Çok sinirliyim

fairy05

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
86
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaslar
Brn son gunlerde cok sinirliyim normaldr sinirli bi insanim zaten ama bu ara cok fazlalasti Herseye sinir oluyorum insanlari dinlemeye tahammulum yok bende anksiyete bozuklugu var tedavi oldum cok sukur simdi iyim ilaclari birakym kullanmoyorum kotu olacagmi anlqdgm donemde iciyorum sadece cunku bu ilaclar insani aptallastiriyor duygulari donduruyor
yani bu ara cok sinirliyim az oncedr annemi aradim telefn kapaliydi saatlerce cok sinir oldum biliyorum sarji bitmistir ve fark etmemistir ama ben cok sinirleniyorum ve oylede olmus zaten
insanlarin sesine.tahammul edemiyorum benimle konusmasinlar istiyorum lafi uzatiyolar anlatamiyolar cok sinir oluyorum boyle iste arkadaslar adimi soyleseler sinirleniyorum ve insanlari aniden parlayip kiriyorum

Sanırım tedavinizi kendi isteğinizle bitirmişsiniz ama tekrar sıkıntılar başlamış .

Aslında bende antidepresan kullanımına sıcak bakan biri değilim ama hayatınız kabusa dönüyorsa bu şekilde , tekrar tedaviye başlamanızda yarar var.

İnsanların anlatamama durumuna , anlattığımı anlamamalarına ya da anlattıklarını uzun uzun konuşup içimi daraltmalarına bende sinir oluyorum.

Ama onlara bunu sinirle göstermek yerine , uzak ve mesafeli durmayı tercih ediyorum .

Bunu kendi başınıza halletmeyi başaramıyorsanız , destek alın bence .

aynen bu durum bendede var.Bir rahatsızlığım yada kullandığım ilaçta yok ama işyerinde herşey batıyor bana.Kimi zaman aynı odadaki kişinin bütün gün yüzüne bakmadıgım oluyor.İçimden gelmiyor çünkü.İnsanı aptal yerine koyup,çalıştırıp ama bu arada bir iyi bir iyi gözüküp insanı orta yerinden çatlatıyorlar.Sinsice bunlar yapılıyor tabi bende birikiyor bu sefer ben surat aınca konusmayınca mecburi şeylere cevap verince eminimki arkamdam suratsız diyorlardır.Ama aslında o kadar iyi biliyorlarki tepkimin nelere olduğunu.Yani anlat anlat bitmez.

zaman zamqn insanin boyle donemleri oluyor senin ki sanirim is ortamindan kaynaklaniyor
Sonucta ailemizdn cok onlarin yaninda vakit geciriyoruz ve insani aptal yerine koymalari sinir bozucu Ama ben isyerinde degil evdedr arkadsdlarima karsida boyleyim bazen ariyolar acmiyorum cunku konusurken biseye kizip kiricam biliyorum

evet senin durumun biraz daha farklı.Ben dışardan arkadaşlarımla görüşünce ve ailemle konuşunca rahatlıyorum.Kendini çok dinleme hayatta en önemli şey sağlığımız ve kendine dikkat et.

Antidepresan türü ilaçlar kullanıyorsanız kafanıza göre bırakmayın ve asla kafanıza göre arada sırada kullanıp bırakmayın.

Bu ilaçlar etkisini uzun dönemde gösterir, 1-2 kullanımda hiç etki görmezsiniz ancak beyin kimyasında değişiklik yapar. üç gün kullanıp beş gün kullanmazsanız sigortaları yakarsınız. beyin kimyası tamamen bozulur, bu defa ruh haliniz alt üst olur. düzeleceğiniz varsa da düzelmezsiniz.

İyi bir doktor bulup görüşmenizi tavsiye ederim.

Eğer bu rahatsızlık yada hastalıksa bu bendede var genelde regl olacağım zaman daha baskın tabi.
Söylenen sözler en ufak bir muhabbet bile bazen batıyor bana, uzun anlatılan şeyleri de hiç dinlemeye tahammülüm olmuyor. aynen senin gibi kimse benimle konuşmasın istiyorum Ve o lanet olası anksiyete bende de mevcut mağlesef ama ilaç kullanmıyorum ben.

Kafama gore birakmayi bende tavsiyr etmiyorum ama o anki ruh halim duygularimin
Karisikligi Olaylara farkli tepkiler vermem cunku oyle bi hal aliyosunuzki gulmeniz gereken yerde agliyor aglamaniz gereken yerde guluyosunuz. Tekrar doktora gitmek bana yenilmek gibi geliyo. O kadar sey atlattm simdi yine.p gunlere donmek istemiyorum ilaclar donuklasan duygular surekli uyuma istegi

Ben surekli o durumdayim suan kimse benimle konussun istemiyorum gidince odaya kapatiyorum kendikmiorada oturuyorum cunku ille bisey sinir edecek beni biliyorum
Ve isin en kotu yani bu hastaligi bilmeyenler yada cekmeyenler diyim sizi hic bir sekilde anlamiyor yapma etme ee sinirlenme senin elinde diyorlar insan
Daha cok uzuluyorum sanki bilerek yapiyomusum gibi Elimde degil kim ister boyle olmak herkesi kirmak ama boyleyim isye

Çok zor bi durum Allah yardımcın olsun hatta hepimizin yardımcısı olsun maalesef bendede anksiyete var ama yaşamayan bilmiyor bunu Allah'ım düşmanımın başına bile vermesin o kadar diyorum hayatı insana zehir ediyor

Bende çok sinirliyim insanları çok kırıyorum sonra çok üzülüyorum ve çok paniğim hep kötü düşünüyorum ben ilaç hiç içmedim buna çok karşıyım yani kendi adıma ilaç içince düzelceğime inanmıyorum sürekli btki çayları içiyorum ve kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Şükürler olsun bi nebze atlattım ama halen bitmiş gitmiş değil sende kendini telkin et hep iyi şeyler düşün işe yarıyor

Daha önce pskologada gittim bi iki kez ama oda işe yaramadı ve maddi olarak yetemedim belki düzenli olarak gitsem işe yararmıydı bilemiyorum..

