- 14 Eylül 2020
- 662
- 181
- 23
- 30
- Konu Sahibi Hayatin Mucizesi
-
İnşallah çok sağol rabbim herkese nasıp etsininş gebe kalacaksın annem hep düşük yapanın diğer ayağı karnında diye söyler yani düşük sonra yeni gebelik mümkün olabiliyor
amin inşallah banada 2.nasip etsinİnşallah çok sağol rabbim herkese nasıp etsin
İnşalllahhhhhamin inşallah banada 2.nasip etsin
Tekrarladin mi testini kan verdin miRegl gunum bugun test yaptim ve cizgi cok silik cikti gormesi cok zor testi yaptikdan 3 4 saat sonra cok az belli oldu acaba hamiş olabilir miyim ?
Yok kan vermedim testi de yarin tekrarlamayi dusunuyorumTekrarladin mi testini kan verdin mi
Hadi insalah bende yarin tekrarliycam bakalim sonrada kadin dogumda randevum var zatenYok kan vermedim testi de yarin tekrarlamayi dusunuyorum
Kızlar acil yardım ben hiçbirşey anlamadım ama 2 gündür adet olacakmışım gibi yoğun kasık ve bel ağrım var bata 3 gün var fotoya bakarmısınız
Bat 3 dediğin son yaptıgınmı canım
Evt son yaptıgım bugün erken gebelik testi yaptımBat 3 dediğin son yaptıgınmı canım
Benim kimyasaldaki testler gibi olmuş üzmek istemem ama kimyasal gecirmişsin sanki
Çok üzülürüm ya hala umudum varBat 3 dediğin son yaptıgınmı canım
Benim kimyasaldaki testler gibi olmuş üzmek istemem ama kimyasal gecirmişsin sanki
Yarın tekrar la istersen ama koyulaşması lazım her gecen gün adetin geçmemiş sonucta belkide vardır umudunu yitirme yinede inşallah vardır ben yanılıyorumdur rabbim sağlıklı evlat nasip etsin sana bu ay inşallahÇok üzülürüm ya hala umudum var
Amiin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbimYarın tekrar la istersen ama koyulaşması lazım her gecen gün adetin geçmemiş sonucta belkide vardır umudunu yitirme yinede inşallah vardır ben yanılıyorumdur rabbim sağlıklı evlat nasip etsin sana bu ay inşallah
Merakta bırakma ama mutlaka yaz olurmu dualarım seninleAmiin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim
çMerakta bırakma ama mutlaka yaz olurmu dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?