• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok sıkıntılıyım,neden?

EzgiTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
559
1
46
İstanbul
merhaba kızlar
bi kaç gündür büyük sıkıntıdayım,içimi döküp rahatlamak istiyorum
son bir senedir evlenmek için ciddi görüştüğüm insanlar oldu,
öyle çıkma babında değil,arada aracı olmadan tavsiye üzerine olmayan biriyle zaten görüşmem,
genelde bir yakınıma benden bahsedip tanışmak istediler bende bi görüp tanışalım öyle karar verelim diye son 1 senede 4 kişiyle tanıştım,
ilk görüştüğüm insanla telefonda nerde buluşalım diye konuşurken,arabanla gel arabanada bakalım felan diye sözüm ona espiri yaptı,haliyle bozuldum,gittim iki muhabbet ettikten sonra konuşma ve tavırlarıyla çıkarcı bir tip olduğuna karar verip ikinci bir görüşmeye fırsat vermeden kestirip attım..
ikinci görüşmede telefonla bi kaç kere konuştuk kendisi kocaelide yaşıyodu arkadaşımın akrabası,neyse arkadaşım aracı olunca iyi dedim telefonda konuşmaya başladık,şu tarihte gelicem diyip bi bahaneyle gelmed,sonra bi kaç sefer daha aynı yalanı söyleyince bunada tahammül edemeyip kestirip attım,
üçüncüde ise çocuk benim çok modern,lükse düşkün,gezmeyi seven biri olduğumu düşünmüş benim maddiyatım onu mutlu etmeye yetmez diyerek ikinci görüşmeye fırsat vermeden vazgeçti benden,bende eyvallah dedim,dış görüntüm o izlenimi vermiş olabilir ama mütevazi biriyimdir,azla da yetinmeyi bilirim,genede saygı duydum düşüncesine,
dördüncü görüşmede geçen hafta olacaktı,kuzenimin arkadaşı kendisi,ama gelemediler,dünde kuzenim aradı önümüzdeki pazar gidelim demiş çocuk kuzenimde tmm demiş,ama ptesiden beri ulaşamıyorum ona gelicekmiyiz gelmiycekmiyiz bilmiyorum dedi,muhtelemen gelmiycekler,

gelelim beni sıkıntıya sokan şeye,neden olmuyor kızlar,artık herkes bana sende büyü var diyor,kısmetin bağlı felan,kısmetlerim çıkıyor,ama neticelenmiyor,hele son 1 senedir hiç olumlu bir görüşmem olmadı,ondan önce 2 kere yüzük aşamasına geldim ve yüzükten döndüm,ne dualar okuyorum ama üzerimdeki bu kara bulutu dağıtamıyorum,yanlış analamayın kendimi övmek için değil ama gerçekten güzel bayanımdır,gören maşallah der,ama olmuyor işte,ya ben ısınamıyorum ya onlarda bi sorun çıkıyor,27 yaşındayım kendimi geç kalmış hissetmiyorum ama eğitimimi tamamladım,işimde karıyer yaptım,kısmetse yakında yüksek lisansa başlıycam,evlilik için maddi hazırlığımda var,ama neden bağlandı basiretim bilmiyorum,teselli sözlerine öyle ihtiyacım varki , ne olur bir akıl verin bana :(

Sen zeki kızsın fazla evleneceğim diye üstüne düşme beklemediğin bir anda olur ,evlenmek iş programına benzemez bunun programı ,planını yapman doğru değil zamana bırak sen kovaladıkça kısmetin kaçar,rahat ol bende 25 evlendim ayrıca zaten % 60 defolu erkeklerin

gerçek eş adayın öyle heryerde her zaman karşına çıkmaz ki.
kısmetin kimbilir nerde?
bi düşünsene bu görüştüğün 4 kişinin dördüde sana uygun olsaydı,
asıl o zaman anormal olmaz mıydı??

bende 29 yaşında evlendim ve bilmem kaç tanesini kendime uygun görmediğim için geri çevirdim
hatta çoğuyla hiç görüşmeden kısa bilgilerini alıp hayır demişliğim geri çevirmişliğim çok oldu
kısmet bu olacağı varsa oluveriyor, çaba harcamıyorsun bile
kendiliğinden işler yürüyor gidiyor
karşına çıktığı an hiç koşulsuz bağlanıveriyosun
ve hiç birşeyine bakmadan evet diyosun

armudun sapı üzümün çöpü diye geri çevirdim birsürü kişiyi
ama şimdiki kocam, nişanlanalım dediğinde, hiç sorgulamadan düşünmeden tamam olur demiştim :1::1::1:

anlatabiliyo muyum acaba?
:34::34::34:

