmedim bana kötü bir şey yapacağından değil benim arkamdan iş çevirme konusundan hiç ama hiç güvenmiyorum....1 ay öncesinde dedim benim sana güvenmemi beklersek bu hiç olmayacak ya babanla konuşursun ya da biter,babasıyla konuştu o da babama dedi..kendi kendime dedim babam beni vermez babama bıraktım o da ben bir şey demediğim için verdi...olmaz demediğime çok pişman oldum...mutsuzum...güvenemiyorum...aynı işte çalışıyoruz dışarı çıktı ben de tesadüfen masasından bulundum çekmecesini açtım eski kız arkadaşlarınla çekildiği fotoğraflar var...bir kağıda yazılmış 3-4 tane isimle beraber telefon yazılı...düşünüyorum da ben bununla nasıl evleneyim...evlilik bana göre değil galiba...siz olsanız ne yapardınız

tabiki hemennn vazgeçerdim
kendini neden göz göre göre ateşe atıyorsun!

evlenip hayatını mafetmen daha güzel ve dahamı kolay. umarım en iyisi ve en hayırlısı olur senin için bakalım sonucu ne olacak bu akşamki konuşmanın.

konuştum iş çıkışı telaşlandı...dedim sen bekle ben sana bir şey göstericem...eli ayağı birbirine dolandı...masasını kontrol etti baktı yok bir şey dedi git ne getiriyorsan getir....gittim çekmecenin altından fotoğrafları telefonları aldım geldim yüzüne attım...al dedim çok mutlu olacağın bir şey getirdim eskiyi yad edersin...seni eskilerinle başbaşa bırakıyorum dedim...aldı hepsini bunları sen zaten biliyorsun anlatmıştım ne demek istiyorsun hepsi bu kadar mı buraya kadar mı dedi...ben salakmıyım dedim fotoğraflar çekmecenin altında üşüdüler al koynuna koy dedim yırtmaya başladı aldım koynuna koydum....unutmuşum diyor bilsem aşağı inince alır çöpe atardım yemin ediyor...ağlaya ağlaya eve gittim zorla beni bi cafeye götürdü...

sabahtan annemi aramıştım sakın cikolatayı açmayın istemiyorum diye...akşam babam konuştu benimle neden baştan evet dedin de şimdi böyle yapıyorsun benim de şerefim var ben senden rıza almadan bir şey demedim falan filan sonra içimde ki herşeyi dedim rahatladım güvenmiyorum dedim peşinde çok kız var gelip gidiyor...babam bugün babasıyla konuşcak

ya canım kusura bakmada sen baştan yapmışsın hatayı zaten güvenmedigin biriyle nası evlilik düşünüysun ki onla çıkmış bunla çıkmıiş sorun deil senleyken yaptıkları önemli ama sen daha en başta güvenmemişsin yok babana söle falan erkege göre babaya sölemeekte ne var al geldiler istediler seni ne oldu degiştimi sevgilin imam bildigini okuyor kusura bakmada ben burda erkekte aramam suçu sende ararım güvenmedigin birini kapına getirtmiceksin heleki evlilik çocuk oyuncagı deil ayrıcada istemiyosan da biter yani evlilikte hatır gönül olmaz yok babamla amcası arkadaşmışta falan filan senin canını acıtan babanın ogluysa bile sileceksin bu devir öle devir

sevgim değişmedi tabiyki de her haliyle tamam dedim ama kafam da hep bir soru işareti vardı...üstüne üstlük resimleri görünce çıldırdım...kendi ilkokul mezunu ben müşavirlik stajeri yapıyorum kendi dengesiz benim ayaklarım sağlam yere basıyor ...bunlara ben evet demişim bir de eski aşklarıyla mı uğraşıcam diye çok sordum kendime çok ayrılma kararı aldım ama olmadı...çok pişmanım

bakalım baban konuşunca neler olacak sıkma canını sonuçta evlenipte ozaman böyle düşünüyordum söyleyemedim ayrılıyoruz demedin ki amacın evlenmeden bişeyleri düzeltmek babanda bunu anlayacaktır umarım.

