• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok sıkıntıdayım

merabalar ben 2 yıl önce babamı kaybettim ondan sonra kendimi hiç toplayamadım. son 1 yıldır kendimden büyük erkeklerden hoşlanır oldum. kendi yaşıtlarım umrumda bile değil onlardan hoşlanmıyorum sanki en ufak şeyden problem çıkaracaklarmış gibi geliyor bu kişinin kim olduğu hiç önemli değil beni çocuğu gibi sevsin istiyorum kendimi yaşça büyük erkeklerin yanında daha güvende hissedecekmişim gibi geliyor bunun normal bişey olmadığını biliyorum ama böyle düşünmekten de kendimi alamıyorum ve bu bana çok sıkıntı yapıyor

Başınız sağolsun. Zor bir deneyimdir baba kaybı, hele de sizin gibi genç bir yaşta.
Ama bu kaybınızı artık işlemiş ve hayatınıza bu zor tecrübeden kendiniz için ciddi öğretiler çıkartmış olarak devam ediyor olmanız lazım. Ancak anlattıklarınızdan bu öğretileri çıkartma konusunda biraz sıkıntı yaşadığınız ve kendinizden büyük erkeklerde babanızı aradığınızı ifade ediyorsunuz. Ancak baba kız sevgisi ile kadın erkek sevgisi arasında çok çok ciddi bir fark var. Bu alanların birbirine karışması sizin dengelerinizi altüst eder. Yapmanız gereken vakit geçirmeden yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurarak bir süre düzenli psikoterapi almak. Doğrusu bu olur.

Back