Son düzenleme:
Sen zeki kızsın fazla evleneceğim diye üstüne düşme beklemediğin bir anda olur ,evlenmek iş programına benzemez bunun programı ,planını yapman doğru değil zamana bırak sen kovaladıkça kısmetin kaçar,rahat ol bende 25 evlendim ayrıca zaten % 60 defolu erkeklerin

teşekkür ederim,
aslında bende oluruna bırakmak istiyorum,ama insanın çevresinin anlayışlı olması çok önemli,yeri geliyor ailemden bile evlen baskısı hissediyorum,bi de bakıyosunki çevrendeki herkes evleniyor işte ozaman o anlamsız soru kafama dank ediyor,ben neden evlenemiyorum,neden karşıma çıkanlar problemli yada ben problem yaratıyorum,bu seferde kendime öfkem artıyor,
bi de sanırım artık bi ailem olsun istiyorum,görüşmelerimde olumlu sonuçlanmıyınca yıkılıp kalıyorum böyle

gerçek eş adayın öyle heryerde her zaman karşına çıkmaz ki.
kısmetin kimbilir nerde?
bi düşünsene bu görüştüğün 4 kişinin dördüde sana uygun olsaydı,
asıl o zaman anormal olmaz mıydı??

bende 29 yaşında evlendim ve bilmem kaç tanesini kendime uygun görmediğim için geri çevirdim
hatta çoğuyla hiç görüşmeden kısa bilgilerini alıp hayır demişliğim geri çevirmişliğim çok oldu
kısmet bu olacağı varsa oluveriyor, çaba harcamıyorsun bile
kendiliğinden işler yürüyor gidiyor
karşına çıktığı an hiç koşulsuz bağlanıveriyosun
ve hiç birşeyine bakmadan evet diyosun

armudun sapı üzümün çöpü diye geri çevirdim birsürü kişiyi
ama şimdiki kocam, nişanlanalım dediğinde, hiç sorgulamadan düşünmeden tamam olur demiştim :1::1::1:

anlatabiliyo muyum acaba?
:34::34::34:

çok iyi anladım :)
saçma sapan şeylerle beynimi dolduruyorum,böyle olumsuz sonuçlandığına göre dedikleri gibi bende büyü olabilir mi,hiç evlenemiycekmiyim,bilmeden büyük günah işlemdide bu rabbimin cezasımı bana felan filan,
allah sizin yuvanızın mutluluğunu hiç bozmasın,bizede nasip etsin...

takıldığınız detaylar önemli.
Bu nedenle sizin doğru bir evlilik yapacağınızı düşünüyorum.
Laf olsun diye evlenenlerden, yada sonra düzelir diye umut eden veya bazı şeyleri sırf evlenmek için görmezden gelenlerden değilsiniz.
Umarım doğru insan da karşınıza çıkar.

Laf olsun diye evlenenlerden, yada sonra düzelir diye umut eden veya bazı şeyleri sırf evlenmek için görmezden gelenlerden değilsiniz.

Çok teşekkür ederim,
evlenmek için evlilik istemiyorum zaten,bu sebeple bazı noktalarda mantık önüme geçiyor ve o insanı otomatik olarak eliyorum,
arabanla mı gelicen sorusu ve şu tarihte geliyorum diyip gelmeyen insan benim için doğru insan değildir,
bu ara buna fena taktım işte,hayırlısıyla o doğru insan karşıma bi çıksa keşke

çok iyi anladım :)
saçma sapan şeylerle beynimi dolduruyorum,böyle olumsuz sonuçlandığına göre dedikleri gibi bende büyü olabilir mi,hiç evlenemiycekmiyim,bilmeden büyük günah işlemdide bu rabbimin cezasımı bana felan filan,
allah sizin yuvanızın mutluluğunu hiç bozmasın,bizede nasip etsin...

amin herkesin yuvasından Allah mutluluğu eksik etmesin
heleki doğru bi evlilik yapmışsan o kadar güzel ki
29 yaşında yani biraz geç evlendim
ama değdi, evlendikten sonra mutlu olunca geç oldu güç olmadı diyosun:34:

sanada hayırlı mı hayırlı kısmetler...

