• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim. Sinirden çatlayacağım resmen

Vala canım bende 5 haftalık hamileyim bende aynı senin gibiyim kendimi de eşimize yıprattım şu son günlerde napcami bilmiyorum üzülüyorum herkes haklı oluyo ben haksız oluyorm aslında kendi köşemize çekilmemiz gerek şu bebek doğana kadar allahın izniyle atlatırız die düşünüyorm arada kendime de çok kızıyorum bi çeneni tut die ama istemsizce konuşuyorum içende hiç tutamıyorum birde çok duygusallastim çok ağlıyorum tek başıma savaşıyorum zor bir durum ya çok zor hele ki şu hassas dönemde

Eskiden KV. İle sorunlarını hep eşime yansıtırdum, kafamı takıp takıp sinir hastası oldum. Nr kadar cahilmişim. Şimdi aksi birşey söylediğinde olumlu cvp veriyorum. Gülüp geçiyorum o da inatlaşamıyor haliyle. Hep olumlu düşünmeye çalış. Yaşlıdır, annen gibidir sana söylense de umursamaz. Ben artık öyle yapıyorum. Eşimle çok mutluyum.

Biraz sakin biraz sakin.Keskin sirke küpüne zarar derler..Bu kadar öfke iyi değil.
Hiç hormonları falan suçlamayın,hamileliğin arkasına da sığinmayın..Bariz şımarıyorsunuz ,mizacınız böyle..

Benim esimin calışma saatleri çok yoğun. Eve en erken 9 buçukta geliyor. Pazar günü bile tatil olmasına rağmen çalışıyor aile işi çünkü.
Bu saate kadar kahvaltı yapmadık
Neyse hazirldim domates salatalık almak için gitti bir saat sonra eve geldi.
Her şeyi fasla fazla almış. Dolapta buz tuttuğunu bile bile. Iki kisiyiz zaten niye bu kadar fazla aldin falan dedim.
Zeytin koymustum sayıyla koymussuun dedi. Oysa yemiyor .
Tereyağ çikolata koydum niye koydun ben yemem dedi. Bana veriyordu dolaba koy dedim. Koymadı.
Yok kahvaltıyı hazırla da gitcem ben moduna girdi. Bugün normalde tatil ama üç dört haftadır hep işi oluyor çalışıyor. Mal birakcakmis bir yere.

Herşeyi önüne hazır getirmemi bekliyor .
sofrada şeker yokmuş. Getircekmisim e kalkıp alsana. Yatak toplancak toplayacakmisim .
Kendimi s.lk yerine konmuş hissediyorum.
Yok şekeri vermedim tuzu vermedim. Laf etmeye başlayınca bende tek bir gün böyle kahvaltı hazırlıyorum onda da ne teşekkkür ne yardım görmüyorum. Burnumdan geliyor yapmicam kahvaltı diyip odaya gittim.
Bana bela okuyor. Aksama babamlar gelicekti. Onlara da şöyle gelmesinler dedi.
Bende ara kendin şöyle dedim
Bu halimle çektiğim çileye bak. 2 ye kadar beyefendinin keyfinden kahvaltı yapmadık.
Hazırladık. Bu seferde almak zor geldi şeker diye laf duyduk beddua işittik. Kalbim çok kırıldı. Artık nasıl davranıcam bilmiyorum

Back