Hayir baska kiz arkadaslarida var konusuyorlar ona bisey demiyorum tabiki hakki bende konusuyorum ama o kiz ayri isinamadim bi turlu cok sinsi geliyo bana yargilicaksiniz belki ama kadin hissi anlarsiniz belkiYa bir insanın karşı cinsten arkadaşı olamaz mı? Ben evliyim bazen beni arayan erkek arkadaşlarım olur. Eşimin arkadaşlarıyla konuşuruz bazen. Aynı şekilde eşim de benim kız arkadaşlarımla konuşur ne var bunda? Niye birbirinize bu kadar baskı yapıyorsunuz?
Ay bir de sevgilim seninle görüşmemi istemiyor cümlesi ne itici ya.
Eğer özel olarak bir şey hissettiğinden şüpheleniyorsan o ayrı. Yok sadece sen sevmediğin için görüşmesini istemiyorsan hatalısın. Sen sevmeyebilirsin ama sevgilin seviyordur arkadaş olarakHayir baska kiz arkadaslarida var konusuyorlar ona bisey demiyorum tabiki hakki bende konusuyorum ama o kiz ayri isinamadim bi turlu cok sinsi geliyo bana yargilicaksiniz belki ama kadin hissi anlarsiniz belki
kendimi sevgilinin yerine koyarsam eğer; normalde diğer kız arkadaşlarımla olan iletişimeme de karışan biriysen dediğini yapmaya yanaşmam(çünkü kızla anormal bi yakınlıkları yok sanırım) eğer sen yalnızca bu kızın niyetinde bi anormallik sezdiysen; sezgilerine saygı duyarım ve senin sevgilinin dediği gibi iletişimi yavaşca(o kıza kabalık etmeden) keserdim. son olarak, sevgilin zaten onunla iletişimini kesicekmiş. senin ekstradan o kıza bi hamlede bulunmana gerek yokMerhaba kizlar benim 3 senelik bi iliskim var ayrilip barismalarimizin oldugu. Bitane kiz var sevgilimin onceden arkadasi ama samimi degillerdi bizim onceki ayrildigimizda iste bu kiz mesaj atmis konusmuslar sevgilim beni anlatmis falan filan biz baristik ben bu kiza bikere uyuz oldum iste sevgilike mesaj attirdim zeynep rahatsiz oluyo mesajlasmayalim falab diye kiz tamam dedi kapatti. En son bi ayriligimiz daha oldu oncelerine ayrilik diyorum ama kusme gibiydi bu sefer ki ayrilikti bir ay ayri kaldik biz ama iletisimimiz hic kopmadi en sonunda yine baristik zaten. Ben sevgilime bu kizi sordum feysde falan fotografini begenmisti . Dun bulustuk telefonuna baktim kizdan mesaj geldi gunaydiiiiin diye ben sinirlendim direk gittim uanindan biz bununla iste telefonda kavga ettik anlattibana sana soyleyemedim korktum ( kiz konusunda biraz fazla tepki veriyorum da) dedi. Zaten baristigimizi soylucektim dedi oyle cok konuda acmiyorum guluyorum genelde falan dedi tamam dedim mesaj atinca bana soyle dedim. Bugun kiz yine mesaj atmis ya hic konusmuyoruz niye mesaj atmiyosun falan diye. erkek arkadasim soyledi dedimki kes iliskini bu kizdan hoslanmadim, oda iste ben sana onu anlattim o bana sevgilisini valla kotubi amacimiz yoktu onunustumde hakki var (ayriyken bi kac dersnotu vermis falan) ayip olur hemen kesemem ama kendimden sogutuyum boyle dedi. Hem baristigimizida soylucem dedi. Mesajlarida silmedi ben bulustugumuzda okucam. Ya kizlar o kizla konusmasina cok gicik oluyorum biz boyle fazla karsi cinsle arkadaslik yapmiyoduk ama ayriyken surekli konusmus. Boyle devam mi etmeliyim yoksa kiza mesaj mi atmaliyim? (Kizi yolmak istiyorum suan ama) sinirden uyuyamiyorum resmen ya yoksa cok mu abartiyorum cok uzun oldu karisikda oldu sanirim kusura bakmayinn
