• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok silik ikinci çizgi???

rahell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
354
20
28
İstanbul
Hayirli aksamlar kizlar. Az once test yaptim 5 dk sonra cok silik ikinci cizgi belirdi. Goz yanilmasi diye dusundum ama degil cok silik bir sekilde ikinci cizgi var orada. Adetlerim duzensiz takip edemiyorum yani gunum gecti mi gecmedi mi bilmiyorum. Beni test yapmaya iten sey kasiklarimda ve karnimdaki kasilmalar oldu 2 haftadir durmadan kasilip geriliyor. 3 gundur de cok hafif midem bulaniyor. Testi tekrarliycam yarin ama size danismak istedim. Pkoluyum ben. Acaba hamile olabilir miyim ki?

Tamam birazdan foto koyucam. Yani bugune kadar 100 küsür test yaptim birak cok silik cizgiyi golgesi dahi cikmamisti.

Yuklemiyor hata veriyor. Sanirim tlfndan girdigim icin boyle oldu kimse yok mu sesimi duyan :44:

Eklentiler

• $20140528_222156-1.jpg
    $20140528_222156-1.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 4.822
Yuklemisim ya ayy :1:

Yuklemiyor hata veriyor. Sanirim tlfndan girdigim icin boyle oldu kimse yok mu sesimi duyan :44:

Canm resmi bn tlfndan girdigim icin goremiyplorum benimde cok silik cikmisti simdi iki yasinda oglum var hamilesindir bence hayirli olsun bi kan testi yaptir insallahta gebesindir cnm dualarim sennle

Son düzenleme:
Canm resmi bn tlfndan girdigim icin goremiyplorum benimde cok silik cikmisti simdi iki yasinda oglum var hamilesindir bence hayirli olsun bi kan testi yaptir insallahta gebesindir cnm dualarim sennle
Tesekkur ederim canim ama resmi gormen gerek varla yok arasi bir cizgi ben elimde daha net gorebiliyorum pembe cizgiyi. Senin de bu kadar silik miydi allah bagislasin bu arada

Hatta suan test kurudugu icin daha da net gorunuyor ama yine de varla yok arasi. Gozum teste ilk degdigi anda gorunuyor 2. Cizgi

Back