anneme dedim istemiyorum vazgeçtim annem dedi ki madem istemiyordun neden kapıya getirttin....iki gün sustum ama bugün gördüğüm resim ve telefonlar tuz biber oldu

eee onlardan bahset ailene o zaman bahane olur hem :26: istiyordum ama şimdiden böyleyse olmaz, güvenmiyorum de:40: amcanın kızı olayından da bahset. Bana hiç söylememişti kendim öğrendim güvenim kırıldı dersin :51:

cok yanls yoldasn derım ıyıkı yazmıssın bu konuyu buraya oyle bırıyle evlenılırmı yada amcann kızınn ınadına boyle bı yola basvurmstur senı kullanıodur belkı helekı o fotolarıda gorunce bndan senn emın olman lazımdı.yol yakınden at nısanı arkadsım basını yakma pişman olursun ıs ısten gecer.ondan sana hayır yok sakın derım sakın evlenme en kısa zamanda konus ve at nısanııııııı

cok yanls yoldasn derım ıyıkı yazmıssın bu konuyu buraya oyle bırıyle evlenılırmı yada amcann kızınn ınadına boyle bı yola basvurmstur senı kullanıodur belkı helekı o fotolarıda gorunce bndan senn emın olman lazımdı.yol yakınden at nısanı arkadsım basını yakma pişman olursun ıs ısten gecer.ondan sana hayır yok sakın derım sakın evlenme en kısa zamanda konus ve at nısanııııııı

amcamın kızıyla 3 senedir konuşmuyoruz aile olarak....babam konuşacaktı muratın babasıyla dün için, aramadı dün eve gittim kimse konuyla ilgili ağzını bile açmadı....ne yapacam şimdi ben kimsenin umrunda değil miyim yoksa:( yaşamak nefes almak zor geliyor bana

bakalım baban konuşunca neler olacak sıkma canını sonuçta evlenipte ozaman böyle düşünüyordum söyleyemedim ayrılıyoruz demedin ki amacın evlenmeden bişeyleri düzeltmek babanda bunu anlayacaktır umarım.

konuşacağım dedi ama konuşmadı ki....akşam eve gittim hiç bir şey yokmuş gibi herkes oturdu oturdu sonra yattık....dün fotoğrafları görünce o sinirle eski kız arkadaşına faceden mesaj attım muratla aranızda ne geçti diye, bana sen yeni misin benden önce özge diye biri arayıp hesap sormuş ama pişman olmuş murattan habersiz facebookunu karıştırıyormuşum onun bundan haberi varmıymış ne en son olarak da şunu dedi ben muratın tek aşkıyım aramızda neler geçiyor kimseyi ilgilendirmez....

murata gösterdim mesajı bana dediği aynen şu benden ayrıldığına pişman oldu bunalıma girdi o yüzden öyle diyor ondan ayrılmış olmama rağmen benim diyip sahip çıkıyor ben senle bir yola girdim beni her isteyene elinle al senin olsun diyorsun...

ben de ona dedim ki ben kimsenin hayatının ortasına düşmedim kimsenin arasına girmedim ortada bir aşk varsa gelsin aşkına sahip çıksın ben kimsenin vijdan azabıyla yaşayamam....ben ille gel benimle beraber ol demedim sen peşimden koştun bu kadar karışık boktan bir hayatın vardı neden beni bulaştırdın...