Ben atıyorum mesaj,bazen aklıma gelirse,ya da onlar bana atıyor.Ve ben onlara karşı bir şey hissetmiyorum,onlar da bana karşı hissetmiyor.Siz her günaydın mesajına böyle hissediyorsanız demek ki siz de bir sıkıntı var.Kimse kusura bakmasın, burda durduk yere bir arayip hal hatır sorma selam verme bilmemne gibi sıradan arkadaşlık durumları yok. Mutlaka bir erkekle bir kız arkadaş olabilir bu gayet normal, ama acaba burdaki kaç tane hanim arkadaşımız erkek arkadaşına sabah kalkinca gunaydiiiiiiin diye mesaj atıyor? Ya da hangi arkadasina yaaaa ne zamandır konusmuyoruz ama neden yazmiyosun diye peşinde dolaniyor? Medeni hanim çizgisi olusturucaksiniz diye niye kontrol ediyorsun olamazmi diyenlere de ifrit oluyorum. Hal hatır sormaya arayan görünce selam veren arkadaşla gunaydiiiiiin diye mesaj atan kız bir mi? Esinizi hal hatır sormaya arayan yolda görünce konuşan bayan arkadaslarini dert etmemeniz çok normal, bide Sabah gunaydiiiiiin diye mesaj gelsin bakalım aynı medeniyet kalicakmi sizde. Böyle saçmalık olmaz. Kızın ayriliktan faydalanip yazdığı filan gayet belli. Üniversite ogrencisiyim 22 yasindayim, bir çok Kızlı Erkekli yakın arkadaş grubu olan insan var, bende dahil. Daha ne ben yakın arkadaşıma Günaydın mesajı attım ne de onlar bana. Başka atanida görmedim. Arayincada buyur kardeeees diye acıyo millet telefonlari. Böyle bi arkadaşlık böyle bi medeniyet yok bunu görmezden gelmek çok net safliktir. Ve konu sahibi arkadaşım hiç kusura bakma kızı yılmaz istiyosunda her ayrildiginizda kız kendi başına mesaj atmiyo karşılıklı gorusuyolar. Yani kıza gelene kadar sen önce sevgilini yol derim bence ben sana. Ne laubalilik böyle bi yakın arkadaslik kavramı yok. hayret yani. Bide konu sahibine saldırMislar. Tamam sizsiniz He.
Merhaba kizlar benim 3 senelik bi iliskim var ayrilip barismalarimizin oldugu. Bitane kiz var sevgilimin onceden arkadasi ama samimi degillerdi bizim onceki ayrildigimizda iste bu kiz mesaj atmis konusmuslar sevgilim beni anlatmis falan filan biz baristik ben bu kiza bikere uyuz oldum iste sevgilike mesaj attirdim zeynep rahatsiz oluyo mesajlasmayalim falab diye kiz tamam dedi kapatti. En son bi ayriligimiz daha oldu oncelerine ayrilik diyorum ama kusme gibiydi bu sefer ki ayrilikti bir ay ayri kaldik biz ama iletisimimiz hic kopmadi en sonunda yine baristik zaten. Ben sevgilime bu kizi sordum feysde falan fotografini begenmisti . Dun bulustuk telefonuna baktim kizdan mesaj geldi gunaydiiiiin diye ben sinirlendim direk gittim uanindan biz bununla iste telefonda kavga ettik anlattibana sana soyleyemedim korktum ( kiz konusunda biraz fazla tepki veriyorum da) dedi. Zaten baristigimizi soylucektim dedi oyle cok konuda acmiyorum guluyorum genelde falan dedi tamam dedim mesaj atinca bana soyle dedim. Bugun kiz yine mesaj atmis ya hic konusmuyoruz niye mesaj atmiyosun falan diye. erkek arkadasim soyledi dedimki kes iliskini bu kizdan hoslanmadim, oda iste ben sana onu anlattim o bana sevgilisini valla kotubi amacimiz yoktu onunustumde hakki var (ayriyken bi kac dersnotu vermis falan) ayip olur hemen kesemem ama kendimden sogutuyum boyle dedi. Hem baristigimizida soylucem dedi. Mesajlarida silmedi ben bulustugumuzda okucam. Ya kizlar o kizla konusmasina cok gicik oluyorum biz boyle fazla karsi cinsle arkadaslik yapmiyoduk ama ayriyken surekli konusmus. Boyle devam mi etmeliyim yoksa kiza mesaj mi atmaliyim? (Kizi yolmak istiyorum suan ama) sinirden uyuyamiyorum resmen ya yoksa cok mu abartiyorum cok uzun oldu karisikda oldu sanirim kusura bakmayinn
Ben atıyorum mesaj,bazen aklıma gelirse,ya da onlar bana atıyor.Ve ben onlara karşı bir şey hissetmiyorum,onlar da bana karşı hissetmiyor.Siz her günaydın mesajına böyle hissediyorsanız demek ki siz de bir sıkıntı var.
Bizim ülkedeki ilişki anlayışı=Bir ilişki içindeysen artık ne aile,ne dost,ne arkadaş ...Hepsi bitiyor.Ondan sonra erkek "sen beni çok bunalttın" diye ayrılıyor,kız da önceki arkadaşlarını salladığı için ayrılınca dımdızlak kalıyor öyle.Foruma bakın,böyle konular çok var.