Son düzenleme:
En sonunda ilaclari birakip bende bitkisel seyler kullanmaya yoneldim bosvermeyi ogrendim Ama hala ani seyler oldugunda yada biri bana farkli davrandiginda kalbim yerinden cikicqk gibi oluyo
O donemlere gore cok iyim cok sukur ama ilaclar cok sey goturdu bende
Suan sinirlendigimde yada uzuldugumde yada zor bir durumda kaldigimda zangir zangir titriyorum ve bu saatler suruyor gecmesi Ama alistim artik insanlara garip geliyor ama ben raziyim buna tekrar o ilaclari icmek istemiyorum

psikologa gittim ama bi zmqn sonra diyorsun ki ne zmana.kadar gidicem hep boyle mi surecek bu diye.sorgulamaua basliyprsun yani tam anlamiyla gecmiyor
ALLAH yardimcimiz olsun

bende öfke patlmaları yaşadım, sinirlerim bozuldu, psikiytr gittim ilaç verdi, seanslara devam edicem,
tedavide önemli olan istikrardır, devamlı gitmelisin bence, psikologa bir veya 2 kez gitmek sorununu çözmez ki,

bir de şunu anladım, öyle bir dünyada yaşıyoruz ki artık herkesin daimi bir psikoloğa ihtiyacı var, bence ihmal etme.

Birkaç ay doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanmanız gerekiyor. Nasıl grip oluyorsak bu da onun gibi birşey, ruh gribi diyelim biz şuna. iyileşmesi zaman alıyor. Belki kullandığınız ilaç doğru değildir. Gerçekten güvenebileceğiniz bir doktor bulun, ilaç verirse birkaç ay kullanın. Bir gün sabah uyandığınızda "offf bugün gene mi iş/okul var, aman neyse kalkayım bari," diyeceksiniz. Sizi kızdıran şeyler hala kızdıracak ama artık daha az hissedeceksiniz ve pek çok şeye gülüp geçeceksiniz. Bu mesajınıza dönüp baktığınızda da "vay be, nereden nereye," diyeceksiniz.

Ben uzun suren bi tedavi bonemi yasadim istikrarli bi bonemdi yani:)
Ama ban destek olan kimse yoktu herkes en yakin arkadasim dahil sen delimisn
Niye gidiyorsun o doktorlara dediler gitmem gerektigini bazi seylerin ustesinden gelemedigimi anlatamadim onlaraVe sonunda gizli gitmeye karar verdim kimse bilmiyordu doktora gittigimi Sim birazda olsa bunu yendigimi dusunuyorum sanki yine oraya gidersem o gunleri tekar yasicam gibi geliyo

Ruh gribi kesinlikle ama kronik ruh gribi Cok guzel anlatmissin
Tesekkur ederim Suan tekrardan ilac kullanmayi Kabul edemiyorum korkuyorum Bundan
Ama eger boyle devam ederse tekrar doktora giderim bu bile beni cok korkutuyor

bende 2 aydır fazla sinirli ve stresliyim herşeye ağlar oldum geceleri 3lere kadar uykum olduğu halde uyuyamıyorum sabahları kalkıyorum 2,5 yasında oğlum var eşime dedim psikiyatri doktorunamı gitsek napsak gidelim dedi ama gitmekte istemiyorum bi yakınım gitti depresan hapı içiyo uyku yapıyomuş çok güzel 3 aydır kullanıyo ve inanılmazda kilo vermiş 24 kilo vermiş yiyorum ama zayıflıyorum diyo ilaçtan olduğunu düşünüyo...kararsız kaldım ama geceleri uyku tutmuyo herşeyi kafama takıyorum öğlen uykusuna oğlumu yatırıyorum bende uyıyım diyorum gene uyuyamıyorum sürekli kafamda düşünceler var

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun Allah yardimcin olsun cok zor bir durum ilaclar herkeste farkli etkiler yapiyor ben inanilmaz kilo aldim ilaclari kullanmaya baslayinca kiminin istahini aciyor kiminin istahini kesiyor canim hic belli olmiyorki bebeginde varmis ilaclar cok uyku yapiyor Tabi bunlari doktorunla konus
Allah Yardimcin olsun

Dun aksam Bir kriz Geldi Ben heyecanlaninca uzulunce yada sevinince titriyorum Aksam arabayla bir yere gidiyorduk Kardesimle Ve Onun hizli kullanmasi sonucu bir kaza yapiyorduk Ben orda koptum zaten ayaklarim Cenem zangir zangir titremeye basladi Sonunda Dahada siddetlendi ve solugu hastanede aldik Bende aksiyete var diye buda ondandir diye ayrica hic doktora gitmedim bunun icin neden boyle oluyor bilmiyorum ama Ama Cenemi tutamiyorum kendimdeyim ama konusamiyorum anlatamiyorum ne oldugunu Ve aniden oldugu icin insanlar anlamiyor ne oldugunu soruyorlar cevap veremiyorum
Ama neden boyle oluyor bilmiyorum Uzulunce Sevinince Korkunca Asik olunca Hep boyle oluyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…