- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
- Konu Sahibi Hayatin Mucizesi
-
Valla denk gelen geliyor rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.Takıp ettim de pik olduğunda birlikte olduk çatlama günü felan yatılı misafir vardı 1 gün birlikte olduk yani. Benim de hep 0 0 0 çıkarken 0.3 çıkınca doktor ben sormadan dedi gebe değilsin diye diğer sonucları yorumlarken
Ben evlendigim ilk ay gebe kalmıştım ne takip ne birşey sonra 9 ay geçti malesef. Bende anlamadım bu işleriYumurtlamayı takip etmiş miydin? Benim de altı gün var kan testim negatif çıktı.
Amin canım inşallahValla denk gelen geliyor rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.
Özür dilenecek ne var canım kendini kötü hissetme lütfenAnladım canım bilmiyordum özür dilerim
Haklısın
Rabbim yüzüne gülsün inşallah canım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana ve isteyen herkeseÖzür dilenecek ne var canım kendini kötü hissetme lütfen
Amin canım hayırlı vakitte hayırlı evlat versin rabbim. Gönül memnuniyetleri içinde cümle müslüman kardeşlerimee inşallahRabbim yüzüne gülsün inşallah canım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana ve isteyen herkese
Resim atar mısın
Ben flasla baktim yok az gözüküyoBaya flaşla felan baktm ya tek çizgi
Allahım en kısa zamanda kısmet etsin inşallah hayırlaBen flasla baktim yok az gözüküyo
bu testi yeni gördüm pembe renkli bideTühhh çok üzüldüm bugün bende yaptım nefatif Perşembe tekrar yapıcam
Rabbim şifanı versin inşallah kuzum dikkat et, hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin kucağımızadaAllahım en kısa zamanda kısmet etsin inşallah hayırla
Amin inlasshAmin canım hayırlı vakitte hayırlı evlat versin rabbim. Gönül memnuniyetleri içinde cümle müslüman kardeşlerimee inşallah
Evet ama kısmet olmadı sanırım bu ay bebişbu testi yeni gördüm pembe renkli bide
Âmin inşallahRabbim şifanı versin inşallah kuzum dikkat et, hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin kucağımızada
bence biraz daha beklemelisinRegl gunum bugun test yaptim ve cizgi cok silik cikti gormesi cok zor testi yaptikdan 3 4 saat sonra cok az belli oldu acaba hamiş olabilir miyim ?
bende bugün kan testi yaptım 5 gün geçti ama çıkmadıEvet ama kısmet olmadı sanırım bu ay bebiş
Yıpranmadan umutla bekleyeceğizbende bugün kan testi yaptım 5 gün geçti ama çıkmadınegatif 0.1 bta
sen ne kadar zamandır istiyorsunYıpranmadan umutla bekleyeceğiz
Ben daha yeni 5 Aydır istiyorum ilk 2 ay tuttu düştü bi ay korunduk geçen ay olmadı bu ay da yok sanırım test negatifsen ne kadar zamandır istiyorsun
inş gebe kalacaksın annem hep düşük yapanın diğer ayağı karnında diye söyler yani düşük sonra yeni gebelik mümkün olabiliyorBen daha yeni 5 Aydır istiyorum ilk 2 ay tuttu düştü bi ay korunduk geçen ay olmadı bu ay da yok sanırım test negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?