- 24 Kasım 2024
- 86
- 18
- 27
- Konu Sahibi cemre kaya
Reglime 4 gün var ve içimden bir ses test yapmamı söyledi evet suan çok erken test yapmak için ama testimi sizlerle paylaşmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ım hayrlsı ile sabahların hürmetine inşallah isteyen herkes bebek sevinci yasatsin yol gözletmeyip kendi hazinesinden versin inşallah bnada inşallahLütfen görenler birşey yazabilir mi
Ben gördüm canım bencd iki gün sonra sabah tekrar yapLütfen görenler birşey yazabilir mi
Amin insallah canım benimAllah'ım hayrlsı ile sabahların hürmetine inşallah isteyen herkes bebek sevinci yasatsin yol gözletmeyip kendi hazinesinden versin inşallah bnada inşallah
Çok teşekkür ederim dönüşünüz için birkaç kişiye sordum gormediklerini söylediler sadece ben mi görüyorum ya da kuruntu mu yapıyorum acaba dedimBen gördüm canım bencd iki gün sonra sabah tekrar yap
Evet canim bende goruyorum cizgiyi hatta suan bende tam ayni durumdayim 11 gun gecmesine ragmen boyle bir silik cizgi var biz 2 gun daha bekleyip yenisini yapalimReglime 4 gün var ve içimden bir ses test yapmamı söyledi evet suan çok erken test yapmak için ama testimi sizlerle paylaşmak istiyorum
Bende daha regl gecikmesi olmadı ama içimden bir ses yap dedi test bozuk mudur diye düşündüm ama inşallah değildirEvet canim bende goruyorum cizgiyi hatta suan bende tam ayni durumdayim 11 gun gecmesine ragmen boyle bir silik cizgi var biz 2 gun daha bekleyip yenisini yapalim
Bence
Üzerinden saatler geçti ama rengi ilk haline göre daha koyulasti kuruma çizgisi halini aldı sanırımTestınızın son halını atarmısınız
Teşekkür ederim ama daha reglim gecikmedi test yanlışlığı olmamıştır değil miEvet 2. Çizgi gözüküyor
Benimde geçen ay regl 2 gün kala bu şekilde çıktı kan verdim çıkmadı en iyisi için regl gecikmesini beklemek canım Allah hepimize nasip etsin inşallahTeşekkür ederim ama daha reglim gecikmedi test yanlışlığı olmamıştır değil mi
Reglime 4 gün var ve içimden bir ses test yapmamı söyledi evet suan çok erken test yapmak için ama testimi sizlerle paylaşmak istiyorum
Testınızın son halını atarmısınız
Sonucunuz pozitif mıydı kandaBenimde geçen ay regl 2 gün kala bu şekilde çıktı kan verdim çıkmadı en iyisi için regl gecikmesini beklemek canım Allah hepimize nasip etsin inşallah
Yok hayır kanda negatifti daha sonra regl oldum inşallah sizin vardırSonucunuz pozitif mıydı kanda
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinYok hayır kanda negatifti daha sonra regl oldum inşallah sizin vardır
O gecikse bile olabilir kan kadar güvenilir değil idrar testleri sonuçtaTeşekkür ederim ama daha reglim gecikmedi test yanlışlığı olmamıştır değil mi
Evet var canım bende gördüm ilk idralami yaptınReglime 4 gün var ve içimden bir ses test yapmamı söyledi evet suan çok erken test yapmak için ama testimi sizlerle paylaşmak istiyorum
O zaman fazla umut baglamayayim benO gecikse bile olabilir kan kadar güvenilir değil idrar testleri sonuçta
EvetEvet var canım bende gördüm ilk idralami yaptın
EvetEvet var canım bende gördüm ilk idralami yaptın