Son düzenleme:
Erkek dedeğin helal para gibidr .o seni bulur...

Ama birde kısmet kapalıysa eğer biraz insan sıkıntıya girer..

Mesela benim kuzenimede bir sürü çıktı çıktı..ama bir türlü olmadı bir yerde koptu..

Sonra telli babaya gitti.ve şu anda nişanlı..

Ben inanırım öyle şeylere..

Bende arkadaşım çok daralıyorum...varlık arasında yokluk yaşıyorum.şu anda 5 kişi isteyen var evlenmek isteyen.ama ben istiyorum ki dengim olsun..içim ısınsın..işte olmuyor ki:14:

canım boyle şeyler hiç belli olmuyor. bende uzun zaman hayatıma kimseyi almamıştım. çok bunalmıştım kimseye kanım ısınmıyordu kimseyide beğenmiyordum işin gerçeği. sonra geçen yıl nişanlım olacak kişiyle tanıştım herşey çok ani gelişti. demem oki hayat guzel süprizler yapabiliyo insana. bende senin gibi çok umutsuzdum ama geçen yıl bana çok guzel geldi. Bu arada şunu diyen adamı eledim vs demişsin ya o da bişey mi ben ilk buluştuğum biri cafeye girdik oturduk " çay içer misiniz" lafı yuzunden eledim adamı:27: insan "ne içersiniz" der bunuda bilmiyosa yuh dedim diye arkadaşlarım ne gulmuşlerdi bana:1:

Birazda kısmet bu işler

Sana eş,yoldaş olacak o kişinin ne zaman karşına çıkacağı belli olmaz.

Kimileri 5-10 yıllık ilişkiler yaşayıp evlenemeden ayrılıyor.

Kimileri ilk görüşte evet deyip evleniyor.

Benimde bir kuzenim var anlatınca sen aklıma o geldi.

Erkek oda bir flört düşünmediği için aracı vasitasıyla görüştüğü kızların sayısını bilmiyorum senin gibi oda ya o istemiyor ya karşı taraf.

Üniversitede araştırma görevlisi doktorasını yapıyor kariyerimde var elim yüzümde düzgün e evlenmeye hazırım neden olmuyor anlamıyorum diyordu nasip bu işler.Herkes bir şekilde nasibini bekliyor
:12:

Vasıfların o kadar iyi, neden kendi arkadas çevrenden kendi beğendiğin biriyle olmayı düşünmüyorsun
Görücü usulü bu resmen. Sen ev kızı degilsin ki cevren var is ortamın var. Ben de sayısız kisiyi eledim. Evlenmeyi düşünemedim fakat is ortamından biriyle daha yeni evlendim ve hiç ummadığım biriyle. Cok mutluyum. Diyeceğim o ki elalemin cevresinden medet umma. Kaç kisi bu sekilde mutlu olmuş yapma lütfen ya. Allah sana birini yazdı ama zamanı gelmemiştir. O zaman gelince İnan ki su gibi akıyor her şey sen de sok olmuş izliyorsun yeter ki adam gibi adam olsun.

bende geçen haftadan beri 3 kişiyi reddettim.
1.si benim olmazsa olmazım cimri olmaması falan demiştim. oda cimri olmadığını ama geçenlerde arkadaşlarıyla yeni açılan bi yere girdiklerini bir kahve içtiklerini ve kahve başına 10 tl ödediklerini, bu aday söylenince arkadaşlarıda ne var her zaman mı geliyoruz sanki falan demiş. o konuşmanın sonrasında da biraz maddiyattan bahsetti. bana sanki maaş kartı arıyormuş gibi geldi. ilerde ücretsiz doğum iznine bile karşı :))

2. si de önceki nişanlısından bahsetti, niye ayrıldıklarını falan sordum baktım ailesi pek iyi değil çünkü açık açık söyledi kızın bir suçunun olmadığını söyledi ve 1 saat konuştuk yarısı paraydı.
3. sü ile hiç görüşmedim. polis olduğu için tayini nereye çıkacağı belli olmaz diye..

ben de de bişey var ama anlamadım.:43:

okulda da tüm hocalar evli bekar yok. olursa görücü usulu olur zaten

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum, doğru bir evlilik yapacağınızı düşünüyorum ben de.

