Merhaba kizlar benim 3 senelik bi iliskim var ayrilip barismalarimizin oldugu. Bitane kiz var sevgilimin onceden arkadasi ama samimi degillerdi bizim onceki ayrildigimizda iste bu kiz mesaj atmis konusmuslar sevgilim beni anlatmis falan filan biz baristik ben bu kiza bikere uyuz oldum iste sevgilike mesaj attirdim zeynep rahatsiz oluyo mesajlasmayalim falab diye kiz tamam dedi kapatti. En son bi ayriligimiz daha oldu oncelerine ayrilik diyorum ama kusme gibiydi bu sefer ki ayrilikti bir ay ayri kaldik biz ama iletisimimiz hic kopmadi en sonunda yine baristik zaten. Ben sevgilime bu kizi sordum feysde falan fotografini begenmisti . Dun bulustuk telefonuna baktim kizdan mesaj geldi gunaydiiiiin diye ben sinirlendim direk gittim uanindan biz bununla iste telefonda kavga ettik anlattibana sana soyleyemedim korktum ( kiz konusunda biraz fazla tepki veriyorum da) dedi. Zaten baristigimizi soylucektim dedi oyle cok konuda acmiyorum guluyorum genelde falan dedi tamam dedim mesaj atinca bana soyle dedim. Bugun kiz yine mesaj atmis ya hic konusmuyoruz niye mesaj atmiyosun falan diye. erkek arkadasim soyledi dedimki kes iliskini bu kizdan hoslanmadim, oda iste ben sana onu anlattim o bana sevgilisini valla kotubi amacimiz yoktu onunustumde hakki var (ayriyken bi kac dersnotu vermis falan) ayip olur hemen kesemem ama kendimden sogutuyum boyle dedi. Hem baristigimizida soylucem dedi. Mesajlarida silmedi ben bulustugumuzda okucam. Ya kizlar o kizla konusmasina cok gicik oluyorum biz boyle fazla karsi cinsle arkadaslik yapmiyoduk ama ayriyken surekli konusmus. Boyle devam mi etmeliyim yoksa kiza mesaj mi atmaliyim? (Kizi yolmak istiyorum suan ama
) sinirden uyuyamiyorum resmen ya yoksa cok mu abartiyorum cok uzun oldu karisikda oldu sanirim kusura bakmayinn