- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Sakin ol ne bu şiddet celal...boşver..
Su kismi anlayamadim, kitaplar yuzunden nereye birakiyor siniz, ne kitabi?Kitaplar yüzünden esimin beni bıraktığında kaynanamin saat kaç olmasına rağmen evde olmaması. Benim sokakta kalmamdan ötürü en yakın ev olan babamneme gitmek durumunda kalmam.
Eşime de hep sokakta kaldigim için gitmek istemedigimi ifade ettiğimde de
Senin keyfine göre mi harkeet edecekler demesi ve sitem ediyor oluşumu annesine hakaret ya da üslup kötülüğü olarak algılayıp kendine gel diyip öfkelenmesi
Sakinim , ofkemi kontrol ederim ama dilimi etmemBen buradaki tüm sakin, öfkelenmemeyi ve karşısındaki ciddiye almamayı başarabilen kadınlara sesleniyor ve rica ediyorum:
Lütfen nasıl başardığınızı, nasıl üstesinden geldiğinizi ve dilinizi tuttuğunuzu paylaşabilir misiniz?
Öyle bir insan olmayı ben de çok istiyorum da..
Ben de laf sokamıyorum..Sakinim , ofkemi kontrol ederim ama dilimi etmem
Cok guzel laf sokarim , ben ofkelenecegime karsimdaki ofkelensin bana ne der gecerim
Aynen. Ben de öfkelenendigimde deliye dönüyorum. Filmerdeki gibi kirip parcalayasim geliyor her seyi. Hele ofkelendiysem ve bir sey yapamiyorsam var ya çıldırıyorum resmen.Ben buradaki tüm sakin, öfkelenmemeyi ve karşısındaki ciddiye almamayı başarabilen kadınlara sesleniyor ve rica ediyorum:
Lütfen nasıl başardığınızı, nasıl üstesinden geldiğinizi ve dilinizi tuttuğunuzu paylaşabilir misiniz?
En iyisi bu konu için ayrı konu açmak yoksa arkadaşın konusunu sabote etmiş gibi olup kendimi çok kötü hissedeceğim..Aynen. Ben de öfkelenendigimde deliye dönüyorum. Filmerdeki gibi kirip parcalayasim geliyor her seyi. Hele ofkelendiysem ve bir sey yapamiyorsam var ya çıldırıyorum resmen.
Babam kocanın başında at nallayacağına ara bana anlat. Ben seni dinlerim dedi. Arıyorum baba görümcem şunu dedi. O bunu dedi diye babama anlatıyorum. O da boşver onlar cahil, hiçbir şey görmemiş diye diye benim gazımı alıyor. Senden bir ricam var annene anlatma üzülür dedi .Ben buradaki tüm sakin, öfkelenmemeyi ve karşısındaki ciddiye almamayı başarabilen kadınlara sesleniyor ve rica ediyorum:
Cok sinirlendiginizde gidin o ortamdan , bilemiyorum nasil basardigimi acikcasi ben kendime zarar veren her turlu ruhsal eylemden uzak duruyorum :) ofke , hirs , kiskanclik vb duygulari uzun zaman once reddettim cunku bunlarin sadece bana zarari var , boyle dusunurseniz belki siz de kolaylikla sakinlesirsinizBen de laf sokamıyorum..
Direk ya içimde ne varsa böyle böyle hissettirdin bana diye sayıyorum. Öff..
Sakin olmayı nasıl başarıyorsunuz? Çok istiyorum öyle bir insan olmayı. Benim sinirden vücudum titriyor.
Açtığım konu sizin içeriğinizle birebir uyuyor. Ben de anneme anlatamıyorum, üzülür diye ödüm kopuyor.Babam kocanın başında at nallayacağına ara bana anlat. Ben seni dinlerim dedi. Arıyorum baba görümcem şunu dedi. O bunu dedi diye babama anlatıyorum. O da boşver onlar cahil, hiçbir şey görmemiş diye diye benim gazımı alıyor. Senden bir ricam var annene anlatma üzülür dedi .
Bu bile bana çok iyi geldi desem?Cok sinirlendiginizde gidin o ortamdan , bilemiyorum nasil basardigimi acikcasi ben kendime zarar veren her turlu ruhsal eylemden uzak duruyorum :) ofke , hirs , kiskanclik vb duygulari uzun zaman once reddettim cunku bunlarin sadece bana zarari var , boyle dusunurseniz belki siz de kolaylikla sakinlesirsiniz
Cok sevindim iyi gelmesine :)Bu bile bana çok iyi geldi desem?
Çok çok teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?