Erkek dedeğin helal para gibidr .o seni bulur...

Ama birde kısmet kapalıysa eğer biraz insan sıkıntıya girer..

Mesela benim kuzenimede bir sürü çıktı çıktı..ama bir türlü olmadı bir yerde koptu..

Sonra telli babaya gitti.ve şu anda nişanlı..

Ben inanırım öyle şeylere..

Bende arkadaşım çok daralıyorum...varlık arasında yokluk yaşıyorum.şu anda 5 kişi isteyen var evlenmek isteyen.ama ben istiyorum ki dengim olsun..içim ısınsın..işte olmuyor ki:14:
senle kaderimiz çok benziyor,bende duadan güç alıyodum ama onuda bıraktım son zamanlarda,tövbe yarabbim ama duayada küstüm,öyle telli baba felan değilde duayla hayırlısını istemek doğru olan,ama işte nedense çok karamsarım,asla istediğim gibi biri çıkmıycak gibi
canım boyle şeyler hiç belli olmuyor. bende uzun zaman hayatıma kimseyi almamıştım. çok bunalmıştım kimseye kanım ısınmıyordu kimseyide beğenmiyordum işin gerçeği. sonra geçen yıl nişanlım olacak kişiyle tanıştım herşey çok ani gelişti. demem oki hayat guzel süprizler yapabiliyo insana. bende senin gibi çok umutsuzdum ama geçen yıl bana çok guzel geldi. Bu arada şunu diyen adamı eledim vs demişsin ya o da bişey mi ben ilk buluştuğum biri cafeye girdik oturduk " çay içer misiniz" lafı yuzunden eledim adamı:27: insan "ne içersiniz" der bunuda bilmiyosa yuh dedim diye arkadaşlarım ne gulmuşlerdi bana:1:
evlenmiş olmak için evlilik düşünmediğimizden bizim için önemli olan şeyleri göz ardı edemiyoruz,şahsen bende cimri erkeği sevmem,tutumlu ayrı cimri ayrı,ama karşısındaki bayana karşı nezaketsizce çay içermisin diye soran adamı bende saniyede elerdim,
iyi yapmışsın cnm :)nişanlınlada bir ömür mutlu olursunuz umarım
Birazda kısmet bu işler

Sana eş,yoldaş olacak o kişinin ne zaman karşına çıkacağı belli olmaz.

Kimileri 5-10 yıllık ilişkiler yaşayıp evlenemeden ayrılıyor.

Kimileri ilk görüşte evet deyip evleniyor.

Benimde bir kuzenim var anlatınca sen aklıma o geldi.

Erkek oda bir flört düşünmediği için aracı vasitasıyla görüştüğü kızların sayısını bilmiyorum senin gibi oda ya o istemiyor ya karşı taraf.

Üniversitede araştırma görevlisi doktorasını yapıyor kariyerimde var elim yüzümde düzgün e evlenmeye hazırım neden olmuyor anlamıyorum diyordu nasip bu işler.Herkes bir şekilde nasibini bekliyor
:12:
kuzenin benim erkek versiyonum :)
aynı böyle bir kuzende bende var,çocuk çok yakışıklı önceden evlilik düşünmezdi peşinden kızlar ayrılmazdı,şimdi evlilik için can atıyor bir tane evlencek kız bulamıyor,Allah bizi böyle sınıyor sanırım
Vasıfların o kadar iyi, neden kendi arkadas çevrenden kendi beğendiğin biriyle olmayı düşünmüyorsun
Görücü usulü bu resmen. Sen ev kızı degilsin ki cevren var is ortamın var. Ben de sayısız kisiyi eledim. Evlenmeyi düşünemedim fakat is ortamından biriyle daha yeni evlendim ve hiç ummadığım biriyle. Cok mutluyum. Diyeceğim o ki elalemin cevresinden medet umma. Kaç kisi bu sekilde mutlu olmuş yapma lütfen ya. Allah sana birini yazdı ama zamanı gelmemiştir. O zaman gelince İnan ki su gibi akıyor her şey sen de sok olmuş izliyorsun yeter ki adam gibi adam olsun.
cnm öncelikle teşekkür ederim,
iş ortamımdan bahsedeyim sana,bulunduğum şirkette personel müdürüyüm,şirketteki erkeklerin çoğu evli,bekar bi kaç kişi var,
ama hiç o gözle bakmadım,onlarında bana o gözle baktığını düşünmüyorum,arkadaş çevreme gelince,genelde bayanlarla arkadaşlık yapıyorum,erkek 2 tane samimi arkadaşım vardı üniversiteden,onlarıda arkadaşım olan 2 bayanla tanıştrdım şuan arkadaşlarımla sevgili durumundalar,zaten yaşçada benden küçükler,onlardan daha olgun olduğumu düşündüğüm için farklı bi konuma sokamadım onları,ne mutlu sana ki güzel bi evlilik yapmışsın
darısı bize :)
bende geçen haftadan beri 3 kişiyi reddettim.
1.si benim olmazsa olmazım cimri olmaması falan demiştim. oda cimri olmadığını ama geçenlerde arkadaşlarıyla yeni açılan bi yere girdiklerini bir kahve içtiklerini ve kahve başına 10 tl ödediklerini, bu aday söylenince arkadaşlarıda ne var her zaman mı geliyoruz sanki falan demiş. o konuşmanın sonrasında da biraz maddiyattan bahsetti. bana sanki maaş kartı arıyormuş gibi geldi. ilerde ücretsiz doğum iznine bile karşı :))

