- Konu Sahibi NAZLIBERRA
burada o kadar çok sorunumdan bahsettim eminim k.k üyeleri benden bıktılar fakat bir tek burada rahat rahat herşeyden bahsedebiliyorum....erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz benden önce amcamın kızıyla çıkmış 2 sene kadar 3 ay öncesi haberim oldu,daha önceleri de arkadaşlıkları olmuş anlatmıştı...ben bu cocuğa hiç güvenmedim bana kötü bir şey yapacağından değil benim arkamdan iş çevirme konusundan hiç ama hiç güvenmiyorum....1 ay öncesinde dedim benim sana güvenmemi beklersek bu hiç olmayacak ya babanla konuşursun ya da biter,babasıyla konuştu o da babama dedi..kendi kendime dedim babam beni vermez babama bıraktım o da ben bir şey demediğim için verdi...olmaz demediğime çok pişman oldum...mutsuzum...güvenemiyorum...aynı işte çalışıyoruz dışarı çıktı ben de tesadüfen masasından bulundum çekmecesini açtım eski kız arkadaşlarınla çekildiği fotoğraflar var...bir kağıda yazılmış 3-4 tane isimle beraber telefon yazılı...düşünüyorum da ben bununla nasıl evleneyim...evlilik bana göre değil galiba...siz olsanız ne yapardınız