Aile Planlaması ÇOK SIKINTILIYIM OKURMUSUNUZ SAFRA TAŞI OLANLAR HAMİLE OLANLAR LÜTFENN

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Drdr17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2019
866
557
Uzun zamandır beklediğim oldu Klomen ile yumurtam büyüdü , doktorum gün aşırı birlikte olup sonra kontrolüm var, ama asıl sorun safra kesemde 13 mm taş var. Genel cerrahım ameliyat ol ve sonra çocuk yap dedi. Ama ben üç yıldır bunu bekliyordum ve bu bana bir şans , yani işin açıkcası çocuk yapıp bu agrıları çekebilirmiyim? Benim gibi safra kesesi taşı olan varmı hamile kalan ? İki güne karar verip doktoruma bildirmem lazım ve çocuk şansımı bırakıp ameliyat olcam yada hamile kalıp idare edicem kafam çok karışık yorumlarınızı lütfen belirtin

Uzun zamandır beklediğim oldu Klomen ile yumurtam büyüdü , doktorum gün aşırı birlikte olup sonra kontrolüm var, ama asıl sorun safra kesemde 13 mm taş var. Genel cerrahım ameliyat ol ve sonra çocuk yap dedi. Ama ben üç yıldır bunu bekliyordum ve bu bana bir şans , yani işin açıkcası çocuk yapıp bu agrıları çekebilirmiyim? Benim gibi safra kesesi taşı olan varmı hamile kalan ? İki güne karar verip doktoruma bildirmem lazım ve çocuk şansımı bırakıp ameliyat olcam yada hamile kalıp idare edicem kafam çok karışık yorumlarınızı lütfen belirtin

Önce kendi sağlığın sonra çocuk.. Tabi ki ameliyatınızı olun iyileşip sonra çocuk için çabalayın safradan kurtulmak basit lütfen riske atmayın ya gebeyken safra patlarsa

Safra patlamasımı iyice korktum şuan
Safra içimizde küçük kesecik içinde bulunan zehir öyle hemen patlayan bir şey değil ama patlarsa ciddi sıkıntılar doğuracak bir şey mutlaka DR alınacak diyorsa aldırın beklemeyin basit bir ameliyat bizim ailede genetik desem yeridir babam halam amcam hepsi oldu bence zaman kaybetmeyin

X