2. si de önceki nişanlısından bahsetti, niye ayrıldıklarını falan sordum baktım ailesi pek iyi değil çünkü açık açık söyledi kızın bir suçunun olmadığını söyledi ve 1 saat konuştuk yarısı paraydı.
3. sü ile hiç görüşmedim. polis olduğu için tayini nereye çıkacağı belli olmaz diye..

ben de de bişey var ama anlamadım.:43:

okulda da tüm hocalar evli bekar yok. olursa görücü usulu olur zaten
allah yardımcımız olsun cnm,bakalım kısmetlerimiz nerden çıkıcak

Aynen katılıyorum, doğru bir evlilik yapacağınızı düşünüyorum ben de.

amin amin,çok teşekkür ederim

ummadıgın bır anda karsına cıkar.herseyın hayırlısı dıyoruzya demekkı hayırlı degılmıs.bende 24 yasındayım benımde ksımetlerım oldu hıcbırını gormeden elemedım belkıde nasıbımdır dedım ama ınsan ıcıne sınsın ben bu ınsanlar bır omur paylasacam desın.

bazen bende duusnuyorum guzel kızım okumus calısan bır bayanım neden karsıma duzgun bırısı cıkmazkı dıye sonrada dusunuyorum şikayet etmek yerıne sadece sabır dıyıp beklemeyı tercıh edıyorum.bizlerinde nasıbı su anda bıryerde nefes alıp verıyor ve zamanı gelınce cıkacak karsımıza.daha gecen gun bı tane mutaahhıt gorusmek ıstedı bakalım o nasıl bısey cıkacak.Rabbım hayırlı mutlu bır yuva kurmayı nasıp edecek ınsanlarla karsılastırsın.

ummadıgın bır anda karsına cıkar.herseyın hayırlısı dıyoruzya demekkı hayırlı degılmıs.bende 24 yasındayım benımde ksımetlerım oldu hıcbırını gormeden elemedım belkıde nasıbımdır dedım ama ınsan ıcıne sınsın ben bu ınsanlar bır omur paylasacam desın.

bazen bende duusnuyorum guzel kızım okumus calısan bır bayanım neden karsıma duzgun bırısı cıkmazkı dıye sonrada dusunuyorum şikayet etmek yerıne sadece sabır dıyıp beklemeyı tercıh edıyorum.bizlerinde nasıbı su anda bıryerde nefes alıp verıyor ve zamanı gelınce cıkacak karsımıza.daha gecen gun bı tane mutaahhıt gorusmek ıstedı bakalım o nasıl bısey cıkacak.Rabbım hayırlı mutlu bır yuva kurmayı nasıp edecek ınsanlarla karsılastırsın.

amin....
işyerinde bir arkadaşım anlatıyordu geçen
bi yakını olan bayanın çok kısmeti çıkarmış,gelene yok diyip geri gönderirmiş,çok güzel çıtı pıtı zarif biriymiş,
şuan 43 yaşında oldukça kilolu bi bayan olmuş,ve hala bekar...
işte böyle şeyler duyunca ya benimde nasibim 40 lı yaşlarda karşıma çıkarsa,ya genç yaşta bi yol arkadaşı bulamazsam kendime diye korkuyorum

Back