ne yapacağımı bilmiyorum ALLAHIM YARDIM ET BANA NE OLUR:(

canım kabahat sendeymiş bence en başından güvenmiyordum diyorsun fakat 2 seneni ona heba ediyorsun
dersenki seviyorum sevgi emek ister uğraş ister
ne adamlar yola gelir bu emekle çabayla ne adamlarda yoldan çıkar bu kafayla
bence sen şimdi al babanı karşına ben yanılmışım hata etmişim, seviyorum ama güvenemiyorum, bana bugünden böyle yapan evlendikten sonra nelr yapmaz,
hem şimdi ayrılmak başka evlendikten sonra ayrılmak başka canım, Allah yardımcın olsun eğer devam edeceksen, fakat yok yapamam diyorsan bian evvel noktayı koy, hayırlısı olur inşallah hakkında

canım kabahat sendeymiş bence en başından güvenmiyordum diyorsun fakat 2 seneni ona heba ediyorsun
dersenki seviyorum sevgi emek ister uğraş ister
ne adamlar yola gelir bu emekle çabayla ne adamlarda yoldan çıkar bu kafayla
bence sen şimdi al babanı karşına ben yanılmışım hata etmişim, seviyorum ama güvenemiyorum, bana bugünden böyle yapan evlendikten sonra nelr yapmaz,
hem şimdi ayrılmak başka evlendikten sonra ayrılmak başka canım, Allah yardımcın olsun eğer devam edeceksen, fakat yok yapamam diyorsan bian evvel noktayı koy, hayırlısı olur inşallah hakkında

dün değil ondan önceki akşam konuştum babamla güvenmiyorum böyle böyle şeyleri var diye babam konuşacağım dedi konuşmadı ayrıca o akşam gençlikte her şey olur düzelir falan dedi...annem kıyameti kopardı olmaz diye...ama aralarında ne konuştular dün ben işteyken akşam kimsenin ağzından tek laf çıkmadı

Hala neden ''Allahım ne yapacağımı bilemiyorum '' diyorsun ki ;

Yapacağını yapmak için daha nasıl bir işaret bekliyorsun ?

Mesele çekmecede buldukların , konuştuğun eski kız arkadaşın söyledikleri falan da değil ....

Mesele sen bu kişiyi istemiyor ve güvenmiyorsun.Ömrün bir detektif gibi onun hayatını kurcalamakla mı geçsin istiyorsun ?

En büyük hatayı başlangıçta yapmışsın ; ben babama bıraktım , vermez dedim o da beni verdi(!)

Neyse ; yanlış başlamışsın bari artık doğru bitir.Ben bu kişiye güvenmiyorum , evliliğimin yürümeyeceğini düşünüyorum bu kişi ile diyerek daha fazla ilerlemeden bitir.

Hala neden ''Allahım ne yapacağımı bilemiyorum '' diyorsun ki ;

Yapacağını yapmak için daha nasıl bir işaret bekliyorsun ?

Mesele çekmecede buldukların , konuştuğun eski kız arkadaşın söyledikleri falan da değil ....

Mesele sen bu kişiyi istemiyor ve güvenmiyorsun.Ömrün bir detektif gibi onun hayatını kurcalamakla mı geçsin istiyorsun ?

En büyük hatayı başlangıçta yapmışsın ; ben babama bıraktım , vermez dedim o da beni verdi(!)

Neyse ; yanlış başlamışsın bari artık doğru bitir.Ben bu kişiye güvenmiyorum , evliliğimin yürümeyeceğini düşünüyorum bu kişi ile diyerek daha fazla ilerlemeden bitir.

çok haklısın aslında yapmak istediğim belli ama babamı üzmek istemiyorum bu tarafı da kırmak istemiyorum bir şekilde bu işin içinden sıyrılmak istiyorum...

çok haklısın aslında yapmak istediğim belli ama babamı üzmek istemiyorum bu tarafı da kırmak istemiyorum bir şekilde bu işin içinden sıyrılmak istiyorum...

Emin ol ki; baban eğer bu kişi evlenip mutsuz olduğun haberini alırsa ve hatta evliliğin sırf bu güvensizlik mevzularından biterse...daha çok üzelecek ve kendini suçlayacaktır.

İyisi mi babanla tüm bunları açık açık konuş , olabilecekleri bilirse ısrar etmez düzelmeniz için.

Back