10 gun kala çıkması imkansız bilemedimMerhaba, ben 4-5 gündür gebelik belirtileri yaşıyorum ya da çok istediğim için psikolojik olarak yaşıyorum bu belirtileri. Göğüslerim biraz hassas , kasıklarımda batmalar ve damae seyirmesi gibi hareketler oluyo çok sık şekilde. Belim aşırı ağrıyo. Bat a daha çok var ben ovulasyonla yumurtlama gördüm o yüzden kendimi çok dinledim bu belirtileri fark ettim. Belirtiler 4 gündür devam edimce test yaptım erken gebelik testi markası clearblue. Daha bat a 10-12 gün gibi zaman var. Çok silik bi çizgi gördüm testte. Fotoğrafını koyuyorum yorum yaparsanız sevinirim. Bu kadae erken belli olur mu ? ( not: adetten hemen sonra yumurtlama gördüm )
Merhaba, ben 4-5 gündür gebelik belirtileri yaşıyorum ya da çok istediğim için psikolojik olarak yaşıyorum bu belirtileri. Göğüslerim biraz hassas , kasıklarımda batmalar ve damae seyirmesi gibi hareketler oluyo çok sık şekilde. Belim aşırı ağrıyo. Bat a daha çok var ben ovulasyonla yumurtlama gördüm o yüzden kendimi çok dinledim bu belirtileri fark ettim. Belirtiler 4 gündür devam edimce test yaptım erken gebelik testi markası clearblue. Daha bat a 10-12 gün gibi zaman var. Çok silik bi çizgi gördüm testte. Fotoğrafını koyuyorum yorum yaparsanız sevinirim. Bu kadae erken belli olur mu ? ( not: adetten hemen sonra yumurtlama gördüm )
Ekleyemiyorum bi sorun var sanırım10 gun kala çıkması imkansız bilemedim
Yükledim :))Foto yok
Var canim hayrlı olsunYükledim :))
Ciddi misiniz o kadar kendimi tutuyorum ki ya yoksa diyeVar canim hayrlı olsun
Ben de gördüm. Hayırlı olsun inşallahCiddi misiniz o kadar kendimi tutuyorum ki ya yoksa diye
Ciddiyim canim erken yumurtladiysan eger o yuzden bu kadar erken ogrenmissindirCiddi misiniz o kadar kendimi tutuyorum ki ya yoksa diye
Canım bir daha test yaptın mı hamilelik var mıMerhaba, ben 4-5 gündür gebelik belirtileri yaşıyorum ya da çok istediğim için psikolojik olarak yaşıyorum bu belirtileri. Göğüslerim biraz hassas , kasıklarımda batmalar ve damae seyirmesi gibi hareketler oluyo çok sık şekilde. Belim aşırı ağrıyo. Bat a daha çok var ben ovulasyonla yumurtlama gördüm o yüzden kendimi çok dinledim bu belirtileri fark ettim. Belirtiler 4 gündür devam edimce test yaptım erken gebelik testi markası clearblue. Daha bat a 10-12 gün gibi zaman var. Çok silik bi çizgi gördüm testte. Fotoğrafını koyuyorum yorum yaparsanız sevinirim. Bu kadae erken belli olur mu ? ( not: adetten hemen sonra yumurtlama gördüm )
Canım belirti var mıBende gördüm canım gözüküyor hayırlı olsun. Benim de sizlere bir sorum olacak. Arkadaşlar regle 4 gün kala test yaptım ikinci çizgi olması gereken yerden daha ilerde çıktı bu ne demek test mi bozuk hamilelik var mı?
Sol kasığımda ağrı var canım ve regl ağrısı gibi ağrılar giriyor her an regl olacakmışım gibi geliyor. Geçen hafta iki üç kere mide bulantısı yaşadım ama ramazandayız açlıktan bulanmıştır diye kendimi hiç umutlandırmamaya çalıştım şimdilik bu kadar göğüslerimde de hassasiyet başladı ama her regl öncesi olurdu zaten oCanım belirti var mı
Merhaba, ben 4-5 gündür gebelik belirtileri yaşıyorum ya da çok istediğim için psikolojik olarak yaşıyorum bu belirtileri. Göğüslerim biraz hassas , kasıklarımda batmalar ve damae seyirmesi gibi hareketler oluyo çok sık şekilde. Belim aşırı ağrıyo. Bat a daha çok var ben ovulasyonla yumurtlama gördüm o yüzden kendimi çok dinledim bu belirtileri fark ettim. Belirtiler 4 gündür devam edimce test yaptım erken gebelik testi markası clearblue. Daha bat a 10-12 gün gibi zaman var. Çok silik bi çizgi gördüm testte. Fotoğrafını koyuyorum yorum yaparsanız sevinirim. Bu kadae erken belli olur mu ? ( not: adetten hemen sonra yumurtlama gördüm )
Ben de görüyorum silik çizgiyiBenim de adet tarihim yarın öncesinde kaç kere yaptım hep negatif çıktı bugün sabah umutsuzca ilk idrarla yaptım böyle çıktı sizce var mı kızlar ben mi hayali görüyorum yoksa çizgiyiEki Görüntüle 3045822
Erken ama insallh dilediğin gibi sonuçlanır,herkesin beta artışı farklı oluyor.Clearblue testlerde artı işareti cikan hamilelik olanlar vardı,sizinki ondan değil miMerhaba, ben 4-5 gündür gebelik belirtileri yaşıyorum ya da çok istediğim için psikolojik olarak yaşıyorum bu belirtileri. Göğüslerim biraz hassas , kasıklarımda batmalar ve damae seyirmesi gibi hareketler oluyo çok sık şekilde. Belim aşırı ağrıyo. Bat a daha çok var ben ovulasyonla yumurtlama gördüm o yüzden kendimi çok dinledim bu belirtileri fark ettim. Belirtiler 4 gündür devam edimce test yaptım erken gebelik testi markası clearblue. Daha bat a 10-12 gün gibi zaman var. Çok silik bi çizgi gördüm testte. Fotoğrafını koyuyorum yorum yaparsanız sevinirim. Bu kadae erken belli olur mu ? ( not: adetten hemen sonra yumurtlama gördüm )
Hayır ondan değil malesef predoctor Du galiba inşallah vardır Bi kaç gün bekleyim bakalımErken ama insallh dilediğin gibi sonuçlanır,herkesin beta artışı farklı oluyor.Clearblue testlerde artı işareti cikan hamilelik olanlar vardı,sizinki ondan değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?